Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Свята, традиції » Паска без яєць (закарпатська кухня)
 

Паска без яєць (закарпатська кухня)

17 травня, 2013  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Свята, традиції, Паски, Національна кухня
 

Паска без яєць (закарпатська кухня)

1 кг борошна / залежить від борошна/
80 г цукру
100 г масла (маргарину) або 80г смальцю
0,5 л молока
30 г живих дріжджів
1 кав. л. солі

Змішуємо дріжджі, 100 г тепленького молока і 3 ст. л. борошна і ставимо у тепле місце.
Через деякий час додаємо цукор, сіль і тепленьке молоко. Суміш кладемо відпочивати на 30 хв
Борошно, м'яке масло (маргарин) або смалець змішуємо з опарою. Гарненько, ретельно вимішуємо і в тепле місце відпочивать на 1 годину, щоб піднялося в 3 рази (зверху притрусити борошном і накрити рушником, щоб не було твердої шкірки).
Тісто ділимо на 4 частини, розкатуємо на "ковбаски" і заплітаємо з фантазією. Зверху змазуємо топленим маслом і знов відпочивати на 30 хв.
З плетеного тіста формуємо паляничку, змазуємо яйцем (якщо хочете, щоб тісто запеклося зверху темніше, то до яйця добавити трошки цукрової пудри). Випікати приблизно 45 хв. /якщо форми маленьrі, то випікаємо меньше/
Паска виглядає, як височенька паляничка. Якщо тісто стає занадто темним зверху, покладіть чистий білий аркушик паперу на нього.

Ця паска довго не черствіє. Дуже смачна.

Джерело: рецепт від Ірини із Закарпаття

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Ксенічка (17 травня 2013 12:12)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Добра пасочка!! love Без яєць ще ніколи не пробувала.
 



#2 написав: Майя Шутенко (17 травня 2013 17:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Олеся, a0a цікавий рецепт,я акож ще такої Пасочки не пекла)
У розрізі видно,що ,пухка і дрібнопориста,-добра Пасочка winked
 



#3 написав: Darka (17 травня 2013 18:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Добра пасочка,рецепт подібний до хали.Я деколи купляю в єврейському магазині,там вона щей на воді але дуже смачна і пухка. winked


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 66
Гостей: 43
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100