Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Кора дуба
 

Кора дуба

11 січня, 2014  |  Коментів (40)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Кора дуба

Інгредієнти:

Для коржів:
8 білків
3 жовтки
200 г цукру-пудри
200 г кокосу
200 г посічених горіхів
200 г родзинок
1 ч. л. порошку(з верхом)
1 ст. л. борошна

Бісквіт:
3 яйця
3 ст. л. цукру
3 ст. л. борошна

Шоколадна помадка:
150 г шоколаду
50-60 г масла

Крем:
1 б персиків (мала)
2 ванільні пудинги
5 жовтків
5 ст. л. цукру
1 пач. ванільного цукру
1 скл. води
300 г масла

2 п. персикової галяретки

Коржі:
Білки збити з цукром,додати жовтки.Поступово додати решту продуктів.Спекти два коржі.

Бісквіт:
Білки добре збити з цукром,додати жовтки,борошно.Спекти корж.

Шоколадна помадка:
Розтопити шоколад на водяній бані,додати масло,перемішати.

Крем:
Пудинги розвести водою,додати розтерті з цукром жовтки,добре розмішати,щоб не було грудочок.
Сироп з персиків закип"ятити,додати суміш жовтків з пудингами,ваніль,заварити.Охолодити.
Масло збити,додаючи заварену масу.

Перемащувати так:
Бісквіт з обох боків змастити шоколадною помадкою.
Корж злегка скропити солодкою кавою- крем, бісквіт- крем- корж.
Верх трошки змастити кремом,викласти дольки персиків і залити галереткою.
Галеретку заварити за інструкцією,взявши наполовину менше води.
Смачного!!!

Джерело: Від знайомої з Однокласників



Клас
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: oksana d (11 січня 2014 19:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 277
Це щось неймовірно смачне winked
 



#2 написав: Мусічка (11 січня 2014 19:24)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
А при якій температурі випікаються ці чудові горіхові коржі?
 



#3 написав: Galina_Nedomirko_ (11 січня 2014 20:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 105
Цитата: Мусічка
А при якій температурі випікаються ці чудові горіхові коржі?

Пекла на середньому вогні.Так як бісквіт печу.

Забула написати.Взагалі,то в рецепті замість середнього коржа мало бути печиво(типу до кави).То я трохи пофантазувала з бісквітом.Мені так більше сподобалось.І не прогадала.
Син-солодкоїжка,сказав,що то найсмачніший пляцок.Давно збиралась його спекти,по складниках сподобався.Відчувається кокос,горіхи,родзинки.Хоча господинька,яка дала рецепт,його не пекла.Але,побачивши фото,буде пекти.
Коли замісила коржі,то тісто таке сипке трохи було,але розмастилося і добре спеклися.Вже подумую над тим,може, то додати цілі яйця до коржів.А крем заварити без жовтків.(ще поексперементую)
Просочувати теж не було сказано,але я трошки скропила кавою.
 



#4 написав: Таня (11 січня 2014 20:44)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 21
А що таке персикова галяретка
 



#5 написав: Galina_Nedomirko_ (11 січня 2014 21:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 105
Цитата: Таня
А що таке персикова галяретка

Те саме,що желе.Просто мені більше подобається галяретка.Якщо не можна такі фото ставити,видалю.Таку купляю
 



#6 написав: Марія БМВ (11 січня 2014 22:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 5
Смакота!Вже додала собі в закладки.
 



#7 написав: Lorik (11 січня 2014 22:42)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 6
красиво! і на фото видно, що смачно!
 



#8 написав: Натонька (12 січня 2014 01:21)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
Цитата: Galina_Nedomirko_
Просто мені більше подобається галяретка.Якщо не можна такі фото ставити,видалю.Таку купляю

Нехай буде фото. До речі дуже гарна оця фірму, як попадається мені, завжди беру


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#9 написав: Darka (12 січня 2014 04:55)


Група: Кондитер
Коментарів: 418
Без слів love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#10 написав: Іванка (12 січня 2014 09:26)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 131
Гарний пляцок!
 



#11 написав: Тереза (12 січня 2014 15:08)


Група: Кондитер
Коментарів: 373
Пляцок-бомбезний!!! belay
 



#12 написав: Таня (12 січня 2014 16:27)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 21
Дуже смачно. Дякую! winked cd
 



#13 написав: Ірка-Шкірка (12 січня 2014 20:44)


Група: Модератор
Коментарів: 181
Галю, відколи побачила фото winked - я ним марю t0271 , думаю на кінець тижня спекти...
 



#14 написав: angelina (13 січня 2014 23:58)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 17
Коли побачила фото в "однокласниках" не могла дочекатися рецепта тут wink думаю скоро випробую m0554 дякую за гарні рецепти winked вже багато пляцків пекла за вашими рецептами,деякі стали улюбленними belay
 



#15 написав: Galina_Nedomirko_ (14 січня 2014 05:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 105
Дівчаточка,всі-всім дякую! І печіть на здоров"ячко! a0a a0a a0a
 



#16 написав: Ірця (14 січня 2014 12:25)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 54
А я вже спробувала winked . Вчора мама спекла,дуже дякує,Галя,Вам за поради,пляцок получився ну дуже смачним і багатогранним на смак. Смакота! Дякуємо за те,що ділитеся з нами справді смачними рецептами a0a
 



#17 написав: Galina_Nedomirko_ (14 січня 2014 13:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 105
Цитата: Ірця
А я вже спробувала

Іринко,рада,що сподобався пляцок. what Смачного вам!!!!!!!!!!!!!
 



#18 написав: Світлана Палюха (14 січня 2014 19:04)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Чим замінити пудинг у кремі????
 



#19 написав: РИЖУХА (14 січня 2014 22:56)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Підскажіть,будь-ласка, на форму якого розміру розрахований рецепт? Дякую!
 



#20 написав: Galina_Nedomirko_ (15 січня 2014 05:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 105
Цитата: Світлана Палюха
Чим замінити пудинг у кремі????

Думаю,що крохмалем,але в якій пропорції не знаю.Може хтось ще підкаже.
Цитата: РИЖУХА
Підскажіть,будь-ласка, на форму якого розміру розрахований рецепт? Дякую!

Пекла у формі24*36,наступного разу буду пекти і ф-20*30,люблю високі пляцки.
 



#21 написав: Іванка (15 січня 2014 07:53)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 131
Я інколи пудинги замінюю крохмалем. Пачку замінюю 2 ст.л. крохмалю і даю ще пачку ванільного цукру
 



#22 написав: Натонька (15 січня 2014 09:47)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
Ірця,
а мама робила якісь зміни чи пекла все по рецепту?


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#23 написав: Ірця (15 січня 2014 10:03)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 54
а мама робила якісь зміни чи пекла все по рецепту?


Натонька,
Все по рецепту робила,не знала яку бляшку брати. Галина порадила меншу 20х30,але мама взяла 25х30 і теж вийшло добре,якраз добрий по висоті,хто любить вищі то може сміло брати 20х30.
 



#24 написав: ИРИНА (15 січня 2014 10:38)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Спасибо Галина за рецепт!Обязательно буду печь,как раз есть повод-мамин день рождения.Я,когда узнала что есть такая выпечка как "пляцок",только их и пеку,очень они вкусные!!! m0555 18e0
 



#25 написав: РИЖУХА (15 січня 2014 13:29)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4



Galina_Nedomirko_,
Пекла у формі24*36,наступного разу буду пекти і ф-20*30,люблю високі пляцки.

Дякую за відповідь!!!! 1f7
 



#26 написав: Натонька (15 січня 2014 15:36)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
Ірця,
о, добре, дякую smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#27 написав: Natalyadiva (17 січня 2014 21:20)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 143
Шикарний пляцок, візьму на замітку. winked belay
 



#28 написав: Натонька (21 січня 2014 11:35)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
Дякую за пляцок! Сподобався smile
Давала 6 жовтків до коржів.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#29 написав: LiLu (7 березня 2014 08:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 84
Смачний пляцок!! Мені так і не вдалось залити желе зверху, все розтікалось. Розкажіть як Ви то робите???



--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей.!
 



#30 написав: Galina_Nedomirko_ (7 березня 2014 14:29)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 105
Цитата: LiLu
Мені так і не вдалось залити желе зверху, все розтікалось. Розкажіть як Ви то робите???

Зовсім нескладно.Навіть бортиків не роблю.
Заварити галяретку за інструкцією,взявши наполовину менше води.Нехай охолоджується.Торт чи пляцок, теж бажано поставити в холодильник.
Заливати галяреткою тоді,коли вона почне гуснути.Потрошки,ложкою лити по фруктах.Фрукти холодні і відразу застигає.
Найголовніше не пропустити той момент,коли галяретка починає гуснути.Я можу деколи повторно по два-три рази її розігрівати.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
angelina
angelina
Сьогодні в23:22:37

дякую,Натонька,до одного виду крем точно цей давати буду))) і ще feel чи підходить він для перемащування тортів покритих мастікою?
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в21:55:34

idianka,
вони що з молоком отак збиваються? То сепараторна сметана , та?
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в21:53:41

Магда,
то рослинні?
Відповісти
Магда
Магда
Сьогодні в21:22:34

Я купую Простоквашино 33%, нормальні вершки, підігріваю спокійно, збиваються легко, панакота смачна виходить
Відповісти
idianka
idianka
Сьогодні в19:18:00

Вершки купую домашні в газдинь, добрі вершки такі густі, що можна розвести молоком і буде більше вершків :-)
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в18:26:14

angelina, можна, але ніжний, і обов'язково блендером збити
Відповісти
angelina
angelina
Сьогодні в18:14:58

Натонька,
дуже дякую! a0a а домашній сир можна?
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в14:43:25

які ви берете вершки?
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в12:56:26

хто робить панакоту, мені треба пораду
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в23:32:14

лимонний сік, цедра. Сметану або відкинути на марлю в два слої і нехай ніч постоїть, або якщо ні, то загущувач дати.
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 8
Гостей: 1
Користувачі: nadiya 25
Роботи: Google Bot, Yandex Bot, robot Bot, Yahoo Bot, crawl Bot, Google AdSense

Останні 20 відвідувачів на сайті: nadiya 25, katostere, sergikanter, Маруся, Romkova, Зорянчик, lana, Сонечко, bkru, koba, Natalja0604, aliona21, Larisa, Ludka, pepysik, любов.вербіцка, mms-ka, angelina, Светочка, tanya75

Нове на форумі
 
Вітання для Галюньки
  Пише Тереза (Учора, 14:42)
Вітання для Боженки - донечки божена
  Пише Тереза (Учора, 14:41)
Вітання для Танічки - доці kristi_sk
  Пише Тереза (Учора, 14:40)
Дитячі тортики -6
  Пише galalviv ()
Торти незвичайних форм - 4
  Пише chajka ()
Весільні торти-2.
  Пише Nataly Cake ()
Вітання для Рімми
  Пише Тереза ()
Вітаєм з днем народженням Маріанну (доньку Vajnrauh)
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише svetochka ()
Зооглея
  Пише Натонька ()
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100