Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Паски » Паска ніжна Великодня
 

Паска ніжна Великодня

16 квітня, 2014  |  Коментів (4)  |  Рубрика: Випічка » Паски
 

Паска ніжна Великодня

! л молока
1,5 пач(150гр)држджів
1,5 ст цукру,
щіпка солі
12 яєць(3 яйця+9 жовтків)
150 гр масла
ванілін
родзинки
цедра одного лимона
мука

Борошно перемішати з розчиненими в теплому молоці дріжджами(має бути як густа сметана) і залишити, щоб розчина підійшла.
Яйця розтерти з цукром, ванільним цукром і сіллю.Лимон потерти на грубі тертці разом із шкірою. До розчини додати яєчну суміш,решту борошна і місити тісто.

Наприкінці додати розтоплене масло та родзинки і дуже добре вимісити.

Накрити, залишити, щоб тісто підійшло.

Коли тісто підійде і збільшиться в об’ємі в 2 рази, поділити його і викласти у форми, заповнивши їх тістом на 1/3 висоти. Форми попередньо змастити маслом чи маргарином і застелити папером, котрий також необхідно змастити. Форми з тістом поставити в тепле місце на 60-70 хв., щоб тісто підійшло.

Поверхню змастити жовтками. Випікати при температурі 180-200оС протягом 30-60 хв.(залежно від маси виробу).


Смачного!



Корисні поради

• тісто для паски місять якнайдовше, поки воно не перестане прилипати до рук .

• тісто для паски любить тепло і боїться протягів.

• тісто повинно підходити три рази :

перший раз підходить розчина;

другий – коли додали всі продукти;

третій – коли тісто виклали в форми.

• форми для випічки пасок заповнюють лише на 1/3 їх висоти.

• перед випічкою духовку необхідно добре прогріти.

• цукровою пудрою паски посипають відразу після випічки.

Джерело: Рецепт моєї мами.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Ірка-Шкірка (16 квітня 2014 15:38)


Група: Модератор
Коментарів: 194
А муки скільки?
 



#2 написав: dgirina (16 квітня 2014 15:45)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 65
приблизно 2.5 кг муки Взалежності яка ще мука-тому я і ненаписала .Взагалі стільки муки скільки забере тісто .Треба дивитись аби паска була добре вимішена ...щоб відставало від рук місити приблизно 1 годину .


--------------------
ІРИНА
 



#3 написав: Darka (17 квітня 2014 02:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Гарні пасочки love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: Krasotinka (7 квітня 2015 16:13)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Скажіть,будь-ласка,то ви мали на увазі 1л молока?
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 56
Гостей: 32
Користувачі: уляся
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100