Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Кора дуба
 

Кора дуба

11 січня, 2014  |  Коментів (61)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Кора дуба

Для коржів:
8 білків
3 жовтки
200 г цукру-пудри
200 г кокосу
200 г посічених горіхів
200 г родзинок
1 ч. л. порошку(з верхом)
1 ст. л. борошна

Бісквіт:
3 яйця
3 ст. л. цукру
3 ст. л. борошна

Шоколадна помадка:
150 г шоколаду
50-60 г масла

Крем:
1 б персиків (мала)
2 ванільні пудинги
5 жовтків
5 ст. л. цукру
1 пач. ванільного цукру
1 скл. води
300 г масла

2 п. персикової галяретки

Коржі:
Білки збити з цукром,додати жовтки.Поступово додати решту продуктів.Спекти два коржі.

Бісквіт:
Білки добре збити з цукром,додати жовтки,борошно.Спекти корж.

Шоколадна помадка:
Розтопити шоколад на водяній бані,додати масло,перемішати.

Крем:
Пудинги розвести водою,додати розтерті з цукром жовтки,добре розмішати,щоб не було грудочок.
Сироп з персиків закип"ятити,додати суміш жовтків з пудингами,ваніль,заварити.Охолодити.
Масло збити,додаючи заварену масу.

Перемащувати так:
Бісквіт з обох боків змастити шоколадною помадкою.
Корж злегка скропити солодкою кавою- крем, бісквіт- крем- корж.
Верх трошки змастити кремом,викласти дольки персиків і залити галереткою.
Галеретку заварити за інструкцією,взявши наполовину менше води.
Смачного!!!

Джерело: Від знайомої з Однокласників

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: oksana d (11 січня 2014 19:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Це щось неймовірно смачне winked
 



#2 написав: Мусічка (11 січня 2014 19:24)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
А при якій температурі випікаються ці чудові горіхові коржі?
 



#3 написав: Galina_Nedomirko_ (11 січня 2014 20:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Мусічка
А при якій температурі випікаються ці чудові горіхові коржі?

Пекла на середньому вогні.Так як бісквіт печу.

Забула написати.Взагалі,то в рецепті замість середнього коржа мало бути печиво(типу до кави).То я трохи пофантазувала з бісквітом.Мені так більше сподобалось.І не прогадала.
Син-солодкоїжка,сказав,що то найсмачніший пляцок.Давно збиралась його спекти,по складниках сподобався.Відчувається кокос,горіхи,родзинки.Хоча господинька,яка дала рецепт,його не пекла.Але,побачивши фото,буде пекти.
Коли замісила коржі,то тісто таке сипке трохи було,але розмастилося і добре спеклися.Вже подумую над тим,може, то додати цілі яйця до коржів.А крем заварити без жовтків.(ще поексперементую)
Просочувати теж не було сказано,але я трошки скропила кавою.
 



#4 написав: Таня (11 січня 2014 20:44)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 21
А що таке персикова галяретка
 



#5 написав: Galina_Nedomirko_ (11 січня 2014 21:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Таня
А що таке персикова галяретка

Те саме,що желе.Просто мені більше подобається галяретка.Якщо не можна такі фото ставити,видалю.Таку купляю
 



#6 написав: Марія БМВ (11 січня 2014 22:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 5
Смакота!Вже додала собі в закладки.
 



#7 написав: Lorik (11 січня 2014 22:42)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 6
красиво! і на фото видно, що смачно!
 



#8 написав: Натонька (12 січня 2014 01:21)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
Цитата: Galina_Nedomirko_
Просто мені більше подобається галяретка.Якщо не можна такі фото ставити,видалю.Таку купляю

Нехай буде фото. До речі дуже гарна оця фірму, як попадається мені, завжди беру


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#9 написав: Darka (12 січня 2014 04:55)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Без слів love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#10 написав: Іванка (12 січня 2014 09:26)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Гарний пляцок!
 



#11 написав: Тереза (12 січня 2014 15:08)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Пляцок-бомбезний!!! belay
 



#12 написав: Таня (12 січня 2014 16:27)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 21
Дуже смачно. Дякую! winked cd
 



#13 написав: Ірка-Шкірка (12 січня 2014 20:44)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Галю, відколи побачила фото winked - я ним марю t0271 , думаю на кінець тижня спекти...
 



#14 написав: angelina (13 січня 2014 23:58)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 17
Коли побачила фото в "однокласниках" не могла дочекатися рецепта тут wink думаю скоро випробую m0554 дякую за гарні рецепти winked вже багато пляцків пекла за вашими рецептами,деякі стали улюбленними belay
 



#15 написав: Galina_Nedomirko_ (14 січня 2014 05:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Дівчаточка,всі-всім дякую! І печіть на здоров"ячко! a0a a0a a0a
 



#16 написав: Ірця (14 січня 2014 12:25)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 65
А я вже спробувала winked . Вчора мама спекла,дуже дякує,Галя,Вам за поради,пляцок получився ну дуже смачним і багатогранним на смак. Смакота! Дякуємо за те,що ділитеся з нами справді смачними рецептами a0a
 



#17 написав: Galina_Nedomirko_ (14 січня 2014 13:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Ірця
А я вже спробувала

Іринко,рада,що сподобався пляцок. what Смачного вам!!!!!!!!!!!!!
 



#18 написав: Світлана Палюха (14 січня 2014 19:04)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Чим замінити пудинг у кремі????
 



#19 написав: РИЖУХА (14 січня 2014 22:56)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Підскажіть,будь-ласка, на форму якого розміру розрахований рецепт? Дякую!
 



#20 написав: Galina_Nedomirko_ (15 січня 2014 05:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Світлана Палюха
Чим замінити пудинг у кремі????

Думаю,що крохмалем,але в якій пропорції не знаю.Може хтось ще підкаже.
Цитата: РИЖУХА
Підскажіть,будь-ласка, на форму якого розміру розрахований рецепт? Дякую!

Пекла у формі24*36,наступного разу буду пекти і ф-20*30,люблю високі пляцки.
 



#21 написав: Іванка (15 січня 2014 07:53)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Я інколи пудинги замінюю крохмалем. Пачку замінюю 2 ст.л. крохмалю і даю ще пачку ванільного цукру
 



#22 написав: Натонька (15 січня 2014 09:47)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
Ірця,
а мама робила якісь зміни чи пекла все по рецепту?


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#23 написав: Ірця (15 січня 2014 10:03)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 65
а мама робила якісь зміни чи пекла все по рецепту?


Натонька,
Все по рецепту робила,не знала яку бляшку брати. Галина порадила меншу 20х30,але мама взяла 25х30 і теж вийшло добре,якраз добрий по висоті,хто любить вищі то може сміло брати 20х30.
 



#24 написав: ИРИНА (15 січня 2014 10:38)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Спасибо Галина за рецепт!Обязательно буду печь,как раз есть повод-мамин день рождения.Я,когда узнала что есть такая выпечка как "пляцок",только их и пеку,очень они вкусные!!! m0555 18e0
 



#25 написав: РИЖУХА (15 січня 2014 13:29)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4



Galina_Nedomirko_,
Пекла у формі24*36,наступного разу буду пекти і ф-20*30,люблю високі пляцки.

Дякую за відповідь!!!! 1f7
 



#26 написав: Натонька (15 січня 2014 15:36)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
Ірця,
о, добре, дякую smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#27 написав: Natalyadiva (17 січня 2014 21:20)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 153
Шикарний пляцок, візьму на замітку. winked belay
 



#28 написав: Натонька (21 січня 2014 11:35)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
Дякую за пляцок! Сподобався smile
Давала 6 жовтків до коржів.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#29 написав: LiLu (7 березня 2014 08:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Смачний пляцок!! Мені так і не вдалось залити желе зверху, все розтікалось. Розкажіть як Ви то робите???



--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#30 написав: Galina_Nedomirko_ (7 березня 2014 14:29)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: LiLu
Мені так і не вдалось залити желе зверху, все розтікалось. Розкажіть як Ви то робите???

Зовсім нескладно.Навіть бортиків не роблю.
Заварити галяретку за інструкцією,взявши наполовину менше води.Нехай охолоджується.Торт чи пляцок, теж бажано поставити в холодильник.
Заливати галяреткою тоді,коли вона почне гуснути.Потрошки,ложкою лити по фруктах.Фрукти холодні і відразу застигає.
Найголовніше не пропустити той момент,коли галяретка починає гуснути.Я можу деколи повторно по два-три рази її розігрівати.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 17
Гостей: 11
Користувачі: Vladimirbhw
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100