|
Форма 20*30. Склянка 200 г
Біле тісто: 250 г маргарину 3 жовтки 3 ст. л. сметани Борошна,щоб замісити тісто як на вареники.
3 білки 1 скл. цукру арахіс
Коричневе тісто: 100 г маргарину 4 ст. л. какао 1,5 скл. цукру 0,5 скл. молока
4 яйця 2 скл. борошна 1 ч. л. амонію
Крем: 500 мл молока пудинг ванільний 250 г цукру 400-500 г масла кава
Білі коржі: Маргарин посікти з борошном,додати жовтки і сметану.Замісити тісто як на вареники,розділити на 3 частини і покласти в холодильник.(в мене лежало 3 год.) Білки добре збити з цукром.Умовно розділити на 3 ч. Розкачати одну частину тіста,змастити частиною білка і посипати арахісом. Так випекти 3 коржі. Пекла 20-25 хв. на невеликому вогні.
Коричневі коржі: Маргарин,какао,цукор і молоко покласти у посудину і заварити ( пару секунд кипіло).Охолодити. Яйця збити,додати заварену масу і борошно з амонієм.Випекти два коржі.Пекти прилизно 15 хв.
Крем: Пудинг зварити по інструкції,додавши цукор.Охолодити. Масло збити,додаючи по ложці заварений пудинг,каву. (не додавала)
Перемащувати так: Білий корж-коричневий-білий-коричневий-білий корж.
Джерело: Від односельчанки.
|
|