Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Різдвяна ніч"
 

Пляцок "Різдвяна ніч"

8 травня, 2013  |  Коментів (10)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Різдвяна ніч"

Форма-20-30

Коричневі коржі:
6 жовтків
1 скл. цукру
1 п. маргарину
3 ст. л. какао
1 ч. л. соди з оцтом
1,5 скл. борошна

Коржі-бізе:
6 білків
1,5 скл. цукру
1 скл. різаних горіхів

Крем:
0,5 кг масла
1 бан. вареного згущеного молока

На коричневі коржі:
Збити жовтки з цукром, додати розтоплений маргарин, какао, соду з оцтом, борошно. Тісто розтирати ложкою. Спекти три коржі.

На один корж-бізе:
Збити 3 білки і неповну склянку цукру на піну,
додати 0,5 скл. різаних горіхів.
Сушити 1,5 -2 год.
Другий корж спекти так само.

Крем: масло збити зі згущонкою.
Перемастити коржі.
Дуже смачний пляцок.

Джерело: Рецепт взято із сайту "Смачна хата"

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Сонечко (9 травня 2013 05:25)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 55
а як сушити білі коржі?
бо я взагалі ніразу не сушила і не пекла безе-йні коржі...


--------------------
The world is a diaper so let someone else change it.
 



#2 написав: KASYA (9 травня 2013 07:02)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Дуже гарний в розрізі і смачний!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#3 написав: Машуня (9 травня 2013 11:11)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Сонечко,я сушу безе при температурі 80-100 °С протягом 1,5-2 год,інколи ще довше, (в залежності від розміру безе), охолоджую безе в духовці, вимкнувши газ і трошки привідкривши дверцята,до білків бажано додати дрібку солі...краще зіб"ються,важливо,щоб білки були свіжі і охолоджені...можливо ще хтось дасть кращі поради...
 



#4 написав: Тереза (9 травня 2013 12:17)


Група: Кондитер
Коментарів: 641
Пляцок дуже класний,я дуже люблю з безе.Дякую за рецепт.
 



#5 написав: Galina_Nedomirko_ (9 травня 2013 17:46)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: Сонечко
а як сушити білі коржі?

Сонечко,подивись тут.Там є докладніше про безе.
 



#6 написав: ОЛЕСЯ (13 травня 2013 17:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 437
Смачно звучить крем із згущівкою та безе tongue


--------------------
 



#7 написав: nadiya (21 травня 2013 16:09)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 28
Пекла торт, дуже смачний і гарний в розрізі. Дякую. winked


--------------------
Радій життю, бо тільки раз дається..
Цінуй його так невловиму мить.
І поки серце ще у грудях б’ється,
Нехай Господь тебе благословить! :)
 



#8 написав: Lorik (2 січня 2014 20:24)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 6
Пекла пляцок на Новий рік. дуже смачний. Я хотіла швидше,купила готові коржі бізе.
 



#9 написав: Катя Спурза (8 червня 2014 19:32)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
Пляцок дуже смачний! Дякую за чудовий рецепт))
 



#10 написав: Pygovo4ka (9 грудня 2015 20:35)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 57
я робила без бізе, бо в нас їх крім мене ніхто не любить, дуже смачний пляцок. якось спробую з бізе. дякую за рецепт!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 02:03)
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d ()
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише ОЛЕСЯ ()
Тулумби
  Пише Chernousalyona ()
Дитячі тортики -6
  Пише Лилия ()
Сало "Ніжне"
  Пише Kisame01 ()
Олaдки під шоколaдом
  Пише Yana Van ()
Наші рожеві мрії...
  Пише наталія3105 ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100