Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Перець з медом
 

Перець з медом

13 вересня, 2014  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Консервація
 

Перець з медом

5 кг перцю болгарського
1 л оцту 6%
360 мл олії
200 мл меду
2 ч.л. солі
1,5 ч.л. кориці
10-12 шт. гвоздики
10-12 гор. чорного перцю
3-5 гор. духмяного перцю
8-10 лаврових листочків
2 головки часнику

Перець помити, видалити хвостики і насіння, порізати соломкою чи на четвертинки. Оцет, олію і мед довести до кипіння. Додати спеції (крім часнику) і варити 5 хвилин. Всипати в маринад перець, знову довести до кипіння і варити 5-7 хвилин. В стерильні теплі банки покласти зубець часнику, накласти перець, долити маринадом та закатати.
Смачного !

P.S.
Вихід - 10-12 півлітрових банок.
Перець смачний, використовую як окремо (салат), так і до різних страв (додаю до борщу, рагу).
Оцту даю на 150-200 мл менше. Замість 1 л 6% можна взяти 650 мл 9% +350 мл води.
Замість мелу можна використати 1,5 скл. цукру.

Джерело: Рецепт з власного записника (колись давно переписала з якогось польського сайту)

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Іванка (14 вересня 2014 06:48)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 138
Колись пробувала такий перець winked дуже сподобався! Дякую за рецепт!
 



#2 написав: Тереза (14 вересня 2014 11:12)


Група: Кондитер
Коментарів: 641
Я теж роблю такий перець-класний!!!
 



#3 написав: lilifigura (26 вересня 2014 14:08)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 10
моя сестра зробила по цьому рецепту.смакота.вже і я біжу робити..дякую за рецептик)
 



#4 написав: ole4ka (28 вересня 2014 15:56)


Група: Кондитер
Коментарів: 17
Дуже смачний перець,але в мене вийшов трохи твердуватий,мене цікавить чи то так має бути,чи потрібно довше варити?


--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
 



#5 написав: Natalyi (6 грудня 2014 07:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 43
Цитата: ole4ka
Дуже смачний перець,але в мене вийшов трохи твердуватий,мене цікавить чи то так має бути,чи потрібно довше варити?


Він не має бути зовсім розвареним, але і твердим(чи хрустким як свіжий) він не є. 5-7 хвилин вариться після закипання .


Рада, що Вам сподобався, дівчата!


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Жіночі роздуми...
  Пише Darka (Сьогодні, 02:32)
Твори добро-2
  Пише Darka (Учора, 23:58)
Вафельниця
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d ()
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 9
Користувачі: ArtOfBeautyWal, MichxealRoany
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100