Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок з яблуками
 

Пляцок з яблуками

16 квітня, 2013  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок з яблуками

4 скл. борошна
0,5 кг маргарину
1,5 скл. цукру
4 ст. л. сметани
4 яйця
1 п. порошку для печива
кориця
1,5 кг яблук ( почищених і порізаних на середні шматки)

Муку змішати з порошком для печива і пересікти з маргарином. Додати цукор, сметану, яйця. Замісити тісто і розділити на 2 частини: більшу і меншу. Більшу розкачуємо і викладаємо на форму, застелену папером для випічки.( Форма велика, на всю духовку.) Тісто присипаємо корицею, зверху викладаємо яблука. Накриваємо другою частиною тіста, присипаємо трохи цукром і ставимо пекти при 200 гр 50 -60 хвилин.

Пляцок з яблуками

Джерело: Сімейний рецепт.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: oksana d (16 квітня 2013 11:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Люблю випічку із яблуками. Обовязково спробую. Дякую!
 



#2 написав: KASYA (16 квітня 2013 21:29)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Гарний рецептик! winked


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#3 написав: Darka (18 квітня 2013 20:52)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Люблю такі пляцки з яблуками love .Смачно і швидко,просто супер winked


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: daisy (19 квітня 2013 22:21)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 37
oksana d,
KASYA,
Darka,
Печіть,дівчатка, на здоровя! Пляцок смачний, легкий у випіканні, великий за розміром і завжди вдається.Можна до яблук додавати вишні, чорну смородину, малину. А особливу він мені ще подобається у поєднанні яблука і ожина. Але тоді потрібно ставити уже у розігріту духовку, щоб ягоди не встигли потекти.

У рецепті помилка!!!!! Дуже вибачаюсь за описку!!!!! Маргарину потрібно 0,5 КГ ,а не 0,5 скл. feel
 



#5 написав: Marmilatka (2 травня 2013 23:40)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 10
бабусин пляцочок)) ех..смак дитинства)) amam
 



#6 написав: maryana0511 (23 червня 2013 18:48)


Група: Гості
Коментарів: 0
А я по тісті даю сухарі,щоб не було закальцю.
 



#7 написав: daisy (11 серпня 2015 16:33)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 37
maryana0511,
Якщо яблука нарізати шматочками, то закальцю не буде, а якщо терти, то справді потрібні сухарі. Смакуйте!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 20
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100