Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Маринований гіркий перець
 

Маринований гіркий перець

9 вересня, 2013  |  Коментів (10)  |  Рубрика: Консервація
 

Маринований гіркий перець

200 г гіркого перцю
200 мл води
200 мл оцту
2 ст. л. солі

Перець вимити і нарізати кружочками . Від насіння не очищати. Скласти в підготовлену банку і залити гарячим звареним маринадом. Накрити кришкою і простерилізувати 10-15 хвилин. Це все розраховано на півлітрову банку.


Маринований гіркий перець

Джерело: Із сайту "Ням.ру"

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: ssaazzoonn (9 вересня 2013 19:27)


Група: Кондитер
Коментарів: 160
Супер! Закуска те , що треба! winked Дякую, Оксана, за рецепт. belay До речі надзвичайно просто його робити. При нагоді обов"язково зроблю.
 



#2 написав: oksana d (9 вересня 2013 20:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 302
Цитата: ssaazzoonn
Закуска те , що треба!

love
Цитата: ssaazzoonn
надзвичайно просто його робити.

winked
Цитата: ssaazzoonn
При нагоді обов"язково зроблю


Спробуй! Надіюся,що Тобі засмакує!
 



#3 написав: KASYA (9 вересня 2013 22:07)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: ssaazzoonn
Супер! Закуска те , що треба!


Точно!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#4 написав: Darka (10 вересня 2013 19:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 702
Такі перчики тоже роблю,тільки виймаю насіння,бо пече.................. lol Смакують з козячим мягким сиром.Робіть дівчата не пошкодуєте m05108


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#5 написав: galalviv (11 вересня 2013 13:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
О, це якийсь швидкий рецепт. Я робила мариновані перчики, але цілі - мороки купа: Кожен наколоти, потім залити кілька разів кип2ятком, аж тоді в банки складала і маринадом заливала -часу купа треба. Спробую ще цей, дякую.
 



#6 написав: oksana d (24 вересня 2013 20:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 302
Cьогодні ще баночку закрила,бо чоловік дуже полюбляє такий перчик.
 



#7 написав: galalviv (25 вересня 2013 13:48)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
Цитата: oksana d
Cьогодні ще баночку закрила

Для мого баночка - то нічого!!!- я майже 4 кілограми закрила. Дуже смачний - одну баночку вже з'їли, навіть я допомогла, перший раз повелась на його вмовляння ))), тепер буде шкодувати, що вмовив, бо я буду йому допомагати їсти той перчик)))
 



#8 написав: KASYA (29 вересня 2013 21:11)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Зробила і я такий перчик.



--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#9 написав: oksana d (30 вересня 2013 19:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 302
Цитата: KASYA
Зробила і я такий перчик.


Дякую ! Надіюся що він вам засмакує ! t0242
 



#10 написав: ОЛЕСЯ (1 жовтня 2013 01:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 437
winked


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька (Учора, 10:34)
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d ()
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише ОЛЕСЯ ()
Тулумби
  Пише Chernousalyona ()
Дитячі тортики -6
  Пише Лилия ()
Сало "Ніжне"
  Пише Kisame01 ()
Олaдки під шоколaдом
  Пише Yana Van ()
Наші рожеві мрії...
  Пише наталія3105 ()
Торт "Ейфорія"
  Пише kykysja41145 ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 41
Гостей: 25
Користувачі: EinarMarf, Zarkoscync, Натонька
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100