Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Яблучний мармелад
 

Яблучний мармелад

1 жовтня, 2013  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Консервація
 

Яблучний мармелад

1 кг яблук
0,5 кг цукру

Яблука помити. Великі розрізати навпіл і покласти на деко для запікання. Невеликі яблука можна запікати цілими. Яблука пекти в духовці 20-25 хвилин. Яблука повинні розм'якшитися повністю. Гарячі яблука протерти через сито в каструлю з товстим дном, в якій буде йти приготування. У пюре відразу додати цукор. Так як пюре гаряче цукор розчиняється швидко. Перемішати.
Каструлю помістити на сильний вогонь. Уварювати пюре при помішуванні 60-90 хвилин. Крапля мармеладу не повинна розтікатися, якщо капнути на холодне блюдо. При помішуванні в готовому мармеладі залишаються сліди від ложки, які не відразу зникають. Гарячий мармелад розфасувати по гарячих стерилізованим банкам, закатати і остудити. Зберігати в прохолодному місці.

P.S. Простенький рецепт, а який мармелад получається.... бомбовий!

Джерело: eda5.ru

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: ОЛЕСЯ (1 жовтня 2013 10:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
Гарний мармелад. winked


--------------------
 



#2 написав: Ксенічка (1 жовтня 2013 20:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Так все мармеладненько і фото чудове!! love
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100