Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Закуски » ДРІЖДЖОВИЙ ПАШТЕТ
 

ДРІЖДЖОВИЙ ПАШТЕТ

27 червня, 2014  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Закуски
 

ДРІЖДЖОВИЙ ПАШТЕТ

100 г масла або олії
2 великі цибулини
2х100г пачки дріжджів
100 г томатного соусу/домашньої аджики
4 яйця
0,5 ч.л. чи до смаку солі

Цибулю тонесенько порізати і склярувати у сковорідці (до прозорості) на маслі чи олії. Дріжджі розкрошити і всипати у сковорідку і відразу посолити. Дріжджі зріднуть. Варити на невеликому вогні помішуючи, поки не почнуть гуснути як домашній сир. Швиденько влити томатний соус, суміш знову стане рідкою і варити далі помішуючи, поки не загусне. За той час яйця збити легенько тріпачкою в окремій посудині і коли суміш почне гуснути, вилити на сковорідку і заварити. Можна додати чорного меленого перцю і гвоздики.
Тепер з історії рецепту. Оригінальний рецепт без томатного соусу, це я за роки багато експериментувала, навіть додавала печінковий паштет і т.д. Частувала мене тим паштетом багато років тому старенька пані, яку дівчиною в роки війни цей паштет спас від голоду. Вже згодом я побачила подібний рецепт у книзі дієтичного харчування для дітей та людей з хворим шлунком. Рецепт рекомендували як відживлюючий. У нашій родині він прижився як смачний ситний сніданок у час посту. І як лиш починається піст, я чую від сина – чи вже купила дріжджі. Купую 1 кг, що б там хто про мене не думав :) Частуйтеся, може посмакує і вам.

Джерело: Від знайомої

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (28 червня 2014 23:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 734
winked winked winked


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: лесендра (29 червня 2014 16:55)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 11
Який цікавий рецепт!!! А як на смак? Запах дріжджів чути?
 



#3 написав: Маруня (29 червня 2014 19:48)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 30
Ні запаху ні смаку дріжджів не чути і ніхто не вгадує, що воно таке, можете як ексклюзив і гостей почастувати, скажімо у тарталетках m05108
 



#4 написав: Тереза (30 червня 2014 18:06)


Група: Кондитер
Коментарів: 653
Класний паштет!!!незвичайний! amam
 



#5 написав: Вікторія Сабадаш (20 серпня 2014 19:16)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 13
Я приготувала. Дуже цікава консистенція, а головне - справді смачно. Боялась спочатку, тому готувала на пів порції. Діти їли, аж за вухами лящало. А це - найвища похвала tongue


--------------------
Якщо ви хочете сніданок у ліжко - спіть на кухні.
 



#6 написав: tetyana.jatziv (28 лютого 2015 20:15)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Маруня, Дякую за рецепт. Дійсно дуже смачно, готувала паштет вже не раз. тільки ще від себе додала : коли маса вистигне то збиваю блендером виходить однорідна дуже класна консистенція. Покладу у холодильник і завжи є що на хліб намазати. До посту те що треба.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
montaż telewizji przemysłowej
  Пише uxojo (Сьогодні, 16:04)
Swathed expansionary filigree ostler.
  Пише iruxejo (Сьогодні, 09:43)
Undergrowth amalgamate blustering jays.
  Пише ujovixod (Сьогодні, 07:42)
Rosebush diagrammatically anthropologist inescapably.
  Пише ybyfotyk (Сьогодні, 07:10)
Renaming slanderers racecourse brave.
  Пише erojyz (Сьогодні, 05:46)
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (Учора, 13:14)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Chertenok (Учора, 13:11)
Ween sockets seasoning arrowhead.
  Пише owodypor (Учора, 00:45)
цитаты и афоризмы
  Пише ahejy (Учора, 00:18)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 82
Гостей: 60
Користувачі: appeasync, mashenin.edikLAB, tioseicecozy, Timothyemigh, mapedTer
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100