Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Бісквіт горіховий ніжний
 

Бісквіт горіховий ніжний

14 лютого, 2014  |  Коментів (12)  |  Рубрика: Випічка, Рецепти тіста, Торти та тістечка
 

Бісквіт горіховий ніжний

5 яєць
1 скл. цукру
1 скл. мелених горіхів
1 г ванілі
1.5 скл. борошна
1 ч. л. розпушувача
2 ст. л. меду

Борошно просіяти, з'єднати з ваніллю та розпушувачем.
Яйця збити міксером на великій швидкості до збільшення об'єму ( збивати 8 хв), поступово всипати цукор, збивати ще 8 хв.
Обережно додати горіхи, перемішати вручну лопаткою знизу вверх.
Додати рідкий мед і знову обережно вимішати.
Ввести борошно, акуратно вимішати лопаткою методом складання.
Дно форми діаметром 26 см вистелити пергаментом, вилити тісто.
Пекти при 160С 40-50 хв.

P.S. Мої напрацювання )) : яйця ділю на жовтки і білки і поокремо збиваю, хоча добре виходить і з цілими. Горіхи пробувала різні: волоські, фундук, арахіс - кожен вид горіхів надає свій смак, арахіс раджу спочатку підсмажити.

Смачного!

Джерело: рецепт від natapit з сайту hlebopechka.ru

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Марія Митник (15 лютого 2014 10:09)


Група: Кондитер
Коментарів: 54
Я в захопленні від Ваших бісквітів!!! tongue
 



#2 написав: Тереза (15 лютого 2014 12:43)


Група: Кондитер
Коментарів: 653
Бісквіт-шедевр!!! 1f7
 



#3 написав: idianka (15 лютого 2014 14:55)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 98
угу bully дуже смачний ))


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
 



#4 написав: KASYA (15 лютого 2014 16:20)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
В мене в старому записнику є майже ідентичний, тільки без меду - дуже смачний. А мед додає ще свою "родзинку", аромат, отож, без сумніву - смакота!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#5 написав: Darka (18 лютого 2014 02:53)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 733
Дуже мені сподобався love ,красавєц просто.Дякую a0a


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#6 написав: ОЛЕСЯ (18 лютого 2014 09:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 467
Смачний рецепт winked


--------------------
 



#7 написав: bulkinna (28 лютого 2014 20:48)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 13
Пекла я цей бісвіт,фотку нажаль не зробила,спочатку були сумнівни стосовно кількості муки,але він НЕПЕРЕВЕРШЕННИЙ!Він вийшов високих і пухкий,Ну просто бомбезний!Величезне дякую!
 



#8 написав: inna91 (18 березня 2014 19:29)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
дівчатка підкажіть будь лавка коли печу бесквіт то він умене получається не рівним. У чому проблема ?
 



#9 написав: idianka (19 березня 2014 07:28)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 98
inna91,
боки форми змащували? Можна ще спрорбувати мокре обгортання форми - ТУТ описувала як це робити smile


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
 



#10 написав: Кіра (13 грудня 2014 10:15)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 297
Доброго дня! Підкажіть який крем підійде до цього бісквіту?
Сметанний заварний з фруктами підійде?

потрібен торт на ювілей! підкажіть!!!!!!!!!
 



#11 написав: idianka (13 грудня 2014 11:15)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 98
Крем підходить будь-який, і фрукти, думаю, не завадять tongue


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
 



#12 написав: kykysja41145 (8 січня 2017 14:20)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 35
пекпека цей бісквіт і з горіхами, і з маком, дуже пухкий, дякую за такий рецепт,
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Тут ми спілкуємось)
  Пише Darka (Сьогодні, 06:27)
Знак якості
  Пише Katys_Cakes (Учора, 11:10)
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
Шацькі озера
  Пише tride ()
Поради
  Пише GalyaEV ()
Таблиця множення
  Пише наталія3105 ()
Жіноча мода
  Пише Натонька ()
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б ()
Універсальний подарунок
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 80
Гостей: 47
Користувачі: Mopcrypepync, Gerget, lvewxcibrqk, xkwxfqeakw, TignAgix, cvowyhobhil, awgyvdcuwey, LeandroEmurb, byjzwihopez, Vajnrauh, bvevxcpsisi, Erropsili, boxaccori, rurlswire, MShinom, boxaccori, butbreella, Rounnymund
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100