Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Головна » Галушки зі шпинатом та лососем під соусом
 

Галушки зі шпинатом та лососем під соусом

18 травня, 2013  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Головна, Картопля, Страви з борошна
 

Галушки зі шпинатом та лососем під соусом

600-700 г вареної картоплі
1 пучок шпинату
1 пучок кропу
лосось (свіжий)
220 г пшеничного борошно
сіль

Для соусу:

2-3 ст. ложки рослинної олії
4-5 шт. зубчиків часнику
1 помідор



Картоплю відварити до готовності, натерти на дрібній тертці. Листя шпинату перебрати, помити, обдати окропом, і подрібнити. З картоплі, борошна, шпинату, солі, перцю, замісити еластичне тісто, підсипаючи трішки борошном. Тісто не повинно бути твердим, і не повинно сильно прилипати до рук. Філе лосося порізати тонкими смужками. Тісто розкачати на присипаній борошном дошці товщиною 0,7 см. Нарізати його на прямокутники, викласти на них смужки лососяі. Защипнути смужки тіста по довшій стороні, ще трішки приплюснути, щоб не залишилось всередині повітря . Нарізати гострим ножем на невеликі шматочки. Відварити галушки в киплячій підсоленій воді. Після спливання варити їх ще 1 хвилину. Поки варяться галушки, приготувати соус.

Часниково-помідорковий соус:
На сковорідку налити 2 -3 ст. л. олії, часник злегка придавити, вийняти серцевинку, щоб не гірчила, обсмажити до золотавого.Вийняти з олії, а замість нього до олії додати почищений та потертий на терку помідор та посолити. Трішки підтушити, щоб зайва рідина з помідора випарувалась. Гарячим соусом полити готові галушки, присипати кропом і можна подавати.

Галушки зі шпинатом та лососем під соусом

P.S. Розраховано на 6 порцій

Джерело: рецепт збірний, ідею почерпнула з нету

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Darka (18 травня 2013 18:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 702
Дуже цікавий і смачний рецепт,дякую велике.Ну а фото просто без слів,супер love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Канарейка (18 травня 2013 20:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 144
Darka,
дякую, страва дійсно швидка в приготуванні, а головне, що смачнааааа!!!
За фото дякую feel
 



#3 написав: KASYA (18 травня 2013 20:49)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Виглядає дуже смачно, думаю, що так і є!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#4 написав: Тереза (19 травня 2013 11:48)


Група: Кондитер
Коментарів: 641
Галушки-смакотіща!!!Дякую за цікавий рецепт!!!
 



#5 написав: oksana d (19 травня 2013 18:55)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 302
Смакота! А фото просто супер!
 



#6 написав: Ксенічка (20 травня 2013 11:36)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Дуже смачні та апетитні галушки!! love
 



#7 написав: Канарейка (20 травня 2013 15:46)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 144
KASYA,
Тереза,
oksana d,
Ксенічка,
Дівчатка спробуйте, вони смачненькі!!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька (Сьогодні, 10:40)
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 02:03)
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d ()
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише ОЛЕСЯ ()
Тулумби
  Пише Chernousalyona ()
Дитячі тортики -6
  Пише Лилия ()
Сало "Ніжне"
  Пише Kisame01 ()
Олaдки під шоколaдом
  Пише Yana Van ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 68
Гостей: 47
Користувачі: Галичанка Надя
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100