Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з м`яса » Ліниві голубці (печені у духовці)
 

Ліниві голубці (печені у духовці)

22 листопада, 2013  |  Коментів (14)  |  Рубрика: Страви з м`яса
 

Ліниві голубці (печені у духовці)

700 - 900 г фаршу
невелика капустина
1 цибулина
1 скл. рису
2 зубчики часнику
1 яйце
сіль
перець
1 морквина

Для підливи:
1,8 л води
2,5 ст. л. борошна
2 ст. л. томатної пасти
2 ч. л. солі
5 ч. л. цукру
2 лаврових листочки
за бажанням зелень

Натерти на грубій терці капусту і обсмажити з цибулею і морквою на олії майже до готовності, посолити, охолодити. Рис відварити в підсоленій воді. У великій посудині змішати капусту, рис, фарш , подрібнений часник,яйце. Посолити, поперчити. Мокрими руками сформувати голубці і викласти на деко. Поставити деко у розігріту духовку до 250 С на 20 хвилин. Вони мають трошки зарумянитися.
Каструлю з водою поставити на вогонь. Розвести борошно окремо у холодній воді, щоб не було грудочок. У каструлю з теплою водою додати томатну пасту, сіль, цукор, лаврове листя, зелень і перемішати. Довести до кипіння і при інтенсивному помішуванні помаленьку влити розведене борошно. Довести до кипіння.
Деко із голубцями вийняти із духовки і залити підливою. Поставити в духовку на 10-15 хвилин. Потім зменшити температуру до 180 С і тушкувати голубці ще 40 хвилин. Смачного!


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (22 листопада 2013 09:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 733
Смачно дуже winked


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Ксенічка (22 листопада 2013 14:15)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 848
Цитата: Darka
Смачно дуже
love Оксанко, такі вони в тебе апетитненькі!!!
 



#3 написав: oksana d (22 листопада 2013 15:01)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 304
Цитата: Darka
Смачно дуже

Цитата: Ксенічка
такі вони в тебе апетитненькі!!!


Дякую! m05004
 



#4 написав: Тереза (22 листопада 2013 17:01)


Група: Кондитер
Коментарів: 653
Яка смакота!Дякую!Фото супер! t0242
 



#5 написав: ssaazzoonn (23 листопада 2013 05:39)


Група: Кондитер
Коментарів: 160
Голубці надзвичайно апетитні! winked Дякую за рецепт! love
 



#6 написав: oksana d (23 листопада 2013 18:26)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 304
Цитата: ssaazzoonn
Яка смакота!Дякую!Фото супер!

Цитата: ssaazzoonn
Голубці надзвичайно апетитні!


Дякую! belay
 



#7 написав: dgirina (24 листопада 2013 11:06)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 68
Я робила все як у рецепті-тільки капусту не тушила а попередньо відварила і тоді вже відтиснула.а далі все без змін. Результат мені дуже сподобався.


--------------------
ІРИНА
 



#8 написав: nadiya (25 листопада 2013 14:13)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 28
я давно шукала рецепт смачних лінивих голубців :) Неліниві роблю часто, а таких не вмію :)

буду готувати по вашому рецепту. Але в мене новачка два питання:

1) вони просто сформовані, не відбиті і не запаніровані, не розваляться?
2) форму з голубцями кришкою чи фольгою не закривати?

Дякую за відповідь.


--------------------
Радій життю, бо тільки раз дається..
Цінуй його так невловиму мить.
І поки серце ще у грудях б’ється,
Нехай Господь тебе благословить! :)
 



#9 написав: oksana d (25 листопада 2013 15:18)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 304
Цитата: nadiya
вони просто сформовані, не відбиті і не запаніровані, не розваляться?


Не розваляться


Цитата: nadiya
форму з голубцями кришкою чи фольгою не закривати?

Ні, я робила в скляній формі і не накривала.

Бажаю удачі!
 



#10 написав: nadiya (25 листопада 2013 15:25)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 28
Дякую, Оксанко.

Буду готувати :)


--------------------
Радій життю, бо тільки раз дається..
Цінуй його так невловиму мить.
І поки серце ще у грудях б’ється,
Нехай Господь тебе благословить! :)
 



#11 написав: Liliya (25 листопада 2013 18:58)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Апетитненькі, так і хочеться з"їсти. Ням-ням.
 



#12 написав: ОЛЕСЯ (8 грудня 2013 16:15)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 467
Оксанко, спасибі за смачний рецепт


--------------------
 



#13 написав: oksana d (8 грудня 2013 20:41)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 304
Цитата: nadiya
Буду готувати :)

Цитата: Liliya
Апетитненькі, так і хочеться з"їсти. Ням-ням.

Цитата: ОЛЕСЯ
спасибі за смачний рецепт


На здоровячко! a0a
 



#14 написав: Кіра (11 листопада 2014 18:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 297
Оце те, що треба коли немає часу крутити голубці.
ДЯКУЮ!!!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Пляцок "Очі цариці"
  Пише Natalyadiva (Сьогодні, 17:47)
привітання для дитини
  Пише IgorMorales (Учора, 11:15)
Що подарувати на день народження?
  Пише IgorMorales (Учора, 11:12)
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише IgorMorales (Учора, 11:06)
Тут ми спілкуємось)
  Пише Darka ()
Знак якості
  Пише Katys_Cakes ()
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
Шацькі озера
  Пише tride ()
Поради
  Пише GalyaEV ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 60
Гостей: 40
Користувачі: lrplmr, TignAgix, chubuamed
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100