Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Паски » Паска ніжна Великодня
 

Паска ніжна Великодня

16 квітня, 2014  |  Коментів (4)  |  Рубрика: Випічка » Паски
 

Паска ніжна Великодня

! л молока
1,5 пач(150гр)држджів
1,5 ст цукру,
щіпка солі
12 яєць(3 яйця+9 жовтків)
150 гр масла
ванілін
родзинки
цедра одного лимона
мука

Борошно перемішати з розчиненими в теплому молоці дріжджами(має бути як густа сметана) і залишити, щоб розчина підійшла.
Яйця розтерти з цукром, ванільним цукром і сіллю.Лимон потерти на грубі тертці разом із шкірою. До розчини додати яєчну суміш,решту борошна і місити тісто.

Наприкінці додати розтоплене масло та родзинки і дуже добре вимісити.

Накрити, залишити, щоб тісто підійшло.

Коли тісто підійде і збільшиться в об’ємі в 2 рази, поділити його і викласти у форми, заповнивши їх тістом на 1/3 висоти. Форми попередньо змастити маслом чи маргарином і застелити папером, котрий також необхідно змастити. Форми з тістом поставити в тепле місце на 60-70 хв., щоб тісто підійшло.

Поверхню змастити жовтками. Випікати при температурі 180-200оС протягом 30-60 хв.(залежно від маси виробу).


Смачного!



Корисні поради

• тісто для паски місять якнайдовше, поки воно не перестане прилипати до рук .

• тісто для паски любить тепло і боїться протягів.

• тісто повинно підходити три рази :

перший раз підходить розчина;

другий – коли додали всі продукти;

третій – коли тісто виклали в форми.

• форми для випічки пасок заповнюють лише на 1/3 їх висоти.

• перед випічкою духовку необхідно добре прогріти.

• цукровою пудрою паски посипають відразу після випічки.

Джерело: Рецепт моєї мами.

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Ірка-Шкірка (16 квітня 2014 15:38)


Група: Модератор
Коментарів: 194
А муки скільки?
 



#2 написав: dgirina (16 квітня 2014 15:45)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 65
приблизно 2.5 кг муки Взалежності яка ще мука-тому я і ненаписала .Взагалі стільки муки скільки забере тісто .Треба дивитись аби паска була добре вимішена ...щоб відставало від рук місити приблизно 1 годину .


--------------------
ІРИНА
 



#3 написав: Darka (17 квітня 2014 02:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Гарні пасочки love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: Krasotinka (7 квітня 2015 16:13)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Скажіть,будь-ласка,то ви мали на увазі 1л молока?
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 68
Гостей: 51
Користувачі: dnyosdfw
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100