Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Перші страви » Жульєн або жульєн з куркою
 

Жульєн або жульєн з куркою

24 лютого, 2014  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Перші страви
 

Жульєн або жульєн з куркою

1,2 кг печериць
1 кг цибулі
масло
перець горошком
800 г сметани
4 ст. л. борошна

Печериці дрібно порізати дрібненькими кубиками (саме це нарізання печериць і цибулі - найбільш трудомістка робота. Цього разу, на щастя, кума помагала...). На великій пательні розігріти шматок масла, висипати гриби, підсмажити до появи соку, залити водою, щоб покрити гриби, на маленькому вогні тушкувати 30хв.
Цибулю дрібно порізати, підсмажити на олії до золотистого кольору, додати до грибів, тушкувати разом 30 хвилин. Якщо буде мало рідини – додати капельку води.
Перекласти все в каструлю, залити водою (вдвічі більше, ніж грибів), посолити, додати перець горошком (під кінець постаратися виловити і вибрати), залишити покипіти 20 хвилин на маленькому вогні.
Сметану (домашню) розвести трошки водою, додати борошно, добре розмішати, вилити до грибів, довести до кипіння, постійно помішуючи. Прокип'ятити 5 хвилин, виключити газ і залишити на 30 хвилин, щоб настоялося.
Я не подавала жульєн в кокотницях, тому перед подаванням розлила в мисочки, поклала по плястерку сиру (для гамбургерів) і підігріла, щоб сир розплавився - при перемішуванні він розплавився і стало ще смачніше smile .

Це класичний варіант жульєну, а вчора я варила трошки інший його варіант:

Жульєн з куркою

Жульєн або жульєн з куркою


Для цього треба зварити курячий бульйон, у жульєн замість води додавати бульйон, куряче м'ясо дрібно порізати (або розділити на маленькі шматочки) і додати разом з цибулею. Також дуже смачно і ситно.

P.S. Рецепт першочергово був розміщений в авторській темі ось тут

Джерело: Це рецепт записаний давненько від одного хорошого знайомого.

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (24 лютого 2014 19:41)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Це дуже і дуже смачно,рецептик забрала в записник. love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Ірка-Шкірка (24 лютого 2014 20:04)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Тепер в мене слово "жюльєн" викликає посмішку, бо двоюрідний брат чоловіка, скуштувавши досить дорогу страву "жюльєн" в московському ресторані, передзвонив мамі і пожалівся, що в Москві грибну підливку, яку мама варить баняками (живуть на Волині), тут наливають в маленькі кокотниці, запікають з сиром, подають під дивною назвою "жюльєн", ще й беруть за то шалені бабки lol
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 68
Гостей: 51
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100