Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Слойка з яблуками
 

Слойка з яблуками

28 квітня, 2013  |  Коментів (22)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Слойка з яблуками

Тісто:
2 п. маргарину
6 ст. л. сметани
3 жовтки
борошна скільки забере

яблука
лимонне желе

Крем:
масло +заварений пудинг

Маргарин посікти з борошном (сікти для мене довго,тому я ставлю маргарин на 30 хв. в морозилку, а потім тру на тертці,пересипаючи борошном).
Додати збиті жовтки зі сметаною. Швиденько замісити тісто, приблизно як на вареники і поставити в холодильник на 12 годин.
Потім випікати коржі, обов'язково проколюючи виделкою, щоб не утворювались пухирці.
Випечені коржі перемащувати кремом, перекладаючи пластинками яблук (яблука попередньо відварити в сиропі)
Крем масло + заварений пудинг
Зверху пляцок змастити кремом, викласти яблука і залити лимонною галяреткою (желе)

P.S. Форма 35/35, вага-4 кг

Джерело: Рецепт із записника, печу його давно.Завжди вдається.

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (28 квітня 2013 13:27)


Група: Кондитер
Коментарів: 653
Дякую за чудовий рецепт,дуже люблю слойку з яблуками!
 



#2 написав: KASYA (28 квітня 2013 15:37)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Смачний пляцок!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#3 написав: Darka (28 квітня 2013 21:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 734
Це самий любимий пляцок у нас.Ну дуже смачно love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: Натонька (13 травня 2013 11:36)


Група: Адміністратор
Коментарів: 511
Дякую за пляцок! Накінець-то вдався. Пекла щось по чотирьох рецептах і вічно щось було не то. а тут - результат дуже добрий. тільки яблука певно пасують більш кислі, щоб трошки був контраст, я солодко-кислі взяла.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#5 написав: Galina_Nedomirko_ (13 травня 2013 17:07)


Група: Модератор
Коментарів: 182
Натонько,такий високий в тебе пляцок,але бачу гарно різався.
А коржі мені виглядають коричневі ніби перепечені,чи то так на фото?
А яблука найкраще брати Ранет.Якщо не маю,то в сироп,додаю лимон,або трошки лимонної кислоти.Тоді вони винні і не розварюються.
 



#6 написав: Натонька (13 травня 2013 17:33)


Група: Адміністратор
Коментарів: 511
Galina_Nedomirko_,
Дуже-дуже високий, то точно)))
Коржі певно та, перепечені трохи, я вічно боюсь, аби сирі не були, а деколи просто пропускаю момент, коли треба виймати))) Я давала Ліголь вроді... Не додумалась про лимонну кислоту або лимон, буду мати на увазі, дякую


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#7 написав: Galina_Nedomirko_ (13 травня 2013 18:05)


Група: Модератор
Коментарів: 182
Цитата: Натонька
деколи просто пропускаю момент, коли треба виймати)))

Вони швидко печуться,бо тоненькі.Як тільки трошки порумяніють виймаю.
 



#8 написав: Канарейка (13 травня 2013 22:10)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 144
в мене трішки інший рецептик, і в крем масляний додаю по ложці того сиропу, в якому яблука варені, яблука- ранети, тож його дуже люблю.
 



#9 написав: aliona21 (24 вересня 2013 20:34)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
А 2 пачки маргарину, це скільки грам? m0554
 



#10 написав: Galina_Nedomirko_ (25 вересня 2013 18:39)


Група: Модератор
Коментарів: 182
Цитата: aliona21
А 2 пачки маргарину, це скільки грам?

500 гр.
 



#11 написав: nataha (21 листопада 2013 18:09)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Скажіть докладно про крем....Як заварювати пудинг,і скільки масла.
 



#12 написав: semerjak (21 грудня 2013 16:37)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
а скільки коржів виходить на цю дозу?
 



#13 написав: Galina_Nedomirko_ (22 грудня 2013 16:57)


Група: Модератор
Коментарів: 182
Цитата: semerjak
а скільки коржів виходить на цю дозу?

Залежно яка форма.Як печу у формі 35*35,то 6 коржів.

Цитата: nataha
Скажіть докладно про крем....Як заварювати пудинг,і скільки масла.

Вибачаюсь,пропустила запитання.
Пудинг заварюю по інструкції,але ще додаю 1 скл. цукру.
Масла точно не скажу,завжди на око беру.
 



#14 написав: coxana02 (1 травня 2014 11:20)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Підскажіть як заливати зверху галяретку, гарячою чи вже трохи остигшою? І чи можна такий пляцок пекти з готового слойоного тіста?
 



#15 написав: Galina_Nedomirko_ (4 травня 2014 16:52)


Група: Модератор
Коментарів: 182
Цитата: coxana02
Підскажіть як заливати зверху галяретку, гарячою чи вже трохи остигшою?

В жодному разі не можна гарячою заливати,вся просочиться в пляцок.
Вже писала,ще раз скопіюю.
Заварити галяретку за інструкцією,взявши наполовину менше води.Нехай
охолоджується.Торт чи пляцок, теж бажано поставити в холодильник.
Заливати галяреткою тоді,коли вона почне гуснути.Потрошки,ложкою лити по фруктах.Фрукти холодні і відразу застигає.
Найголовніше не пропустити той момент,коли галяретка починає гуснути.Я можу деколи повторно по два-три рази її розігрівати.
І чи можна такий пляцок пекти з готового слойоного тіста?
Можна.Знаю,що мої знайомі печуть.Мені з такого добре.Яблук не жаліти,тоді гарно ріжеться.
 



#16 написав: ryslanaua (12 січня 2015 13:41)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 7
Пекла цю слойку, тільки з деякими змінами. Смачна ,дякую!
 



#17 написав: chajka (14 квітня 2015 09:17)


Група: Модератор
Коментарів: 97
Смачний пляцок, крем робила пудинговий, і яблука беріть кисленькі smile
 



#18 написав: Наталюня (14 квітня 2015 11:31)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
chajka, дуже гарний пляцок получився!
Пекла і я слойку, правда зі змінами. Крем робила масляно-заварний на жовтках і додавала вишні (то через брак часу, задумувала спочатку з яблуками, а потім в процесі замінила на вишні, щоб не тратити часу на варіння яблук в сиропі). Результатом задоволена - смакота вийшла.
Дуже мені сподобалось тісто, так гарно слоїлося. Правда при перемащуванні намучилась - всі ті пухирці кришилися і тягнулися за ложкою з кремом, в результаті виходила якась така каша - крем і купа крихт від тіста вперемішку. То тільки в мене так було чи може ще хтось з таким стикався? Я, до речі, пекла на домашньому маслі, а не на маргарині. Можливо, це має значення, може то масло зробило тісто таким крихким?
 



#19 написав: Наталюня (15 квітня 2015 09:58)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
ось фото моєї слойки
 



#20 написав: dgirina (8 вересня 2015 12:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 68
:) ото апетиту собі набрала від тих ваших слойонних тортиків winked - треба терміново і мені рецептиком скористатись .


--------------------
ІРИНА
 



#21 написав: LudaAnna (21 вересня 2016 14:02)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Підкажіть як в сиропі відварити яблука. Дякую
 



#22 написав: Galina_Nedomirko_ (25 вересня 2016 22:43)


Група: Модератор
Коментарів: 182
Цитата: LudaAnna
Підкажіть як в сиропі відварити яблука.

1 скл.води+2 скл.цукру+трошки лим.соку поставити щоб закипіло.кидати яблука (не всі відразу ,а порціями,)трошки проварити і витягувати на тарілку.
Яблука почистити і нарізати пластинками.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Speedy Secrets In car - Some Thoughts
  Пише ukelor (Сьогодні, 07:55)
Firefox готовит конкурента Skype
  Пише ykuxeve (Учора, 23:55)
ranking tabletek na odchudzanie
  Пише ywixag (Учора, 17:00)
Options For Straightforward Products In car
  Пише upeqasux ()
sieciowe kamery ip
  Пише ixewe ()
tania telewizja przemysłowa
  Пише eharal ()
Najlepsza outsourcing usług medycznych
  Пише Laetitia ()
Details For car - Where To Go
  Пише oronury ()
Bookeeng.com - система поиска и бронирования пансионов интернет
  Пише adavexiq ()
Trouble-Free Plans In car Around The USA
  Пише iqydovu ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 80
Гостей: 58
Користувачі: borya.19788LAB, mxkyzkkjuxw, cwqyzbcshjb, nyyyyjulyzx, appeasync, boxaccori, fvrxygzbdjk, zjzxchvjjn
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100