Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото » Консервація » Маринований гіркий перець
 

Маринований гіркий перець

9 вересня, 2013  |  Коментів (10)  |  Рубрика: Консервація
 

Маринований гіркий перець

Інгредієнти:

200 г гіркого перцю
200 мл води
200 мл оцту
2 ст. л. солі

Перець вимити і нарізати кружочками . Від насіння не очищати. Скласти в підготовлену банку і залити гарячим звареним маринадом. Накрити кришкою і простерилізувати 10-15 хвилин. Це все розраховано на півлітрову банку.


Маринований гіркий перець

Джерело: Із сайту "Ням.ру"



Клас
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: ssaazzoonn (9 вересня 2013 19:27)


Група: Кондитер
Коментарів: 145
Супер! Закуска те , що треба! winked Дякую, Оксана, за рецепт. belay До речі надзвичайно просто його робити. При нагоді обов"язково зроблю.


--------------------
Я віддаю свою всю вдячність Україні. За що? Причин на це чимало є. Я – листя дерева, що дякує корінню. Бо Україна – це моє!
 



#2 написав: oksana d (9 вересня 2013 20:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 264
Цитата: ssaazzoonn
Закуска те , що треба!

love
Цитата: ssaazzoonn
надзвичайно просто його робити.

winked
Цитата: ssaazzoonn
При нагоді обов"язково зроблю


Спробуй! Надіюся,що Тобі засмакує!
 



#3 написав: KASYA (9 вересня 2013 22:07)


Група: Кондитер
Коментарів: 286
Цитата: ssaazzoonn
Супер! Закуска те , що треба!


Точно!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#4 написав: Darka (10 вересня 2013 19:25)


Група: Кондитер
Коментарів: 387
Такі перчики тоже роблю,тільки виймаю насіння,бо пече.................. lol Смакують з козячим мягким сиром.Робіть дівчата не пошкодуєте m05108


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#5 написав: galalviv (11 вересня 2013 13:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 13
О, це якийсь швидкий рецепт. Я робила мариновані перчики, але цілі - мороки купа: Кожен наколоти, потім залити кілька разів кип2ятком, аж тоді в банки складала і маринадом заливала -часу купа треба. Спробую ще цей, дякую.
 



#6 написав: oksana d (24 вересня 2013 20:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 264
Cьогодні ще баночку закрила,бо чоловік дуже полюбляє такий перчик.
 



#7 написав: galalviv (25 вересня 2013 13:48)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 13
Цитата: oksana d
Cьогодні ще баночку закрила

Для мого баночка - то нічого!!!- я майже 4 кілограми закрила. Дуже смачний - одну баночку вже з'їли, навіть я допомогла, перший раз повелась на його вмовляння ))), тепер буде шкодувати, що вмовив, бо я буду йому допомагати їсти той перчик)))
 



#8 написав: KASYA (29 вересня 2013 21:11)


Група: Кондитер
Коментарів: 286
Зробила і я такий перчик.



--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#9 написав: oksana d (30 вересня 2013 19:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 264
Цитата: KASYA
Зробила і я такий перчик.


Дякую ! Надіюся що він вам засмакує ! t0242
 



#10 написав: ОЛЕСЯ (1 жовтня 2013 01:58)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 182
winked


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
Сьогодні в21:35:44

Ірка-Шкірка,
так,дякую! точно спробую!
Відповісти
Ірка-Шкірка
Ірка-Шкірка
Вчора в23:16:06

сяняНЯНЯ,
попробуй збити по моєму рецепту
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
Вчора в21:34:12

Ірка-Шкірка,
я до вже збитого масла по ложці добавляю пудинг і далі збиваю, і ще не встигаю до кінця видати той пудинг як вся маса зтинається...
Відповісти
Діана
Діана
Вчора в07:56:15

Привіт!у мене питання,я бізе вже пекла, але без конвекції, чи можна її використовувати в даному випадку і коли включати??&
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в06:32:53

йой дівки, купила м на паску всьо крім дріжджів! Шо то мені таке сталося?
Відповісти
Ірка-Шкірка
Ірка-Шкірка
18 квітня 2014

Цитата: сяняНЯНЯ
Скільки не роблю,постійно зтинається!

тобто звурджується? я до гарячого пудингу даю масло, вимішую ложкою, а коли стає тепле - збиваю - сьогодні так само готувала пудинговий крем до "Кори дуба"
Відповісти
Натонька
Натонька
18 квітня 2014

сяняНЯНЯ,
в мене теж таке
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
18 квітня 2014

Маю постійно проблему з пудинговим кремом! Скільки не роблю,постійно зтинається! Вже охота відпадає взагалі його робити...в чому може бути проблема?
Відповісти
angelina
angelina
18 квітня 2014

Рімма,
не пекла сьогодні,встигла вчора no
Відповісти
Oksanochka
Oksanochka
18 квітня 2014

Вася,
ух ти який молодець!!!!!хвались тодi
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 9
Гостей: 1
Користувачі: - відсутні
Роботи: Google Bot, Yandex Bot, spider Bot, crawl Bot, robot Bot, Google AdSense, Mail Ru, MSN Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: Mishelllarm, Natalyadiva, sergikanter, Oksana_sx, oksana d, Іванна, mrija, El78, shanna_13, Vajnrauh, ryslanaua, oljusja1981, olyaveres, інна, tanya75, lana, Ludany, solomiyasobko, Олюся 56, Asya

Нове на форумі
 
Великдень!!!!!
  Пише angelina (Сьогодні, 00:25)
З Днем народження ! - tanusha158 (Таня)
  Пише Тереза (Учора, 20:23)
Марчик - син uliana_y
  Пише Тереза (Учора, 20:22)
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d (Учора, 19:54)
Що в нас нині на столі - 7
  Пише lana (Учора, 15:51)
Великдень
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 11:25)
Гумор
  Пише lana ()
Мої смаколики
  Пише Darka ()
Ласкаво прошу до мене в гості
  Пише Ірка-Шкірка ()
Їстівні картинки для тортів. Підложки золото/срібло
  Пише Pito4ka ()
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100