Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Різдвяна ніч"
 

Пляцок "Різдвяна ніч"

8 травня, 2013  |  Коментів (10)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Різдвяна ніч"

Форма-20-30

Коричневі коржі:
6 жовтків
1 скл. цукру
1 п. маргарину
3 ст. л. какао
1 ч. л. соди з оцтом
1,5 скл. борошна

Коржі-бізе:
6 білків
1,5 скл. цукру
1 скл. різаних горіхів

Крем:
0,5 кг масла
1 бан. вареного згущеного молока

На коричневі коржі:
Збити жовтки з цукром, додати розтоплений маргарин, какао, соду з оцтом, борошно. Тісто розтирати ложкою. Спекти три коржі.

На один корж-бізе:
Збити 3 білки і неповну склянку цукру на піну,
додати 0,5 скл. різаних горіхів.
Сушити 1,5 -2 год.
Другий корж спекти так само.

Крем: масло збити зі згущонкою.
Перемастити коржі.
Дуже смачний пляцок.

Джерело: Рецепт взято із сайту "Смачна хата"

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Сонечко (9 травня 2013 05:25)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 55
а як сушити білі коржі?
бо я взагалі ніразу не сушила і не пекла безе-йні коржі...


--------------------
The world is a diaper so let someone else change it.
 



#2 написав: KASYA (9 травня 2013 07:02)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Дуже гарний в розрізі і смачний!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#3 написав: Машуня (9 травня 2013 11:11)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Сонечко,я сушу безе при температурі 80-100 °С протягом 1,5-2 год,інколи ще довше, (в залежності від розміру безе), охолоджую безе в духовці, вимкнувши газ і трошки привідкривши дверцята,до білків бажано додати дрібку солі...краще зіб"ються,важливо,щоб білки були свіжі і охолоджені...можливо ще хтось дасть кращі поради...
 



#4 написав: Тереза (9 травня 2013 12:17)


Група: Кондитер
Коментарів: 653
Пляцок дуже класний,я дуже люблю з безе.Дякую за рецепт.
 



#5 написав: Galina_Nedomirko_ (9 травня 2013 17:46)


Група: Модератор
Коментарів: 182
Цитата: Сонечко
а як сушити білі коржі?

Сонечко,подивись тут.Там є докладніше про безе.
 



#6 написав: ОЛЕСЯ (13 травня 2013 17:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 466
Смачно звучить крем із згущівкою та безе tongue


--------------------
 



#7 написав: nadiya (21 травня 2013 16:09)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 28
Пекла торт, дуже смачний і гарний в розрізі. Дякую. winked


--------------------
Радій життю, бо тільки раз дається..
Цінуй його так невловиму мить.
І поки серце ще у грудях б’ється,
Нехай Господь тебе благословить! :)
 



#8 написав: Lorik (2 січня 2014 20:24)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 6
Пекла пляцок на Новий рік. дуже смачний. Я хотіла швидше,купила готові коржі бізе.
 



#9 написав: Катя Спурза (8 червня 2014 19:32)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
Пляцок дуже смачний! Дякую за чудовий рецепт))
 



#10 написав: Pygovo4ka (9 грудня 2015 20:35)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 59
я робила без бізе, бо в нас їх крім мене ніхто не любить, дуже смачний пляцок. якось спробую з бізе. дякую за рецепт!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
hawgtyfqif
  Пише Rounnymund (Сьогодні, 06:13)
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 02:28)
buy online propecia usa
  Пише TignAgix (Учора, 09:48)
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
Шацькі озера
  Пише tride ()
Поради
  Пише GalyaEV ()
Таблиця множення
  Пише наталія3105 ()
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіноча мода
  Пише Натонька ()
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 99
Гостей: 76
Користувачі: butbreella, Jexspeasse, butbreella, TignAgix, butbreella, appeasync, LVerbitska, Rounnymund, butbreella
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100