Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Сирні торти » Сирник "Ірени"
 

Сирник "Ірени"

21 липня, 2014  |  Коментів (17)  |  Рубрика: Випічка » Сирні торти
 

Сирник "Ірени"

Основний рецепт сирника " Ірени"
Тісто:
1,5 скл. борошна
0,5 скл. цукру
1 жовток
125 г маргарину
1 ст. л. какао
1 ч. л. порошку до печива
Сиркова маса:
1 кг сиру
250 г маргарину
1,5 скл. цукру
4 яйця
2 пачки пудинга вершкового або ванільного
цедра одного лимона

Сирник " Ірени" з ананасами
До основного рецепту додається ще 1 банка ананасів, які потрібно викласти на сир і затерти тістом.

Сирник "Ірени" з маком
Основний рецепт, плюс додатково :
200 г маку
0,5 ст. цукру
2 білка

Сирник "Ірени"
З поданих вище складників замісити тісто (все відразу покласти в миску і швидко перемнути), поставити на 1 год в холодильник.
Сир перемолоти. Маргарин розтерти з цукром і жовтками, поступово додати сир і пудинги, цедру лимона. Окремо збити білки і поступово, акуратно додати до сиркової маси.
Тісто поділити на 2 частини. На змащену форму потерти на терці 1 частину тіста, викласти сир, зверху решту тіста. Пекти 1 год при t180.

Сирник "Ірени" з маком.
Мак запарити, перетерти з цукром, додати збиті в піну білки.
У змащену форму викладаємо половину тіста, на тісто ложкою викладаємо мак (такими собі купками, не розрівнюємо), далі рівномірно кладемо сирну масу і затираємо зверху тістом. Пекти 1 год при t180-190.
Сирник "Ірени"

Джерело: з польського журналу "Кася"

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Натонька (21 липня 2014 18:25)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Супер смачний сирник!


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#2 написав: LiLu (27 липня 2014 08:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Сирничок супер смачний!!!!! Сир такий ніжний, не такий як у всіх інших
Але у вас такий сир жовтий, а в мене білий! чого так!?)


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#3 написав: chajka (27 липня 2014 10:46)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 96
Ладні сирники winked
Цитата: LiLu
Але у вас такий сир жовтий, а в мене білий! чого так!?)

LiLu, то певно від жовтків залежить, а ще, можливо, колір пудинг дає, буває жовтіший, залежить від фірми .
 



#4 написав: Тереза (10 серпня 2014 14:16)


Група: Кондитер
Коментарів: 641
Чудовий сирник!!!дуже люблю таку смакоту! m0555
 



#5 написав: voronirka (10 серпня 2014 14:49)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5
Дуже смачний сирник!! Тане в роті! tongue Правда,пекла на 20хв довше.
 



#6 написав: chajka (10 серпня 2014 20:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 96
Цитата: voronirka
Правда,пекла на 20хв довше.

voronirka , ви добре зробили, час випічки завше залежить від духовки і від висоти сирника, гарненький вийшов tongue
 



#7 написав: voronirka (11 серпня 2014 15:42)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5
chajka, дякую) Насправді він жовтіший був,додала трошки куркуми))
 



#8 написав: chajka (17 серпня 2014 19:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 96
tongue
 



#9 написав: Natalyi (16 вересня 2014 09:08)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 43
Я сирники люблю і з ними завжди експериментую . Цей файний вийшов.


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
 



#10 написав: chajka (16 вересня 2014 17:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 96
Цитата: Natalyi
Цей файний вийшов.

Natalyi , справді красень, а який корж чорненький, певно добре какао. Яке саме тут використовувала?
 



#11 написав: Natalyi (16 вересня 2014 22:05)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 43
Іра, какао беру тепер тільки в нас в кондитерському на вагу. Перепробувала багато різного, все якесь бліденьке, а це темне і багато не треба. Дуже ним задоволена (і недорого). Колись ще було непогане укр. виробництва "Золоті паруса (темне)" , але його тепер немає.


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
 



#12 написав: Танічка (16 грудня 2014 21:47)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
На який розмір форми розрахований???
 



#13 написав: chajka (20 грудня 2014 22:05)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 96
Цитата: Танічка
На який розмір форми розрахований???

Танічка , форма 20 на 30
 



#14 написав: tetyana.jatziv (22 грудня 2014 10:21)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Підкажіть, будь-ласка, в сирну масу який маргарин даєте ? Може краще масло ?
 



#15 написав: chajka (22 грудня 2014 12:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 96
tetyana.jatziv, оскільки рецепт "рекламує" польський маргарин Кася, то власне і в рецепті маргарин, думаю якщо використати масло , то це буде ще краще smile
я інколи даю масло , а інколи маргарин до випічки








 



#16 написав: chajka (12 квітня 2015 21:36)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 96
Пекла на свята winked
 



#17 написав: chajka (4 липня 2015 21:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 96
цього разу з чорницями smile
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Жіночі роздуми...
  Пише Darka (Сьогодні, 02:32)
Твори добро-2
  Пише Darka (Учора, 23:58)
Вафельниця
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d ()
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 10
Користувачі: ArtOfBeautyWal
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100