Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пироги та пиріжки » Пиріжки дріжджові
 

Пиріжки дріжджові

23 квітня, 2013  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Випічка » Пироги та пиріжки
 

Пиріжки дріжджові

0,5 л теплого молока
70 г дріжджів
1 скл. цукру
1 п. ванільного цукру
0,5 ч. л. солі
2 яйця
100 г розтопленого маргарину
1-2 ст. л. олії
борошно - 1,5 кг
Начинка:
вишні , чорниця, яблука,...


Пиріжки дріжджові

У теплому молоці розводимо дріжджі і додаємо муки стільки, щоб вийшло тісто, як на оладки. Накриваємо посудину кришкою чи рушником і ставимо у тепле місце, щоб підійшло. Це займе хвилин 40.
Потім додаємо цукор,сіль, яйця, розтоплений маргарин ( не дуже гарячий!), ваніль, олію і потроху всипаємо борошно, і добре вимішуємо. Тісто в кінцевому результаті повинно бути добре вимішаним ( до еластичності ), а по густоті має бути м'якшим , ніж на вареники. Кількість муки бути різнитися кожен раз, так як це залежить від самої муки, від величини яєць і т. д.
Коли замісили тісто, знову накриваємо і ставимо у тепле місце, щоб підійшло. Тісто збільшується в 3 -4 рази . Слідкувати, щоб не перекисло. Коли тісто починає осідати, то терміново потрібно виробляти пиріжки.
Готове тісто викладаємо на підсипану мукою поверхню і ділимо на шматки, в які викладаємо начинку, заліплюємо пиріжок, і викладаємо швом донизу на змащену маргарином і трошки политу олією форму. Я мокаю бочок пиріжка в олію з форми і тоді прикладаю до іншого пиріжка, тоді після випікання вони легко відділяються один від одного. Ставимо підійти хвилин на 20, змащуємо яйцем і випікаємо 40 хвилин при 180 гр. Готові викладаємо на піднос , змащуємо цукром розведеним у гарячій воді ( 1-2ч.л. цукру на 30-50 грам води) і даємо остигнути під рушничком.

P.S. Я робила з морожених вишень і чорниць . Додаємо трохи цукру. Але ягоди не потрібно розморожувати повністю, щоб не потекли.

Джерело: власний записник

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: oksana d (23 квітня 2013 12:51)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Пиріжки виглядають дуже апетитно!
 



#2 написав: Ксенічка (23 квітня 2013 14:03)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Гарненькі такі пиріжечки, а начинка така смачненька!!! love
 



#3 написав: Тереза (23 квітня 2013 17:27)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Пиріжки-смакота і красота!!!
 



#4 написав: Майя Шутенко (24 квітня 2013 08:51)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Дуже апетитні пиріжки і фото чудове!
Беру один tongue пиріжечок до чаю,дякую!
Смачно!!!!
 



#5 написав: Darka (27 квітня 2013 05:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
А мені можна не один а цілу бляшку що на фото feel .Отак би сіла і не вступилась поки не закінчились lol .Пиріжки дріжжові просто обожнюю,тому печу маленьку порцію m0554


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100