Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пироги та пиріжки » Пиріжки дріжджові
 

Пиріжки дріжджові

23 квітня, 2013  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Випічка » Пироги та пиріжки
 

Пиріжки дріжджові

0,5 л теплого молока
70 г дріжджів
1 скл. цукру
1 п. ванільного цукру
0,5 ч. л. солі
2 яйця
100 г розтопленого маргарину
1-2 ст. л. олії
борошно - 1,5 кг
Начинка:
вишні , чорниця, яблука,...


Пиріжки дріжджові

У теплому молоці розводимо дріжджі і додаємо муки стільки, щоб вийшло тісто, як на оладки. Накриваємо посудину кришкою чи рушником і ставимо у тепле місце, щоб підійшло. Це займе хвилин 40.
Потім додаємо цукор,сіль, яйця, розтоплений маргарин ( не дуже гарячий!), ваніль, олію і потроху всипаємо борошно, і добре вимішуємо. Тісто в кінцевому результаті повинно бути добре вимішаним ( до еластичності ), а по густоті має бути м'якшим , ніж на вареники. Кількість муки бути різнитися кожен раз, так як це залежить від самої муки, від величини яєць і т. д.
Коли замісили тісто, знову накриваємо і ставимо у тепле місце, щоб підійшло. Тісто збільшується в 3 -4 рази . Слідкувати, щоб не перекисло. Коли тісто починає осідати, то терміново потрібно виробляти пиріжки.
Готове тісто викладаємо на підсипану мукою поверхню і ділимо на шматки, в які викладаємо начинку, заліплюємо пиріжок, і викладаємо швом донизу на змащену маргарином і трошки политу олією форму. Я мокаю бочок пиріжка в олію з форми і тоді прикладаю до іншого пиріжка, тоді після випікання вони легко відділяються один від одного. Ставимо підійти хвилин на 20, змащуємо яйцем і випікаємо 40 хвилин при 180 гр. Готові викладаємо на піднос , змащуємо цукром розведеним у гарячій воді ( 1-2ч.л. цукру на 30-50 грам води) і даємо остигнути під рушничком.

P.S. Я робила з морожених вишень і чорниць . Додаємо трохи цукру. Але ягоди не потрібно розморожувати повністю, щоб не потекли.

Джерело: власний записник

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: oksana d (23 квітня 2013 12:51)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 304
Пиріжки виглядають дуже апетитно!
 



#2 написав: Ксенічка (23 квітня 2013 14:03)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Гарненькі такі пиріжечки, а начинка така смачненька!!! love
 



#3 написав: Тереза (23 квітня 2013 17:27)


Група: Кондитер
Коментарів: 644
Пиріжки-смакота і красота!!!
 



#4 написав: Майя Шутенко (24 квітня 2013 08:51)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Дуже апетитні пиріжки і фото чудове!
Беру один tongue пиріжечок до чаю,дякую!
Смачно!!!!
 



#5 написав: Darka (27 квітня 2013 05:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 719
А мені можна не один а цілу бляшку що на фото feel .Отак би сіла і не вступилась поки не закінчились lol .Пиріжки дріжжові просто обожнюю,тому печу маленьку порцію m0554


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Сирник на горіховому тісті
  Пише Натонька (Сьогодні, 18:45)
Тут ми спілкуємось)
  Пише Darka (Сьогодні, 00:03)
Робота обвалювальником м'яса в Литві
  Пише 2eu.work ()
Робота кухарем // піццайоло в Литві
  Пише 2eu.work ()
Цікаві мультфільми та передачі для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Ідеї для школи
  Пише Окса99 ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пляцок "Американський"
  Пише Іванка ()
Яблучний пляцок пані Ліди
  Пише Іванка ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 69
Гостей: 50
Користувачі: Kaxatax, zuExcaws, butetsjazy, xeywbvohuj, fpEmisarax, jzrvyjpsjge, nzxxykudkxz, iiVoffgoxy, fpEmisarax
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100