Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Перець з медом
 

Перець з медом

13 вересня, 2014  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Консервація
 

Перець з медом

5 кг перцю болгарського
1 л оцту 6%
360 мл олії
200 мл меду
2 ч.л. солі
1,5 ч.л. кориці
10-12 шт. гвоздики
10-12 гор. чорного перцю
3-5 гор. духмяного перцю
8-10 лаврових листочків
2 головки часнику

Перець помити, видалити хвостики і насіння, порізати соломкою чи на четвертинки. Оцет, олію і мед довести до кипіння. Додати спеції (крім часнику) і варити 5 хвилин. Всипати в маринад перець, знову довести до кипіння і варити 5-7 хвилин. В стерильні теплі банки покласти зубець часнику, накласти перець, долити маринадом та закатати.
Смачного !

P.S.
Вихід - 10-12 півлітрових банок.
Перець смачний, використовую як окремо (салат), так і до різних страв (додаю до борщу, рагу).
Оцту даю на 150-200 мл менше. Замість 1 л 6% можна взяти 650 мл 9% +350 мл води.
Замість мелу можна використати 1,5 скл. цукру.

Джерело: Рецепт з власного записника (колись давно переписала з якогось польського сайту)

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Іванка (14 вересня 2014 06:48)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Колись пробувала такий перець winked дуже сподобався! Дякую за рецепт!
 



#2 написав: Тереза (14 вересня 2014 11:12)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Я теж роблю такий перець-класний!!!
 



#3 написав: lilifigura (26 вересня 2014 14:08)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 10
моя сестра зробила по цьому рецепту.смакота.вже і я біжу робити..дякую за рецептик)
 



#4 написав: ole4ka (28 вересня 2014 15:56)


Група: Кондитер
Коментарів: 16
Дуже смачний перець,але в мене вийшов трохи твердуватий,мене цікавить чи то так має бути,чи потрібно довше варити?


--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
 



#5 написав: Natalyi (6 грудня 2014 07:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 43
Цитата: ole4ka
Дуже смачний перець,але в мене вийшов трохи твердуватий,мене цікавить чи то так має бути,чи потрібно довше варити?


Він не має бути зовсім розвареним, але і твердим(чи хрустким як свіжий) він не є. 5-7 хвилин вариться після закипання .


Рада, що Вам сподобався, дівчата!


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Ванна кімната
  Пише Tokky105 (Сьогодні, 18:50)
Маса для канапок (грибна, сиркова)
  Пише Oborvanec (Учора, 07:37)
закуска з червоної риби
  Пише Oborvanec (Учора, 07:37)
Гріночки
  Пише Oborvanec (Учора, 07:36)
Улюблений гамбургер хобіта Фродо
  Пише Oborvanec (Учора, 07:35)
Колсяка для ребенка
  Пише Oborvanec (Учора, 07:34)
водопровід
  Пише ellenastarodub ()
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100