Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Креми » Вершково-м'ятний крем
 

Вершково-м'ятний крем

10 липня, 2014  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Креми
 

Вершково-м'ятний крем

300 мл вершків 30% жирності
3 ст. л. цурку-пудри
1 ч. л. ванільного цукру
1,5 ч. л. меленої свіжої м'яти

Вершки охолодити ( можна використати солодку жирну негусту сметану), збити міксером до пухкої маси , додати ванільний цукор та поступово підсипати по ложці цукор-пудру.
Крем має бути пухкий і досить густий ( не перебийте вершки, бо буде масло ).
В кінці додайте м'яту та вимішайте ложкою. Мяту беріть лише молоду і тільки листочки ( я блендером її подрібнила).
Кремом можна прикрашати кексики або перемащувати торти, освіжаючий ефект гарантовано.
Смачного :)

Джерело: рецепт авторський)))

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Канарейка (10 липня 2014 22:06)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 143
смачно і гарно!!!!!!!!!!!!!
 



#2 написав: ОЛЕСЯ (10 липня 2014 22:12)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
Крем із свіжістю мяти winked


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 37
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100