Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з м`яса » Медальйони зі свинини з соусом
 

Медальйони зі свинини з соусом

7 травня, 2014  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Страви з м`яса
 

Медальйони зі свинини з соусом

500 г свинячої вирізки
100 г бекону
50 мл вершків 20%
3 червоних солодких перця
сіль
чорний перець

М'ясо миємо, обсушуємо рушничком і нарізаємо невеликими шматочками завдовжки 4-5 см. Кожен шматочок злегка відбиваємо і надаємо йому округлу форму. Обертаємо кожен шматочок смужкою бекону і закріплюємо шпажками. Швидко обсмажуємо м'ясо на розпеченій сковороді до рум'яної скориночки з двох сторін. Солимо, заправляємо чорним перцем і загортаємо кожен шматочок у фольгу. Запікаємо медальйони в розігрітій до 200С духовці 10-15 хвилин.
Солодкий перець миємо, очищаємо від насіння, нарізаємо великими квадратиками (обрізки відкладаємо ) . Квадратики перцю обсмажуємо в тій сковороді , де обсмажувалося м'ясо. Обрізки перцю заливаємо невеликою кількістю гарячої води і варимо 20 хвилин. Потім пюріруем, вливаємо вершки, солимо, добавляєм перець і доводимо до кипіння. Вливаємо пюре в сковороду з обсмаженою перцем і доводимо до кипіння. Подаємо медальйони з соусом.Просто

P.S. Медальйони просто тануть у роті love

Джерело: forum.say7.info

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: oksana d (7 травня 2014 19:56)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 304
Смакота! winked
 



#2 написав: Магда (7 травня 2014 20:45)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 73
Клас! Я аж смак того соусу відчула smile


--------------------
Дрібниць не буває
 



#3 написав: Тереза (8 травня 2014 18:07)


Група: Кондитер
Коментарів: 644
Яка ж це красота!!! І уявляю собі смак!!!Бомба! wink
 



#4 написав: ОЛЕСЯ (9 травня 2014 16:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 446
winked


--------------------
 



#5 написав: if071082krv (17 лютого 2015 16:29)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Не дуже зрозуміла-п'юрірувати потрібно весь перець-і квадратики і шматочки? Уточніть,будь-ласка.
 



#6 написав: LiLu (17 лютого 2015 18:12)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 148
if071082krv,
Потрібно пюрірувати тільки залишки перцю (обрізки, які залишились) - проварені, а кубики перцю обсмажити на сковороді, де готувалось м'ясо. Потім вливаємо пюре в сковороду з обсмаженою перцем і доводимо до кипіння.


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#7 написав: if071082krv (18 лютого 2015 18:46)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Дуже дякую!!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Що в нас нині на столі - 8
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 08:55)
Пляцок "Американський"
  Пише Іванка (Учора, 10:40)
Яблучний пляцок пані Ліди
  Пише Іванка (Учора, 10:34)
Торт "Карпатка"
  Пише Іванка (Учора, 10:27)
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Гостина в Галини
  Пише HannaHanna ()
Пряники. Відео.
  Пише Натонька ()
Скарги, пропозиції...
  Пише ОЛЕСЯ ()
Привітання з Новим Роком та Різдвом Христовим!!!
  Пише Darka ()
Статті про заробіток в інтернеті
  Пише rsem ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 118
Гостей: 94
Користувачі: ywVoffgoxy, karpuska, Іванка, blExcaws, byEmisarax, Яна Дячук, zuExcaws, LydiaUneft
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100