Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото » Консервація » Маринований гіркий перець
 

Маринований гіркий перець

9 вересня, 2013  |  Коментів (10)  |  Рубрика: Консервація
 

Маринований гіркий перець

Інгредієнти:

200 г гіркого перцю
200 мл води
200 мл оцту
2 ст. л. солі

Перець вимити і нарізати кружочками . Від насіння не очищати. Скласти в підготовлену банку і залити гарячим звареним маринадом. Накрити кришкою і простерилізувати 10-15 хвилин. Це все розраховано на півлітрову банку.


Маринований гіркий перець

Джерело: Із сайту "Ням.ру"



Клас
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: ssaazzoonn (9 вересня 2013 19:27)


Група: Кондитер
Коментарів: 160
Супер! Закуска те , що треба! winked Дякую, Оксана, за рецепт. belay До речі надзвичайно просто його робити. При нагоді обов"язково зроблю.
 



#2 написав: oksana d (9 вересня 2013 20:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 277
Цитата: ssaazzoonn
Закуска те , що треба!

love
Цитата: ssaazzoonn
надзвичайно просто його робити.

winked
Цитата: ssaazzoonn
При нагоді обов"язково зроблю


Спробуй! Надіюся,що Тобі засмакує!
 



#3 написав: KASYA (9 вересня 2013 22:07)


Група: Кондитер
Коментарів: 286
Цитата: ssaazzoonn
Супер! Закуска те , що треба!


Точно!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#4 написав: Darka (10 вересня 2013 19:25)


Група: Кондитер
Коментарів: 418
Такі перчики тоже роблю,тільки виймаю насіння,бо пече.................. lol Смакують з козячим мягким сиром.Робіть дівчата не пошкодуєте m05108


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#5 написав: galalviv (11 вересня 2013 13:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 14
О, це якийсь швидкий рецепт. Я робила мариновані перчики, але цілі - мороки купа: Кожен наколоти, потім залити кілька разів кип2ятком, аж тоді в банки складала і маринадом заливала -часу купа треба. Спробую ще цей, дякую.
 



#6 написав: oksana d (24 вересня 2013 20:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 277
Cьогодні ще баночку закрила,бо чоловік дуже полюбляє такий перчик.
 



#7 написав: galalviv (25 вересня 2013 13:48)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 14
Цитата: oksana d
Cьогодні ще баночку закрила

Для мого баночка - то нічого!!!- я майже 4 кілограми закрила. Дуже смачний - одну баночку вже з'їли, навіть я допомогла, перший раз повелась на його вмовляння ))), тепер буде шкодувати, що вмовив, бо я буду йому допомагати їсти той перчик)))
 



#8 написав: KASYA (29 вересня 2013 21:11)


Група: Кондитер
Коментарів: 286
Зробила і я такий перчик.



--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#9 написав: oksana d (30 вересня 2013 19:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 277
Цитата: KASYA
Зробила і я такий перчик.


Дякую ! Надіюся що він вам засмакує ! t0242
 



#10 написав: ОЛЕСЯ (1 жовтня 2013 01:58)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 216
winked


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
if221181pii
if221181pii
Сьогодні в10:08:15

ПРивіт! Підскажіть будь-ласка на коровай прикраси з прісного тіста зразу викладаємо, щоб разом кисло, чи коли вже коровай викисне? Дякую!!!!
Відповісти
Натонька
Натонька
26 липня 2014

поставте правильне посилання
Відповісти
ira1108
ira1108
26 липня 2014

Привіт, дівчатка, що це за такий тортик назва?http://s017.radikal.ru/i427
/1407/79/effcfe5e6920.jpg
буду вдячна
Відповісти
Натонька
Натонька
26 липня 2014

LiLu,
та бо ти супер господиня)) В мене би точно потріскали))
Відповісти
LiLu
LiLu
26 липня 2014

Натонька,
представ собі не потріскали!
Відповісти
Натонька
Натонька
26 липня 2014

і навіть банки не потріскали?))
Відповісти
LiLu
LiLu
26 липня 2014

Натонька,
ніц не є їм, во їла закрутки при лютій зимі і нічо не було.
Відповісти
Натонька
Натонька
26 липня 2014

LiLu,
а як мороз?
Відповісти
LiLu
LiLu
26 липня 2014

Натонька,
під ліжко нєєєєєє!!!! маю на балкконі тумбу стару і там складаю.
Відповісти
LiLu
LiLu
26 липня 2014

Натонька,
я просто не памятаю доки будуть ті сливки, а так закрутила і спокій!
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 8
Гостей: 1
Користувачі: snigana
Роботи: Google Bot, Google AdSense, spider Bot, robot Bot, Yandex Bot, crawl Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: natali946, Nataly Cake, Maryanchyk, snigana, Яруська, Tusya, tanya75, nata_151292, lenameln, Олюся, lilifigura, olga1969, Галка, ro_sa, Галичанка Надя, tetyana.jatziv, svetochka, vitusya, Лануся07, okcana

Нове на форумі
 
Вітання для Юлі - доці Karolina
  Пише Тереза (Учора, 14:19)
Торти машини (транспорт)-2
  Пише chajka ()
Торти незвичайних форм - 4
  Пише chajka ()
Вишневий Аромат
  Пише Натонька ()
Вітання для Юлі - доці Pito4ka
  Пише idianka ()
Гостина в Галини
  Пише aliona21 ()
Вітання для Вікторії - доці ОЛЕСІ
  Пише smiluk ()
Дитячі тортики -6
  Пише idianka ()
ІСПАНІЯ
  Пише Кіра ()
Капкейки
  Пише chajka ()
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100