|
Тісто на два коричневі коржі: 3 яйця 1,5 скл. цукру 1 скл. сметани 2 скл. борошна 1 ч. л. порошку до печива 1 ч. л. соди з оцтом 3 ст. л. какао
Для середнього коржа: 3-4 яблука 2 ст. л. крохмалю жменя манки І ще: 2 яйця 1 скл. цукру 2 скл. маку 100 г масла 2 ст. л. крохмалю ваніль
Крем: 0,5 скл. молока 1 скл. горіхів 0,5 скл. цукру 300 г масла 0,5 скл. пудри
Для коричневих коржів: Яйця збити з цукром, додати сметану, какао, соду з оцтом і борошно з порошком. Випікати два коржі, приблизно по 20 хв.
На середній корж: Нечищені яблука порізати дольками і посипати манкою, додати крохмаль, вимішати. Яйця збити з цукром, додати запарений і втертий мак, масло, крохмаль. Форму застелити пергаментом, викласти яблука і пекти в духовці. Через 10 хв., викласти на яблука мак і запекти. (прибл. 15-20 хв.)
Для крему: Горіхи запарити молоком, додати цукор і охолодити. Збити масло з пудрою, поступово додаючи запарені горіхи.
Мої зміни: Крем робила карамельно-горіховий від galalviv.
Джерело: Від знайомої з Однокласників.
|
|