Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » "Снікерс"
 

"Снікерс"

7 травня, 2014  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

"Снікерс"

Тісто на «локшину»:
125 грам маргарини
4 столові ложки сметани
4 столові ложки цукру
1 чайна ложка соди (погасити оцтом)

Тісто на коржі:
2 яйця
1 склянка цукру
0,5 склянки сметани
1 столова ложка маргарини топленої
1 чайна ложка амоніаку
2 столові ложки какао
2 склянки борошна (не чубні)

Заварний крем:
1 яйце
1 склянка цукру
1,5 склянки молока
2 столові ложки крохмалю
200 грам масла

Маса до «локшини»:
0,5 літра молока згущеного вареного
250 грам масла
200 грам арахісу - висушеного і поколотого

Локшина:
Замісити легке тісто (як на локшину), порізати тоненькими смужками довжиною 3 см, розкидати різане тісто не густо по пательні і пекти до золотистого кольору. Можна перемішувати при випіканні, щоб однаково випікалося з усіх сторін.

Коржі:
Тісто, що ллється. Білки збити до піків окремо. Жовтки розтерти з цукром, додати маргарин, сметану, амоніак, какао і борошно. Добре вимішати. В кінці додати збиті білки і ложкою вимішати легко. Тісто розділити на дві частини. Пательню встелити пергаментом, помастити і лити тісто. Випекти два коржі.

Заварний крем:
Яйце розтерти з цукром і крохмалем, влити молоко і заварити крем. Остудити і збити з маслом. За бажанням можна додати будь-який за смаком ароматизатор чи ванілін і 1 столову ложку коньяку.

Маса:
Масло збити зі згущеним молоком, додати колотий арахів.

Збираємо:

1. «Локшину» висипати в миску з приготовленою масою, добре вимішати все.

2. Беремо один корж.

3. Заварний крем ділимо на дві більші однакові частини (для перемащування) і одну меншу частину (для змащування боків торта).

4. Змащуємо корж більшою частиною заварного крему.

5. Викладаємо зверху по крему всю «локшину» (п.1).

6. Знову змащуємо другою більшою частиною крему.

7. Прикладаємо другий корж.

8. Боки вирівнюємо меншою частиною крему, що залишилася.

9. Торт кладемо на ніч під легкий прес, щоб він «стягнувся» і пропитався.

Смачного!!!!!!!!!!

Джерело: Зі свого записника старих рецептів

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Galina_Nedomirko_ (7 травня 2014 15:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Апетитний і смачний пляцок,ота серединка-супер.Дякую,Оксанко,беру на замітку. 3fb
 



#2 написав: Ірця (7 травня 2014 17:51)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 64
пляцок нямка winked
 



#3 написав: Тереза (8 травня 2014 18:08)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Бомбезний снікерс!!! m05004
 



#4 написав: ОЛЕСЯ (9 травня 2014 16:46)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 402
Для любителів горішків ще один гарний рецепт


--------------------
 



#5 написав: Оксана Черньова (21 травня 2014 22:12)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Дякую, дівчатка, за щирі відгуки! Я новачок у вас тут, тому зразу вибачаюся, якщо не відповім кожній з вас зокрема! Пляцок справді дуже смачний, особливо серединка! winked Завдяки великій кількості добре просмаженого арахісу він по смаку дуже наближений до батончика "снікерс" what Печу його вже багато років і в моїй сім'ї він користується популярністю! Гадаю, що і вам буде до смаку! feel
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 22:36)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 48
Гостей: 35
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100