Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Пироги
Natalyadiva
30 червня 2009 15:00
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Тертий пиріг до чаю



1 ст. цукру
2 яйця
1 п. маргарини
1 ч.л. соди/погасити оцтом
муки скільки забере
Замісити тісто і розділити на 2 частини, 1 покласти в морозілку. Другу частину тіста розкатати і викласти на змащену бляшку(прямокутну форму), виходить 2 бляшки. Зверху змастити варенням. Витягнути тісто з морозілки і потерти на грубій терці на ці 2 бляшки. Випікати при темп 160-170С. Гарячим розрізати на квадратики. Смачного!

КАТАЛОГ

Пиріг з вишнями
Пиріг з вишнями від Lubany
Лимонний пиріг з вишнею
Кекс з цукатами
Пиріг з лаваша і сиру
Кекс з кабачка
Пиріг з яблуками
Пиріг з персиками і сиром
Пиріг зі сиру з вишнями
Солодкий фруктовий пиріг
Банановий корж з тоффі та горіхами
Сливовий пиріг з посипкою
Сирний пиріг
Сливовий пиріг моєї бабусі
Яблучний лінивий пиріг
Пиріг з сливами

Пиріг горіховий
Віденський вишнево-мигдальний пиріг
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
5 липня 2009 22:37
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Пиріг з вишнями

Тісто: 4 яйця, 4 ст.л. цукру, 1 ст.муки з чубком
Форму змастити жиром і викласти вишні, обкачані в муці. Яйця збити з цукром, додати муку і ще раз збити. Залити тістом вишні. Пекти при темп. 170С приблизно 20 хвилин.
Перейти на початок сторінки
уляночка
15 жовтня 2009 22:32
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
ПЛЯЦОК " ЦВІЛЬ"
Перейти на початок сторінки
lingrod
20 травня 2010 01:14
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Пиріг з ревенем "3-в-1"

Існуе думка, що зовнішня форма, або вигляд блюда певним чином позначаються на його смакових якостях (чи нам цього не знати), от я і вирішила в одному тісті і з одніею начинкою спробувати поеднати декілька видів оздоблення. Всі вони зустрічаються в інеті з незначними інтерпретаціями - то треба пробувати.
Тісто:
200 гр маргарину
200 гр цукру,
2 жовтка
2 ст.ложки сметани
2,5 стакани муки,
сода,погашена
Замішуемо тісто,викладаемо більшу частину на лист і посипаемо сухарями. Далі викладаемо начинку - ревінь,почищений, порізаний на шматки і посипаний попередньо цукром( пустить трохи соку).У мене було близько 1 кг обчищеного ревіню.
Ревінь можна посипати корицею,або ваніліном - на смак. В мене ще був пакет замороженої смородини -треба було використати.
Із частини залишків тіста зробити решіткуприблизно на дві третини пирога, із решти залишків тіста розкачуемо пласт і накриваемо частку пирога,де немае решітки.
Далі збиваемо 2 білки , додати 1 чайну ложку лимонного соку і 100 гр цукрової пудри - цим заповнити половину проміжків на решітці.
І ще одна заливка: 1 жовточок, 1 столова ложка сметани, 1 столова ложка цукру і 1 чайна ложка крохмалю - змішати і залити решту проміжків на решітці.
Посипаемо мигдальними пластівцями.
Сподіваюсь - не намудрувала .
Ось іще поставлю фото підготовленого до випечки тіста-перед тим, як закладала в духовку.


Перейти на початок сторінки
Славочка
20 травня 2010 14:41
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Пиріг з ревенем і пудингом(ремікс)
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
21 травня 2010 19:12
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Пироги вельми смачнітут

Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
12 червня 2010 18:17
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Слойоні пиріжечки з полуницею

Перейти на початок сторінки
maija23
13 червня 2010 00:50
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Пиріг з абрикосами і шоколадом

Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
9 липня 2010 12:43
Повідомлення #9


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Пісочний сухий пиріг

Перейти на початок сторінки
Олюся
29 липня 2010 18:37
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Пропоную простий пиріг. Частіше печу його зимою, але дітям захотілося нині. Рецепт із тітчиного зошита.
Пиріг з варенням

1 скл. цукру
1 скл. кефіру
1 яйце
2,5 ст.л. олії
0,5 ст.л. соди
5 скл. борошна
0,5 скл. варення
1 ст.л. какао
Усе добре вимішати. При випіканні піднімається. Якщо варення дуже солодке, то цукру менше і можна без какао.
Смачного!

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




6 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 6)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 01:01

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 103
Гостей: 79
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100