Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Закуски » Cир твердий солодкий з родзинками та горішками
 

Cир твердий солодкий з родзинками та горішками

19 вересня, 2013  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Закуски, Страви з яєць і сиру
 

Cир твердий солодкий з родзинками та горішками

1,2 кг сиру
1,5 л молока
3 яйця (бажано домашніх, бо від них буде залежати й колір сиру),
1\2 ч. л. соди
2 ст. л. цукру
200 г масла
горішки, родзинки

Сир проварити в молоці 7-10 хвилин на маленькому вогні. Залишити трохи охолоджуватись. Після повного остигання утворену масу добре відтиснути.

Помістити в каструльку і додати масло. Усе гарно на вогні вимішати до однорідної маси.

Збити яйця з содою і цукром, родзинками і горішками і теж додати в сирну масу.

Варити 5-7 хвилин на маленькому вогні до загустіння.

Викласти у форму і залишити на 1-2 години для повного застигання. Далі нарізаємо і насолоджуємося.


Cир твердий солодкий з родзинками та горішками

P.S. Взагалі, ми звикли завжди куштувати сир солений, зі спеціями, ну ще для більшої різноманітності можна додавати червоний перець, шинку, мариновані гриби, мариновану суміш овочів і т.д.

Проте я цього разу приготувала більш десертний варіант без солі, а з додаванням цукру і родзинок та горішків. Вийшов смачний та оригінальний варіант сиру.
А ще ми смакували його порізавши на брусочки з шоколадною поливкою.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Тереза (19 вересня 2013 18:46)


Група: Кондитер
Коментарів: 641
Люблю солодкий сир,а в такому варіанті-це супер!!!
 



#2 написав: Іванка (19 вересня 2013 20:46)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 138
Я б і не подумала, що такий сир можна зробити, як десерт. Дякую За оригінальну ідею 3fb
По такій самій технології готую сир солений от тільки масла даю менше . Коли додаю більше масла то сир робиться,як плавлений і не тримає форму (((
 



#3 написав: Oksanochka (20 вересня 2013 09:39)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 48
цікавий рецепт)))
 



#4 написав: Канарейка (20 вересня 2013 13:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 144
Цитата: Тереза
Люблю солодкий сир,а в такому варіанті-це супер!!!

дякую!
Цитата: Іванка
додаю більше масла то сир робиться,як плавлений і не тримає форму (((

в мене вседобре, як видно по фото то сир тримається купи, тільки горішки тре дрібнішими кусочками давати, бо тоді нарізативажко.
Цитата: Oksanochka
цікавий рецепт)))

дяки!
 



#5 написав: Grushka (23 вересня 2013 19:03)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 10
оце сир!! так і хочеться кілька шматочків зїсти))
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька (Сьогодні, 10:34)
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d (Учора, 18:33)
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише ОЛЕСЯ ()
Тулумби
  Пише Chernousalyona ()
Дитячі тортики -6
  Пише Лилия ()
Сало "Ніжне"
  Пише Kisame01 ()
Олaдки під шоколaдом
  Пише Yana Van ()
Наші рожеві мрії...
  Пише наталія3105 ()
Торт "Ейфорія"
  Пише kykysja41145 ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 90
Гостей: 74
Користувачі: KladproSnutt, royasials
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100