6 курячих лапок
300-400 г фаршу з курятини і свинини порівно
часник
шматочок хліба
1 яйце
олія
морква
цибуля
сіль, перець
2-3 ст. л. томатного соусу
1 ч. л. тим'яну
Лапки помити, зробити в них кишенькку (відокремити шкірку, але не до кінця).
Курячу грудинку, свинину, 2 зубчики часника, намочений в молоці шматочок хліба перекрутити через м'ясорубку, дати одне яйце, сіль, перець і начинити курячі лапки. Обсмажити їх на олії з двох боків. Окремо обсмажити натерту моркву і порізану цибулю. Викласти в каструлю шар моркви з цибулею - шар курки. Залити водою, шоб покрила лапки, посолити, дати чорного перцю горошком, тим'яну і поставити тушкуватися на невеличкий вогонь. В кінці додати 2 ст. л. томатного соусу і 3-4 лаврових листка. Потушити ше 10 хв. і зняти з вогню.