Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Повидло яблучне
 

Повидло яблучне

18 вересня, 2014  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Консервація
 

Повидло яблучне

5 л яблук, тертих нагрубо
2 л цукру
100 мл оцту

Яблука почистити, потерти нагрубо, відібрати 5 літрів. Вимішати з цукром, проварити 10-15 хвилин, додати оцет і тушити 2-3 години на малому вогні, постійно помішуючи. Повидло розкласти в простерилізовані банки і закатати. Можна зберігати під капроновою кришкою в прохолодному приміщенні.
Якщо бажаєте світлішого кольору і менш густіше - варіть 1,5-2 год. Якщо темніше і густе - варіть 2-3 год.
Я варила 2 год. Повидло виходить густе, як мармелад. Дуже смачне, підходить і для випічки. З цієї порції в мене вийшло 2,5 літри повидла.

Джерело: Рецепт моєї мами-свекрухи.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: zhe-maria (19 вересня 2014 17:13)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Маю такий рецепт. Тільки повидло не варити, а просто всі складники перемішати і поставити в духовку. Мороки набагато менше, бо помішувати треба тільки час від часу і в духовці не пригорає.
 



#2 написав: Natalyadiva (22 вересня 2014 15:41)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 153
Я теж так смажу. Моє варення тут
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 29
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100