Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з субпродуктів » Печінковий паштет
 

Печінковий паштет

20 серпня, 2013  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Страви з субпродуктів
 

Печінковий паштет

1 кг курячої печінки
2 моркви
2 цибулі
2 стебла селери
4 варених яйця
150 г масла (м'ягкого)
2 ст. л. коньяку
сіль, перець, мускатний горіх.

Цибулю порізати півкільцями,моркву потерти на борщовій тертці,салдерей порізати дрібно.У великій сковороді обжарити на олії овочі до півготовності,добавити печінку.В кінці жарки посолити,поперчити,натерти трошки мускатного горіха. Все перекласти в чашу блендера,дати трохи вистигнути тоді добавити варені яйця,мягке масло,коньяк і збивати.Перекласти паштет в любиму посуду,охолодити і смакувати.Коньяк придає паштету цікаву нотку.

Джерело: Рецепт домашній, давній, з моєї кулінарної книжки.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Dolishnia (20 серпня 2013 21:04)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 67
Смачно і корисно!!! m05108
 



#2 написав: Тереза (24 серпня 2013 10:05)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Паштет-казка!Дякую за рецепт!
 



#3 написав: ОЛЕСЯ (26 квітня 2015 16:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 396
Дякую що поділилась рецептом. Смакота


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 35
Гостей: 29
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100