Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Сирні торти » Сирник "Ірени"
 

Сирник "Ірени"

21 липня, 2014  |  Коментів (18)  |  Рубрика: Випічка » Сирні торти
 

Сирник "Ірени"

Основний рецепт сирника " Ірени"
Тісто:
1,5 скл. борошна
0,5 скл. цукру
1 жовток
125 г маргарину
1 ст. л. какао
1 ч. л. порошку до печива
Сиркова маса:
1 кг сиру
250 г маргарину
1,5 скл. цукру
4 яйця
2 пачки пудинга вершкового або ванільного
цедра одного лимона

Сирник " Ірени" з ананасами
До основного рецепту додається ще 1 банка ананасів, які потрібно викласти на сир і затерти тістом.

Сирник "Ірени" з маком
Основний рецепт, плюс додатково :
200 г маку
0,5 ст. цукру
2 білка

Сирник "Ірени"
З поданих вище складників замісити тісто (все відразу покласти в миску і швидко перемнути), поставити на 1 год в холодильник.
Сир перемолоти. Маргарин розтерти з цукром і жовтками, поступово додати сир і пудинги, цедру лимона. Окремо збити білки і поступово, акуратно додати до сиркової маси.
Тісто поділити на 2 частини. На змащену форму потерти на терці 1 частину тіста, викласти сир, зверху решту тіста. Пекти 1 год при t180.

Сирник "Ірени" з маком.
Мак запарити, перетерти з цукром, додати збиті в піну білки.
У змащену форму викладаємо половину тіста, на тісто ложкою викладаємо мак (такими собі купками, не розрівнюємо), далі рівномірно кладемо сирну масу і затираємо зверху тістом. Пекти 1 год при t180-190.
Сирник "Ірени"

Джерело: з польського журналу "Кася"

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Натонька (21 липня 2014 18:25)


Група: Адміністратор
Коментарів: 503
Супер смачний сирник!


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#2 написав: LiLu (27 липня 2014 08:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 148
Сирничок супер смачний!!!!! Сир такий ніжний, не такий як у всіх інших
Але у вас такий сир жовтий, а в мене білий! чого так!?)


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#3 написав: chajka (27 липня 2014 10:46)


Група: Модератор
Коментарів: 97
Ладні сирники winked
Цитата: LiLu
Але у вас такий сир жовтий, а в мене білий! чого так!?)

LiLu, то певно від жовтків залежить, а ще, можливо, колір пудинг дає, буває жовтіший, залежить від фірми .
 



#4 написав: Тереза (10 серпня 2014 14:16)


Група: Кондитер
Коментарів: 644
Чудовий сирник!!!дуже люблю таку смакоту! m0555
 



#5 написав: voronirka (10 серпня 2014 14:49)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5
Дуже смачний сирник!! Тане в роті! tongue Правда,пекла на 20хв довше.
 



#6 написав: chajka (10 серпня 2014 20:14)


Група: Модератор
Коментарів: 97
Цитата: voronirka
Правда,пекла на 20хв довше.

voronirka , ви добре зробили, час випічки завше залежить від духовки і від висоти сирника, гарненький вийшов tongue
 



#7 написав: voronirka (11 серпня 2014 15:42)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5
chajka, дякую) Насправді він жовтіший був,додала трошки куркуми))
 



#8 написав: chajka (17 серпня 2014 19:19)


Група: Модератор
Коментарів: 97
tongue
 



#9 написав: Natalyi (16 вересня 2014 09:08)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 43
Я сирники люблю і з ними завжди експериментую . Цей файний вийшов.


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
 



#10 написав: chajka (16 вересня 2014 17:19)


Група: Модератор
Коментарів: 97
Цитата: Natalyi
Цей файний вийшов.

Natalyi , справді красень, а який корж чорненький, певно добре какао. Яке саме тут використовувала?
 



#11 написав: Natalyi (16 вересня 2014 22:05)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 43
Іра, какао беру тепер тільки в нас в кондитерському на вагу. Перепробувала багато різного, все якесь бліденьке, а це темне і багато не треба. Дуже ним задоволена (і недорого). Колись ще було непогане укр. виробництва "Золоті паруса (темне)" , але його тепер немає.


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
 



#12 написав: Танічка (16 грудня 2014 21:47)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
На який розмір форми розрахований???
 



#13 написав: chajka (20 грудня 2014 22:05)


Група: Модератор
Коментарів: 97
Цитата: Танічка
На який розмір форми розрахований???

Танічка , форма 20 на 30
 



#14 написав: tetyana.jatziv (22 грудня 2014 10:21)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Підкажіть, будь-ласка, в сирну масу який маргарин даєте ? Може краще масло ?
 



#15 написав: chajka (22 грудня 2014 12:44)


Група: Модератор
Коментарів: 97
tetyana.jatziv, оскільки рецепт "рекламує" польський маргарин Кася, то власне і в рецепті маргарин, думаю якщо використати масло , то це буде ще краще smile
я інколи даю масло , а інколи маргарин до випічки








 



#16 написав: chajka (12 квітня 2015 21:36)


Група: Модератор
Коментарів: 97
Пекла на свята winked
 



#17 написав: chajka (4 липня 2015 21:30)


Група: Модератор
Коментарів: 97
цього разу з чорницями smile
 



#18 написав: _uliana_88 (14 грудня 2016 20:37)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
дуже смачний сирник. наш улюблений. дякую за рецепт.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Робота обвалювальником м'яса в Литві
  Пише 2eu.work ()
Робота кухарем // піццайоло в Литві
  Пише 2eu.work ()
24bestex.com - Обмін електронних валют Perfect Money, AdvCash, OKpay,
  Пише rsem ()
Цікаві мультфільми та передачі для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Ідеї для школи
  Пише Окса99 ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пляцок "Американський"
  Пише Іванка ()
Яблучний пляцок пані Ліди
  Пише Іванка ()
Торт "Карпатка"
  Пише Іванка ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 33
Гостей: 16
Користувачі: byEmisarax, byEmisarax, Thomasbew, butetsjazy
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100