Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок з яблуками
 

Пляцок з яблуками

16 квітня, 2013  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок з яблуками

Інгредієнти:

4 скл. борошна
0,5 кг маргарину
1,5 скл. цукру
4 ст. л. сметани
4 яйця
1 п. порошку для печива
кориця
1,5 кг яблук ( почищених і порізаних на середні шматки)

Муку змішати з порошком для печива і пересікти з маргарином. Додати цукор, сметану, яйця. Замісити тісто і розділити на 2 частини: більшу і меншу. Більшу розкачуємо і викладаємо на форму, застелену папером для випічки.( Форма велика, на всю духовку.) Тісто присипаємо корицею, зверху викладаємо яблука. Накриваємо другою частиною тіста, присипаємо трохи цукром і ставимо пекти при 200 гр 50 -60 хвилин.

Пляцок з яблуками

Джерело: Сімейний рецепт.



Поділитись з друзями:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: oksana d (16 квітня 2013 11:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Люблю випічку із яблуками. Обовязково спробую. Дякую!
 



#2 написав: KASYA (16 квітня 2013 21:29)


Група: Кондитер
Коментарів: 288
Гарний рецептик! winked


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#3 написав: Darka (18 квітня 2013 20:52)


Група: Кондитер
Коментарів: 595
Люблю такі пляцки з яблуками love .Смачно і швидко,просто супер winked


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: daisy (19 квітня 2013 22:21)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 37
oksana d,
KASYA,
Darka,
Печіть,дівчатка, на здоровя! Пляцок смачний, легкий у випіканні, великий за розміром і завжди вдається.Можна до яблук додавати вишні, чорну смородину, малину. А особливу він мені ще подобається у поєднанні яблука і ожина. Але тоді потрібно ставити уже у розігріту духовку, щоб ягоди не встигли потекти.

У рецепті помилка!!!!! Дуже вибачаюсь за описку!!!!! Маргарину потрібно 0,5 КГ ,а не 0,5 скл. feel
 



#5 написав: Marmilatka (2 травня 2013 23:40)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
бабусин пляцочок)) ех..смак дитинства)) amam
 



#6 написав: maryana0511 (23 червня 2013 18:48)


Група: Гості
Коментарів: 0
А я по тісті даю сухарі,щоб не було закальцю.
 



#7 написав: daisy (11 серпня 2015 16:33)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 37
maryana0511,
Якщо яблука нарізати шматочками, то закальцю не буде, а якщо терти, то справді потрібні сухарі. Смакуйте!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Хочу
  Пише kykysja41145 (Сьогодні, 15:26)
Знайомимся тут
  Пише Лілія ()
Хто є хто
  Пише Лілія ()
Вaфлі з гaляретовою мaсою
  Пише Solka ()
Тут ми спілкуємось)
  Пише Натонька ()
Флешмоб годуємо школяра смачно і корисно
  Пише Натонька ()
Простий хліб з кунжутом!
  Пише Krasotinka ()
Йога
  Пише IraNd ()
Фільми
  Пише IraNd ()
Робимо закладки через Пінтерест
  Пише IraNd ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 69
Гостей: 59
Користувачі: Grushka, Trocaerrok
 
 
  © 2009-2015 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100