Дівчатка!Щиро дякую всім за оцінки і увагу!
Леся,
Ксенічка!Каву приготувала,беріть горнятка і пригощайтеся,чекаю)))
Ще один рецепт пахлави,швидкий метод від Анастасії з телепрограми"Вскусный мир",
Експрес -пахлава1 упаковка замороженого тіста листкового чи листково -дріжджового,
тонкого2 склянки підсмажених горіхів-різних
2 яйця
мед 2 ст.л,розвести кип"ятком-1 стл.(за бажанням)Розморожене готове тісто розділити на три частини.Одну кладемо на лист-дечко і ставимо випікатися до напівготовності.
Ми- тим часом, швиденько готуємо начинку.
Відділити білки від жовтків.
Горіхи змолоти в блендері.
Білки збити з 1 склянкою цукру.
Приготування пахлави
На дечко,змащене олією чи застелене промасленим папером,, викладаємо наш перший пласт тіста,при необхідності ,можна ротягнути руками або розкачати за розміром бритванки;змащуємо його збитими білками з цукром,посипаємо горіхами.Накриваємо охолодженим випеченим коржем;змастити його збитим білком з цукром , і знову посипати горіхами.Накриваємо третім шаром тіста.Змащуємо його жовтком.Защипати краї пахлави ,як у пирога,щоб не витекла начинка.Гострим ножем,нарізаємо пахлаву на ромби ,відчувається хрусткість коржа,що всередині.В цьому особливий смак і секрет швидкого приготування.
Кожен ромбик прикрасити арахісом.
Ставимо випікатися на30- 40 хвилин до рум"яного)))
Дістаємо нашу смакоту ,змащуємо рідким медом і ставимо ще на 4 хвилини до духовки.
Тепер вже готова пахлава, виймаємо з печі,вдихаючи солодкий,спокусливий аромат і- кличемо всіх пити чай!!!!