Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок з яблуками
 

Пляцок з яблуками

16 квітня, 2013  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок з яблуками

Інгредієнти:

4 скл. борошна
0,5 кг маргарину
1,5 скл. цукру
4 ст. л. сметани
4 яйця
1 п. порошку для печива
кориця
1,5 кг яблук ( почищених і порізаних на середні шматки)

Муку змішати з порошком для печива і пересікти з маргарином. Додати цукор, сметану, яйця. Замісити тісто і розділити на 2 частини: більшу і меншу. Більшу розкачуємо і викладаємо на форму, застелену папером для випічки.( Форма велика, на всю духовку.) Тісто присипаємо корицею, зверху викладаємо яблука. Накриваємо другою частиною тіста, присипаємо трохи цукром і ставимо пекти при 200 гр 50 -60 хвилин.

Пляцок з яблуками

Джерело: Сімейний рецепт.



Клас
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: oksana d (16 квітня 2013 11:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 277
Люблю випічку із яблуками. Обовязково спробую. Дякую!
 



#2 написав: KASYA (16 квітня 2013 21:29)


Група: Кондитер
Коментарів: 286
Гарний рецептик! winked


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#3 написав: Darka (18 квітня 2013 20:52)


Група: Кондитер
Коментарів: 418
Люблю такі пляцки з яблуками love .Смачно і швидко,просто супер winked


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: daisy (19 квітня 2013 22:21)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 32
oksana d,
KASYA,
Darka,
Печіть,дівчатка, на здоровя! Пляцок смачний, легкий у випіканні, великий за розміром і завжди вдається.Можна до яблук додавати вишні, чорну смородину, малину. А особливу він мені ще подобається у поєднанні яблука і ожина. Але тоді потрібно ставити уже у розігріту духовку, щоб ягоди не встигли потекти.

У рецепті помилка!!!!! Дуже вибачаюсь за описку!!!!! Маргарину потрібно 0,5 КГ ,а не 0,5 скл. feel
 



#5 написав: Marmilatka (2 травня 2013 23:40)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
бабусин пляцочок)) ех..смак дитинства)) amam
 



#6 написав: maryana0511 (23 червня 2013 18:48)


Група: Гості
Коментарів: 0
А я по тісті даю сухарі,щоб не було закальцю.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Натонька
Натонька
Сьогодні в09:52:24

я щойно спробувала і воно мені додалось, так на хрестик натискала
Відповісти
Марія Митник
Марія Митник
Вчора в23:11:05

Дівчатка!Як зробити закладку з Головної. Натискаю на +. а воно не зберігається, хоч колись завжди закидалось...
Відповісти
mona liza
mona liza
Вчора в15:24:52

дівчата порадьте рецепт консервованої квасолі в томатному соусі(без помідорів ,баклажанів)
Відповісти
Натонька
Натонька
20 серпня 2014

Маруня, ні, я нікого не переводила нікуди, чесно! Можливо ви просто не заходили цілий рік на сайт? Там якось стоїть така штука, що як рік не заходиш, то потім викидує з сайту
Відповісти
Маруня
Маруня
19 серпня 2014

Доброго дня,
вітаю усіх зі святом!
Натонько, мене було переведено у статус гостя, це я порушила якісь невідомі мені правила?
Відповісти
Натонька
Натонька
18 серпня 2014

maryana0511,
фото там мікроскопічне, тому я його не пропустила. Фото має бути таке як у всіх
Відповісти
maryana0511
maryana0511
16 серпня 2014

Натонька,Я пробувала додати рецепт,як готовити рис і фото,Але чомусь не виставили його.А фото якого розміру має бути?
Відповісти
Натонька
Натонька
15 серпня 2014

maryana0511,
Додайте до того рису фото нормального розміру
Відповісти
maryana0511
maryana0511
15 серпня 2014

Хто хоче індійський морський рис.Можу поділитись.
Відповісти
ro_sa
ro_sa
15 серпня 2014

Я роблю таку заправку властиво без рецепту. Просто в банячок ріжу помідори і трохи болгарського перцю, варю поки все добре розвариться і перетираю через друшляк, щоб усунути шкірки. Тоді трохи солі до смаку, закипіло і розливаю в стерилізовані гарячі банки 0,5 л і закатую. Все
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 7
Гостей: 1
Користувачі: - відсутні
Роботи: Google Bot, Google AdSense, Yandex Bot, crawl Bot, spider Bot, robot Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: Lyubov_68, Tusya, kosacjka, Яілатан, Ірина12, marta, Vajnrauh, astrex, Канарейка, кинза, toviana, pepysik, Nataly Cake, julianna, dinan78, ginger, Natalyusa, nata_151292, KeeperLink, miro5

Нове на форумі
 
Всеукраїнський Євромайдан
  Пише chajka ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише chajka ()
Вітання для Маркіяна - сина Яруськи
  Пише idianka ()
Дитячі тортики -6
  Пише Христина) ()
Вітаєм з днем народженням Natalyi (Наталію)
  Пише Канарейка ()
Весільні торти-2.
  Пише Христина) ()
Вітання для ОЛЕСІ
  Пише Darka ()
На кухні у Лариси
  Пише Larisa ()
Торти прикрашені шоколадом
  Пише idianka ()
Для себе коханої.
  Пише gretta ()
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100