1 скл. вершків 30%
0,5 скл. цукру-пудри +1 ст. л. для полуниці
2 ст. л. лимонного соку
300 г. полуниці
2 середніх банани
1 скл. меленого печива
Вершки збити, додати цукор-пудру та 1 ст. л. лимонного соку.
Банан перетерти в пюре з 1 ст. л. лимонного соку ( я це робила блендером).
Полуницю також перемолоти з 1 ст. л цукру- пудри.
Печиво можна використати будь-яке, як темне так і світле. В мене був зайвий шматок шоколадного бисквіту, то я його подрібнила блендером.
А тепер викладати шарами (по столовій ложці) - крихти, вершки, полуниця, крихти, банан, крихти, вершки, полуниця, крихти, вершки.........ну чи якось так))) Прикрасити на ваш смак. Поставити в холодильник на 1 год.
Вийшло 3 склянки по 250 мл.