Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Паски » Паска
 

Паска

15 серпня, 2014  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Випічка » Паски
 

Паска

1-1,200 кг муки
2 скл теплого молока
10 жовтків
125гр дріжджів
100г масла
100г олії
200-300гр цукру
1ч.л. солі
300г родзинок або цукатів

1. Розчинити дріжджі в 1ст.л. цукру+1ст.л. муки+100г масла
Залишити поброти до утворення піни (до години часу)
2. Тим часом запарюємо родзинки, висушити за допомогою паперових рушничків, обсипати добре мукою.
3. Додати всі решта інгредієнти до опари,вимішати,додати приготовлені родзинки.ще раз вимішати залишити підростати на 1-1,5 год.
4. Вимісити ще раз. Форми змастити олією. Викласти тісто на 1/3 форми.
Залишити рости. Коли тісто підросте до кінця форми - ставимо випікати
5. Пекти 1 год при 200С
6. Гарячі пасочки по бажанню можна змастити збитим білком з цукровою пудрою( рецепт глазурі знайшла на сайті), прикрасити посипкою)
7. Ще основним правилом випікання паски є молитва! Її промовляю перед тим,як приступаю до роботи, при першому замісі і при відправленні в духовкуВсього тричі. Також кроплю опару свяченою водою і перехрещую.

Джерело: Рецепт прабабусі

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 44
Гостей: 30
Користувачі: markiza
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100