Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Закуски » Cир твердий солодкий з родзинками та горішками
 

Cир твердий солодкий з родзинками та горішками

19 вересня, 2013  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Закуски, Страви з яєць і сиру
 

Cир твердий солодкий з родзинками та горішками

1,2 кг сиру
1,5 л молока
3 яйця (бажано домашніх, бо від них буде залежати й колір сиру),
1\2 ч. л. соди
2 ст. л. цукру
200 г масла
горішки, родзинки

Сир проварити в молоці 7-10 хвилин на маленькому вогні. Залишити трохи охолоджуватись. Після повного остигання утворену масу добре відтиснути.

Помістити в каструльку і додати масло. Усе гарно на вогні вимішати до однорідної маси.

Збити яйця з содою і цукром, родзинками і горішками і теж додати в сирну масу.

Варити 5-7 хвилин на маленькому вогні до загустіння.

Викласти у форму і залишити на 1-2 години для повного застигання. Далі нарізаємо і насолоджуємося.


Cир твердий солодкий з родзинками та горішками

P.S. Взагалі, ми звикли завжди куштувати сир солений, зі спеціями, ну ще для більшої різноманітності можна додавати червоний перець, шинку, мариновані гриби, мариновану суміш овочів і т.д.

Проте я цього разу приготувала більш десертний варіант без солі, а з додаванням цукру і родзинок та горішків. Вийшов смачний та оригінальний варіант сиру.
А ще ми смакували його порізавши на брусочки з шоколадною поливкою.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (19 вересня 2013 18:46)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Люблю солодкий сир,а в такому варіанті-це супер!!!
 



#2 написав: Іванка (19 вересня 2013 20:46)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Я б і не подумала, що такий сир можна зробити, як десерт. Дякую За оригінальну ідею 3fb
По такій самій технології готую сир солений от тільки масла даю менше . Коли додаю більше масла то сир робиться,як плавлений і не тримає форму (((
 



#3 написав: Oksanochka (20 вересня 2013 09:39)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 48
цікавий рецепт)))
 



#4 написав: Канарейка (20 вересня 2013 13:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 143
Цитата: Тереза
Люблю солодкий сир,а в такому варіанті-це супер!!!

дякую!
Цитата: Іванка
додаю більше масла то сир робиться,як плавлений і не тримає форму (((

в мене вседобре, як видно по фото то сир тримається купи, тільки горішки тре дрібнішими кусочками давати, бо тоді нарізативажко.
Цитата: Oksanochka
цікавий рецепт)))

дяки!
 



#5 написав: Grushka (23 вересня 2013 19:03)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 10
оце сир!! так і хочеться кілька шматочків зїсти))
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 24
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100