|
2 шт. болгарського перцю (червоний, жовтий) 200 г пасти risini 180 г тунця консервованого (у власному соці) кжменька каперсів 2 шт. зеленої цибулі невеликий пучок кропу сіль, перець чорний мелений
Для соусу: 2-3 ст. ложки рослинної олії 3-4 зубчика часника 1 помідор
Приготування:
Перець миємо, чистимо від серединки, хвостики не відрізуємо, для того щоб наша начинка не розпадалась і не вилітала. Розігріти духовку до 200 градусів, і перець ніби трішки притомити і прив'ялити, десь орієнтовно 10-12 хв.завдяки цьомуперці стають соковитішими, м'якшими, та шкірка легше знімається.
Начинка:
Пасту risini відварюємо до готовності. Змішуємо з тунцем та каперсами (каперси наперед трішки вимочуємо, щоб стали менше солені). Додаємо сіль, перець, кріп та цибульку дрібно нарізаємо. Фаршируємо наші перчики цією начинкою. Зверху поливаємо помідорково- часниковим соусом. Ще можна трішки запекти в духовці, десь на 10 хв. при температурі 175 градусів.
Часниково-помідорковий соус:
На сковорідку налити 2 -3 ст. л. олії, часник злегка придавити, вийняти серцевинку, щоб не гірчила, обсмажити до золотавого. Вийняти з олії, а замість нього до олії додати почищений та потертий на терку помідор та посолити. Трішки підтушити, щоб зайва рідина з помідора випарувалась.
P.S. Все можна смакувати. Це дуже смачно і сооооооооооковито!!
Джерело: авторський рецепт
|
|