Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пироги та пиріжки » Пиріг з порічками
 

Пиріг з порічками

21 квітня, 2013  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Випічка » Пироги та пиріжки
 

Пиріг з порічками

160 г борошна
120 г цукру + 125 г цукру
125 г вершкового масла
3-4 яйця
1 ч. л. розпушувача
2 ч. л. крохмалю
червона порічка

Відділити білки від жовтків. Білки поставити в холодильник. Жовтки збити із цукром, маслом і борошном + розпушувач. Замісити тісто, поставити його на півгодини у холодильник. Потім викласти його у форму, сформувати бортики і пекти при 175С - 25 хвилин.
За цей час збити білки із 125 г цукру і 2 ч. л. крохмалю. Перемішати із порічками.
Витягнути тісто, зверху легенько викласти білки і поставити ще у духовку на 15 хвилин.
Пиріг виходить супер із такою приємною кислинкою.

Пиріг з порічками

Джерело: Рецепт із нету.

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Ксенічка (22 квітня 2013 14:45)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
В тебе як завше смачно та швидко!!! love
 



#2 написав: Тереза (22 квітня 2013 17:43)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Пиріг-смакота!!!Дякую за рецепт!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 86
Гостей: 68
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100