Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пироги та пиріжки » Пиріжки дріжджові
 

Пиріжки дріжджові

23 квітня, 2013  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Випічка » Пироги та пиріжки
 

Пиріжки дріжджові

0,5 л теплого молока
70 г дріжджів
1 скл. цукру
1 п. ванільного цукру
0,5 ч. л. солі
2 яйця
100 г розтопленого маргарину
1-2 ст. л. олії
борошно - 1,5 кг
Начинка:
вишні , чорниця, яблука,...


Пиріжки дріжджові

У теплому молоці розводимо дріжджі і додаємо муки стільки, щоб вийшло тісто, як на оладки. Накриваємо посудину кришкою чи рушником і ставимо у тепле місце, щоб підійшло. Це займе хвилин 40.
Потім додаємо цукор,сіль, яйця, розтоплений маргарин ( не дуже гарячий!), ваніль, олію і потроху всипаємо борошно, і добре вимішуємо. Тісто в кінцевому результаті повинно бути добре вимішаним ( до еластичності ), а по густоті має бути м'якшим , ніж на вареники. Кількість муки бути різнитися кожен раз, так як це залежить від самої муки, від величини яєць і т. д.
Коли замісили тісто, знову накриваємо і ставимо у тепле місце, щоб підійшло. Тісто збільшується в 3 -4 рази . Слідкувати, щоб не перекисло. Коли тісто починає осідати, то терміново потрібно виробляти пиріжки.
Готове тісто викладаємо на підсипану мукою поверхню і ділимо на шматки, в які викладаємо начинку, заліплюємо пиріжок, і викладаємо швом донизу на змащену маргарином і трошки политу олією форму. Я мокаю бочок пиріжка в олію з форми і тоді прикладаю до іншого пиріжка, тоді після випікання вони легко відділяються один від одного. Ставимо підійти хвилин на 20, змащуємо яйцем і випікаємо 40 хвилин при 180 гр. Готові викладаємо на піднос , змащуємо цукром розведеним у гарячій воді ( 1-2ч.л. цукру на 30-50 грам води) і даємо остигнути під рушничком.

P.S. Я робила з морожених вишень і чорниць . Додаємо трохи цукру. Але ягоди не потрібно розморожувати повністю, щоб не потекли.

Джерело: власний записник

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: oksana d (23 квітня 2013 12:51)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 304
Пиріжки виглядають дуже апетитно!
 



#2 написав: Ксенічка (23 квітня 2013 14:03)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 848
Гарненькі такі пиріжечки, а начинка така смачненька!!! love
 



#3 написав: Тереза (23 квітня 2013 17:27)


Група: Кондитер
Коментарів: 653
Пиріжки-смакота і красота!!!
 



#4 написав: Майя Шутенко (24 квітня 2013 08:51)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Дуже апетитні пиріжки і фото чудове!
Беру один tongue пиріжечок до чаю,дякую!
Смачно!!!!
 



#5 написав: Darka (27 квітня 2013 05:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 734
А мені можна не один а цілу бляшку що на фото feel .Отак би сіла і не вступилась поки не закінчились lol .Пиріжки дріжжові просто обожнюю,тому печу маленьку порцію m0554


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Nazywam się Dorota
  Пише anokany (Сьогодні, 06:26)
Kankusta duo aneks pomagający odchudzanie
  Пише elediryja (Учора, 22:15)
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo (Учора, 13:55)
Enfolding lobs wagging sediments.
  Пише ycohyfi (Учора, 12:34)
Cudowne Momio
  Пише avyvuh ()
Brilliant diagrammatically incriminated humiliating.
  Пише opewaxim ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Моя киця-доця Лєра
  Пише Chertenok ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 43
Гостей: 23
Користувачі: BUWalter, AnnaLaktHA, appeasync, scurce2c, Rounnymund, mapedTer, Rounnymund
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100