Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з м`яса » Медальйони зі свинини з соусом
 

Медальйони зі свинини з соусом

7 травня, 2014  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Страви з м`яса
 

Медальйони зі свинини з соусом

500 г свинячої вирізки
100 г бекону
50 мл вершків 20%
3 червоних солодких перця
сіль
чорний перець

М'ясо миємо, обсушуємо рушничком і нарізаємо невеликими шматочками завдовжки 4-5 см. Кожен шматочок злегка відбиваємо і надаємо йому округлу форму. Обертаємо кожен шматочок смужкою бекону і закріплюємо шпажками. Швидко обсмажуємо м'ясо на розпеченій сковороді до рум'яної скориночки з двох сторін. Солимо, заправляємо чорним перцем і загортаємо кожен шматочок у фольгу. Запікаємо медальйони в розігрітій до 200С духовці 10-15 хвилин.
Солодкий перець миємо, очищаємо від насіння, нарізаємо великими квадратиками (обрізки відкладаємо ) . Квадратики перцю обсмажуємо в тій сковороді , де обсмажувалося м'ясо. Обрізки перцю заливаємо невеликою кількістю гарячої води і варимо 20 хвилин. Потім пюріруем, вливаємо вершки, солимо, добавляєм перець і доводимо до кипіння. Вливаємо пюре в сковороду з обсмаженою перцем і доводимо до кипіння. Подаємо медальйони з соусом.Просто

P.S. Медальйони просто тануть у роті love

Джерело: forum.say7.info

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: oksana d (7 травня 2014 19:56)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Смакота! winked
 



#2 написав: Магда (7 травня 2014 20:45)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 71
Клас! Я аж смак того соусу відчула smile


--------------------
Дрібниць не буває
 



#3 написав: Тереза (8 травня 2014 18:07)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Яка ж це красота!!! І уявляю собі смак!!!Бомба! wink
 



#4 написав: ОЛЕСЯ (9 травня 2014 16:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 396
winked


--------------------
 



#5 написав: if071082krv (17 лютого 2015 16:29)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Не дуже зрозуміла-п'юрірувати потрібно весь перець-і квадратики і шматочки? Уточніть,будь-ласка.
 



#6 написав: LiLu (17 лютого 2015 18:12)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
if071082krv,
Потрібно пюрірувати тільки залишки перцю (обрізки, які залишились) - проварені, а кубики перцю обсмажити на сковороді, де готувалось м'ясо. Потім вливаємо пюре в сковороду з обсмаженою перцем і доводимо до кипіння.


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#7 написав: if071082krv (18 лютого 2015 18:46)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Дуже дякую!!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 58
Гостей: 26
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100