Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Баунті"
 

Пляцок "Баунті"

17 січня, 2014  |  Коментів (22)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Баунті"

Для коржів:

2 жовтки
150 г цукру
6 ст. л. сметани
100 г маргарину
4 ст. л. какао
1,5 пач. порошку до печива
350 - 500 г борошна

Для кокосової маси :

9 білків
300 г цукру
300 г кокосу

Для крему:

7 жовтків
3 ст. л. борошна
300 г цукру
300 г молока
400 г масла

Жовтки розтерти з цукром,додати сметану,м"який маргарин,какао,борошно з порошком.Замісити тісто,як на вареники.Розділити на 3 частини.
На форму розкласти одну частину тіста.Зверху викласти кокосову масу:
3 білки збити з
100 гр цукру
+100 г кокосу
і пекти на невеликому вогні 15-20 хв.
Два інші коржі пекти так само.
Для крему:
Жовтки розтерти або збити з цукром і борошном,розвести молоком і заварити,постійно помішуючи,щоб згустіло.
Масло збити із завареною холодною масою.
Перемастити коржі.

Пляцок "Баунті"

Джерело: Рецепт із записника, з моїми змінами.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Valentyna (18 січня 2014 00:03)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
winked гарно і смачно,ГАЛИНКО.ти молодець!!!!!!!!!!!! люблю кокос
 



#2 написав: Майя Шутенко (18 січня 2014 01:04)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Пляцок просто бомбезний!!!!!!!!!!!! winked
 



#3 написав: oksana d (18 січня 2014 08:52)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Пляцок шикарний! love Дякую,що ділишся з нами такою смакотою! a0a
 



#4 написав: Марія Митник (18 січня 2014 09:44)


Група: Кондитер
Коментарів: 51
Велике дякую за правдивість рецептів...
 



#5 написав: Тереза (18 січня 2014 11:21)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Пляцок-приголомшливий!!!Я дуже люблю з кокосом!!!Дякую!!! cd
 



#6 написав: Tatiana (18 січня 2014 15:09)


Група: Кондитер
Коментарів: 47
Файний пляцок. Печу трохи за іншим рецептом "Бауті", полюбляю випічку з кокосом. Вона виходить ніжною. Спробую спекти ще і за цим рецептом! a0a
 



#7 написав: Іванка (18 січня 2014 16:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Файний пляцок ! Пекла схожий ) тільки одним коржем,а крем зверху
 



#8 написав: Natalyadiva (18 січня 2014 21:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 153
Чергова смакота! Не встоїш перед Галиними пляцками! wink winked
 



#9 написав: oksana d (18 січня 2014 21:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
А на який розмір форми розрахований?
 



#10 написав: Galina_Nedomirko_ (19 січня 2014 15:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: oksana d
А на який розмір форми розрахований?

20*30
 



#11 написав: Darka (21 січня 2014 08:34)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Ох і смачно..................... love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#12 написав: Таня (21 січня 2014 10:35)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 21
Смакота t0267
 



#13 написав: utya (12 лютого 2014 12:48)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 25
Вчора спробувала спекти цей пляцок. і відразу маю декілька запитань.

1. муки у мене пішло прилизно 380грами а не 500.Це нормально ??

2. кокосова суміш була досить тугою. Я її викладала ложкою і розрівнювала. Так має бути ???

Про смакові властивості напишу потім (ще не пробувала feel ). Але на виглд має бути суперово tongue
 



#14 написав: Galina_Nedomirko_ (14 лютого 2014 07:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: utya
1. муки у мене пішло прилизно 380грами а не 500.Це нормально ??

Може таке бути,залежить від якості борошна.
Цитата: utya
кокосова суміш була досить тугою. Я її викладала ложкою і розрівнювала. Так має бути ???

Не дуже тугою була суміш,легко ложкою розрівнювала.
Можливо яйця меншого розміру,тому і борошна менше пішло,і білкова маса тугіша.
Цікаво як на смак.Чекаю звіту.
 



#15 написав: utya (14 лютого 2014 21:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 25
Вже можу відзвітуватися!!

Пляцок смачний-справжня кокосова насолода. Дуже мякенький і ніжний.

Моя малеча любить тільки мякі торти - цей якраз нам підходить tongue .

Правда і до крему я внесла свої корективи (молока 0,5 л.)

Гал,я дякую заа рецепт winked . (буду далі пробувати твої смаколики belay )


 



#16 написав: chajka (31 серпня 2014 18:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 94
Дуже смачний пляцок tongue , муки також пішло трішки менше.
Дякую за рецепт. Рекомендую спробувати smile
 



#17 написав: лесендра (10 листопада 2014 20:38)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 11
тут продукти вказано на вагу,а не на міру,правильно? Важити на вагах?
 



#18 написав: Galina_Nedomirko_ (11 листопада 2014 06:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: лесендра
тут продукти вказано на вагу,а не на міру,правильно? Важити на вагах?

Відмірюю склянкою.
 



#19 написав: лесендра (11 листопада 2014 11:24)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 11
Ох, ну тоді я зовсім заплуталась!!!!! Для крему значить треба 300 мл молока? А 300 г цукру - то склянка 250 г з верхом?
Дякую, Галино, за Ваші неперевершені кулінарні витвори! Шкода, що живу далеко від Вас, а то б неодмінно замовила б щось смачне до свят! А так буду пробувати пекти сама...
 



#20 написав: mandruknatalia (12 січня 2015 12:13)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Галино, я захоплюяся Вашою випічкою. Дякую за правдиві та смачні рецепти!!!
 



#21 написав: ГалинкаМалинка (12 січня 2015 14:15)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3

Дуже дякую вам за смачний рецепт.Правда наступного разу зменшу кількість муки,коржі вийшли дуже тугі та забиті.
 



#22 написав: gyuliya (23 липня 2015 15:00)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
дуже смачний пляцок, пекла на весілля брату. Але - підкажіть, бо я не профі, тісто розділила на 3 частини важко було його розкачати, воно мені чомусь слоїлося, перенести його на бляшку було ой як складно довелося імпровізувати і розкачувати на самій бляшці, паланиці вийшли тонюсінькі, тоненькі. Білки треба окремо збити з цукром як на безе і тоді вмішати стружку чи тут не суттєво і все збиваємо разом? Що я могла схімічити чи де помилитися? Єдине що муки пішло 400 г. З таким зіштовхнулась ще раз коли пекла Зеника теж тіста бракнуло, замість пяти паланиць було 3. А так пляцок дуже смачний love
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100