|  | 
 
Світле тісто :-борошно пшеничне - 140 г ,
 - розпушувач - неповна 1 ч.л. ,
 - ванілін на кінчику ножа ,
 - цукор-пісок - 70 г ,
 - яйце - 1 ,
 - молоко - 115 мл ,
 -олія - 40 мл .
 Темне тісто :
 -борошно пшеничне - 125 г ,
 - розпушувач - неповна 1 ч.л. ,
 - какао-порошок - 15 г ,
 - ванілін на кінчику ножа ,
 - цукор-пісок - 70 г ,
 - яйце - 1 ,
 - розчинна кава - 115 мл ,
 -олія - 40 мл .
 
 
 
 1) світле тісто: у одній мисці змішуємо всі рідкі інгредієнти, в іншій - сипучі, вливаємо перші до другого, швидко перемішуємо;2) таким же чином робимо темне тісто;
 3) по дві столові ложки кожного тіста перекладаємо в кондитерські мішки (я використовую звичайні кульочки);
 4) інше тісто розподіляємо по формах, заповнюючи кожну приблизно на 3/4, і робимо горошки тістом з кондитерських мішків;
 5) випікаємо при 180 градусах 20-25 хвилин (до сухої тріски) .
 
 Приємного апетиту!
 Джерело: vk Готовим дома: вкусно и просто |  |