Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Закуски » Cир твердий солодкий з родзинками та горішками
 

Cир твердий солодкий з родзинками та горішками

19 вересня, 2013  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Закуски, Страви з яєць і сиру
 

Cир твердий солодкий з родзинками та горішками

1,2 кг сиру
1,5 л молока
3 яйця (бажано домашніх, бо від них буде залежати й колір сиру),
1\2 ч. л. соди
2 ст. л. цукру
200 г масла
горішки, родзинки

Сир проварити в молоці 7-10 хвилин на маленькому вогні. Залишити трохи охолоджуватись. Після повного остигання утворену масу добре відтиснути.

Помістити в каструльку і додати масло. Усе гарно на вогні вимішати до однорідної маси.

Збити яйця з содою і цукром, родзинками і горішками і теж додати в сирну масу.

Варити 5-7 хвилин на маленькому вогні до загустіння.

Викласти у форму і залишити на 1-2 години для повного застигання. Далі нарізаємо і насолоджуємося.


Cир твердий солодкий з родзинками та горішками

P.S. Взагалі, ми звикли завжди куштувати сир солений, зі спеціями, ну ще для більшої різноманітності можна додавати червоний перець, шинку, мариновані гриби, мариновану суміш овочів і т.д.

Проте я цього разу приготувала більш десертний варіант без солі, а з додаванням цукру і родзинок та горішків. Вийшов смачний та оригінальний варіант сиру.
А ще ми смакували його порізавши на брусочки з шоколадною поливкою.


 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (19 вересня 2013 18:46)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Люблю солодкий сир,а в такому варіанті-це супер!!!
 



#2 написав: Іванка (19 вересня 2013 20:46)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Я б і не подумала, що такий сир можна зробити, як десерт. Дякую За оригінальну ідею 3fb
По такій самій технології готую сир солений от тільки масла даю менше . Коли додаю більше масла то сир робиться,як плавлений і не тримає форму (((
 



#3 написав: Oksanochka (20 вересня 2013 09:39)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 48
цікавий рецепт)))
 



#4 написав: Канарейка (20 вересня 2013 13:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 143
Цитата: Тереза
Люблю солодкий сир,а в такому варіанті-це супер!!!

дякую!
Цитата: Іванка
додаю більше масла то сир робиться,як плавлений і не тримає форму (((

в мене вседобре, як видно по фото то сир тримається купи, тільки горішки тре дрібнішими кусочками давати, бо тоді нарізативажко.
Цитата: Oksanochka
цікавий рецепт)))

дяки!
 



#5 написав: Grushka (23 вересня 2013 19:03)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 10
оце сир!! так і хочеться кілька шматочків зїсти))
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 22:36)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 38
Гостей: 31
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100