Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Дріжджова випічка, булочки, пиріжки і т.д.
Natalyadiva
21 серпня 2009 22:22
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
каталог


Булочки з абрикосами
Макові булочки
Рогалики
Спіральки з ягодами
Марципани
Пиріжки з гарбузового тіста
Макові булочки
Булочки з марципановою начинкою
Дріжджова слойка
Маківнички
Конвертики з сиром
Пампушки
Печенько "Ням-ням"
Маково-горіховий завиванець
Булочки-завитушки з маком
Плетінка із фруктовою начинкою
Булочки по-баварськи
Завиванець з маком і горіхами
"Равлики" з дріжджового напівслойоного тіста
Рогалики з варенням
Гомбовці на пару
Гомбовці "Закарпатські"
Дріжджовий пиріг "Крокодил" з картоплею і сиром
"Сердечка"
Плюшки "Сердечко"
"Гріссіні"-хлібні палички
Булочки з корицею та горіхами
Мамусині рогалі
Пампухи з нутеллою
Пиріжки з картопляною і фасолевою начинками
Пиріжки з яблуками
"Легкі"пиріжки
Булочки з яблуками,горіхами і згущеним молоком
Простенькі булочки
Пиріжки з пловом, капустою
Овочеві булочки
"Йончині маштигалки"
Струдель з маком
Рогалики з варенням і штейзелем
"Жайворонки"
"Бабусина серветка"
Дріжджовий пляцок з маком і горіхами
Пиріжки з повидлом
Бабусині рогалики
Мамулін пиріжок
Пляцок з румбамбаром з топленого тіста
"Ватрушки"
Пампухи
Пиріг з абрикосами
Оладки
Пампушки пісні
Рогалики на олії
Булочки з нічного тіста
Завиванець з маком
Пляцок "Королівський каприз"
"Рогальки"
Перейти на початок сторінки
котяра
22 жовтня 2009 20:24
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 38
Група: BANNED
Повідомлень: 348
Реєстрація: 30.09.2009

ICQ:--

Бали: 206
МАРЦИПАНИ.
50гр. дріжджів
4 яйця
1 скл. молока
3 ст.лож. цукру
муки скільки забере(замісити мягке тісто)



Окремо перетираємо:
1 скл.цукру - 2оогр.масла.
Тісто ділимо на дві частини, розкатуємо, зверху мастимо маслом з цукром.

.

Скручуємо в рулет.



Ріжемо на кусочки і низ защипуємо,ставимо защипаним на пательню.





Нехай підходять 2-2,5год.Після чого випікаємо до готовності.



І смакуємо.Вмене ці булочки на розхват.
Перейти на початок сторінки
Olenka
23 жовтня 2009 01:55
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 114
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 339
Реєстрація: 19.08.2009

ICQ:--

Бали: 461
ПИРІЖКИ З ГАРБУЗОВОГО ТІСТА
тісто:
0,5 гарбуза( зварити зробити пюре)
1 ст. цукру
2 ч.л. сухих дріжджів
1 ст. молока
50 г олїї
50 г маргарину
1-1,5 кг борошна

Начинка солодка.Я робила з яблуками.
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
28 жовтня 2009 20:38
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Макові булочки від Lubany



Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
15 листопада 2009 20:46
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Булочки з марципановою начинкою

Перейти на початок сторінки
Irina
17 листопада 2009 22:29
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Перейти на початок сторінки
Irina
17 листопада 2009 22:31
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Ой, як важко загружать фото перший раз... no Чоловіка аж замучила. Це наш десерт на сьогодні. Рецепт схожий у мене на попередній, але я ще додаю в тісто маргарин і менше яєць.
Перейти на початок сторінки
котяра
1 грудня 2009 20:04
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 38
Група: BANNED
Повідомлень: 348
Реєстрація: 30.09.2009

ICQ:--

Бали: 206
Дріжджова слойка.
1скл.теплого молока
2ст.л.цукру
1/2ч.л.солі
1 пач.ванільного цукру
50гр.дріжджів
2яйця
4скл.муки(щоб тісто вийшло рідше як на вареники)
Замісити тісто.Розділити на 4 частини.Розтачати і змастити 1/4пач.маргарину,скрутити в рулет а потім змійкою.Поставити в холод.на 2 години.(так зробити з кожною частиною)
Потім розкатуємо в круг ,розрізаємо на 8 частин,ставимо начинку(в мене перетерта смородина)і скручуємо від більшого до меншого.На бляшці мають підрости 10хв. ,змащуємо яйцем і посипати цукром.Випікаємо до готовності.
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
1 грудня 2009 20:34
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
котяра
Дріжджова слойка.

Круасанчики суперові,така гарна слойка. smile
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
3 грудня 2009 09:13
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Таню, питання як це скручувати змійкою? feel Хочу спробувати спекти на вихідні , сестра приїздить із чоловіком в гості.
Оленко, їжачок як справжнісінький, СУПЕРРРРРР! laughing
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




4 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 4)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 20:21

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 146
Гостей: 136
Користувачі: FrancisNorse
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100