Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » "Лілія"
 

"Лілія"

29 квітня, 2013  |  Коментів (9)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

"Лілія"

Корж:
3 яйця
1 скл. цукру
1 скл. сметани
1,5 скл. борошна
1 ч. л. соди/погасити оцтом
3 ст. л. какао

Корж по середині:
(1)Жовтки
7 жовтків
1 яйце
4 ст. л. цукру
4 повні ст. л. борошна
1 ч. л. розпушувача

(2)Білки
7 білків
1 скл. цукру
1 ч. л. розпушувача
3 ст. л. крохмалю
3 ст. л. борошна
2 ст. л. оцту

Крем:
250 г масла
1 скл. цукрової пудри
3 великі банани

Яйця збити з цукром. Додати сметану, просіяну муку з какао, соду. Добре збити. Вилити в форму і пекти при 170С 25-30 хв.
Як вистигне розрізати на 2 паляниці.

Середній корж (жовтки)
Жовтки з яйцем збити з цукром, дати муку і розпушувач, добре збити.

Середній корж (білки)
Білки збити з цукром на круту піну. Крохмаль, муку, розпушувач і оцет по трошки давати, не припиняючи збивати.

Жовтки(1) вилити в форму. З легка їх присипати какао. Потім викласти ложкою білки(2) і розрівняти. Пекти при 170С 30-35 хв. Це є один крж жовто-білий.


Крем.
Банани перебити в блендері. Масло збити з цукром і дати банани, перемішати.

Торт збирати так:
корж коричневий - крем - корж жовто-білий - крем - корж коричневий.
Зверху полити шоколадом.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Ксенічка (29 квітня 2013 11:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Дуже красивий та яскравий розріз пляцочка!!! love
 



#2 написав: Natalyadiva (29 квітня 2013 20:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 153
Цитата: 380965414970
Скажіть будь-ласка, а який розмір форми?

форма діаметром 24 см.
 



#3 написав: KASYA (29 квітня 2013 22:24)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Ксенічка,Дуже красивий та яскравий розріз пляцочка!!!

О, так! Але він не тільки красивий і яскравий - він дуже смачний tongue ! Я пекла його минулого року на Великдень. Всім гостям сподобався теж дуже.

Natalyadiva, спасибі за такий хороший і смачний рецепт 3fb !


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#4 написав: Darka (1 травня 2013 05:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Це дуже смачний пляцок,маю такий рецепт і пекла колись. love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#5 написав: YLIA.PUKACH (25 червня 2013 18:20)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5
КРАСОТА ОБОВ'ЯКОВО ПОПРОБУЮ tongue А ЛЕ СКАЖІТЬ БАНАНИ НЕ ТЕМНІЮТЬ В КРЕМОВІ
 



#6 написав: YLIA.PUKACH (29 липня 2013 11:00)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5
торт классний пекла його на вессілля всі дуже задоволен іа врозріз це опше бомба дякуююю
 



#7 написав: ira1108 (31 жовтня 2013 16:41)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
вчора зробила такий самий. То сьогодні вже не залишилось нічого... Дякую за рецептик.
Я для того, щоб банани не почорніли чуть додала лимонної кислоти і трішки скропила їх оцетом. І крем не почорнів.
Ще раз спасибі! Вже у моєму списку з найулюбленіших
 



#8 написав: Наталюня (2 березня 2015 07:52)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
в нас бабуся постійно такий пляцок пече, тільки крем інший дає - кавово-горіховий. смачний виходить і розріз бомбезний. тільки в нас в селі його чомусь називають "Акація"....
 



#9 написав: Nika (14 травня 2015 16:27)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
торт winked дякую за рецепт))))
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100