Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Маринований гіркий перець
 

Маринований гіркий перець

9 вересня, 2013  |  Коментів (10)  |  Рубрика: Консервація
 

Маринований гіркий перець

200 г гіркого перцю
200 мл води
200 мл оцту
2 ст. л. солі

Перець вимити і нарізати кружочками . Від насіння не очищати. Скласти в підготовлену банку і залити гарячим звареним маринадом. Накрити кришкою і простерилізувати 10-15 хвилин. Це все розраховано на півлітрову банку.


Маринований гіркий перець

Джерело: Із сайту "Ням.ру"

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: ssaazzoonn (9 вересня 2013 19:27)


Група: Кондитер
Коментарів: 160
Супер! Закуска те , що треба! winked Дякую, Оксана, за рецепт. belay До речі надзвичайно просто його робити. При нагоді обов"язково зроблю.
 



#2 написав: oksana d (9 вересня 2013 20:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Цитата: ssaazzoonn
Закуска те , що треба!

love
Цитата: ssaazzoonn
надзвичайно просто його робити.

winked
Цитата: ssaazzoonn
При нагоді обов"язково зроблю


Спробуй! Надіюся,що Тобі засмакує!
 



#3 написав: KASYA (9 вересня 2013 22:07)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: ssaazzoonn
Супер! Закуска те , що треба!


Точно!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#4 написав: Darka (10 вересня 2013 19:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Такі перчики тоже роблю,тільки виймаю насіння,бо пече.................. lol Смакують з козячим мягким сиром.Робіть дівчата не пошкодуєте m05108


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#5 написав: galalviv (11 вересня 2013 13:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
О, це якийсь швидкий рецепт. Я робила мариновані перчики, але цілі - мороки купа: Кожен наколоти, потім залити кілька разів кип2ятком, аж тоді в банки складала і маринадом заливала -часу купа треба. Спробую ще цей, дякую.
 



#6 написав: oksana d (24 вересня 2013 20:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Cьогодні ще баночку закрила,бо чоловік дуже полюбляє такий перчик.
 



#7 написав: galalviv (25 вересня 2013 13:48)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
Цитата: oksana d
Cьогодні ще баночку закрила

Для мого баночка - то нічого!!!- я майже 4 кілограми закрила. Дуже смачний - одну баночку вже з'їли, навіть я допомогла, перший раз повелась на його вмовляння ))), тепер буде шкодувати, що вмовив, бо я буду йому допомагати їсти той перчик)))
 



#8 написав: KASYA (29 вересня 2013 21:11)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Зробила і я такий перчик.



--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#9 написав: oksana d (30 вересня 2013 19:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Цитата: KASYA
Зробила і я такий перчик.


Дякую ! Надіюся що він вам засмакує ! t0242
 



#10 написав: ОЛЕСЯ (1 жовтня 2013 01:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
winked


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100