Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Молодий і молода
 

Молодий і молода

10 травня, 2013  |  Коментів (12)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Молодий і молода

Тісто на два коричневі коржі:
3 яйця
1,5 скл. цукру
1 скл. сметани
2 скл. борошна
1 ч. л. порошку до печива
1 ч. л. соди з оцтом
3 ст. л. какао

Для середнього коржа:

3-4 яблука
2 ст. л. крохмалю
жменя манки
І ще:
2 яйця
1 скл. цукру
2 скл. маку
100 г масла
2 ст. л. крохмалю
ваніль

Крем:
0,5 скл. молока
1 скл. горіхів
0,5 скл. цукру
300 г масла
0,5 скл. пудри

Для коричневих коржів:
Яйця збити з цукром, додати сметану, какао, соду з оцтом і борошно з порошком. Випікати два коржі, приблизно по 20 хв.

На середній корж:
Нечищені яблука порізати дольками і посипати манкою, додати крохмаль, вимішати.
Яйця збити з цукром, додати запарений і втертий мак, масло, крохмаль.
Форму застелити пергаментом, викласти яблука і пекти в духовці. Через 10 хв., викласти на яблука мак і запекти. (прибл. 15-20 хв.)

Для крему:
Горіхи запарити молоком, додати цукор і охолодити.
Збити масло з пудрою, поступово додаючи запарені горіхи.

Мої зміни: Крем робила карамельно-горіховий від galalviv.

Джерело: Від знайомої з Однокласників.

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: KASYA (10 травня 2013 12:11)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
На мій смак, усі пляцки де є сир, вишні або мак - дуже смачні!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#2 написав: Almira (10 травня 2013 13:28)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 7
Спасибі Вам за чудовий рецепт!!!!
 



#3 написав: Тереза (10 травня 2013 14:36)


Група: Кондитер
Коментарів: 653
Дякую за рецепт!!!Пляцок-бомба!!!
 



#4 написав: Gorgy (11 травня 2013 12:28)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
Дуже цікавий пляцок!!! Беру на замітку!!!


--------------------
Найшкідливіший гризун - комп'ютерна мишка. Саме вона згризає левову частку нашого часу...;)
 



#5 написав: Іванка (11 травня 2013 18:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 150
Має бути дуже смачно ! Мені дуже смакують такі коржі з поєднанням яблук з маком чи горіхом )
 



#6 написав: Mariyka (11 травня 2013 22:00)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
класний пляцок winked , а який розмір бритванкм має бути???
 



#7 написав: Galina_Nedomirko_ (12 травня 2013 19:15)


Група: Модератор
Коментарів: 182
Цитата: Mariyka
який розмір бритванкм має бути???

Розмір 20*30.
 



#8 написав: Ксенічка (15 травня 2013 13:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 848
Смачненько , красивенько та цікавенько!!! love
 



#9 написав: Іларія (14 вересня 2013 22:07)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
Коржі просочувати чи ні?
 



#10 написав: Galina_Nedomirko_ (16 вересня 2013 07:09)


Група: Модератор
Коментарів: 182
Цитата: Іларія
Коржі просочувати чи ні?

За бажанням.Я переважно солодкою кавою з коньяком легенько просочую.
 



#11 написав: Оксанка_Б (22 жовтня 2015 10:15)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 16
Дякую за рецепт! Тортик получився суперовий)
Тільки я одне не розумію, яблука нечищені брати, це певно щоб яблука не розлазились? Але якщо тверда шкірка то може краще очистити?
 



#12 написав: Наталія (25 березня 2016 11:58)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5
Мої зміни: Крем робила карамельно-горіховий від galalviv.

можна силку на цей крем не можу знайти
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Understanding Practical Solutions In car
  Пише ykagewoka (Учора, 12:16)
The Options For car Secrets
  Пише epaviqo (Учора, 08:19)
Picking out Sensible Secrets In car
  Пише unumure ()
Печиво "Їжачки" або печиво з сюрпризом
  Пише marichka86 ()
Що подарувати дитині?
  Пише ОЛЕСЯ ()
Options For Rapid Products In car
  Пише ymyzyg ()
Косметика для обличчя
  Пише Marissa ()
Для себе коханої.
  Пише Ekaterina85 ()
Взуття
  Пише ОЛЕСЯ ()
Бублики фаршировані
  Пише Даша Осадчук ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 55
Гостей: 33
Користувачі: vxzxcsgwyu, TignAgix, mxvzvdgyqgl, Rounnymund, evnwzesouhr, bxdwygruqnm, boxaccori
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100