Дівчатка!!!
Щиро дякую за коментарі,оцінки і Ваше душевне тепло))
Заходьте до мене,сідайте за стіл і скуштуйте
спагетті з м"ясною підливоюВаріацій на цю темку може бутти безліч,але головні складники
м"ясо-0,5 кг
морква-6 штук
солодкий червоний перець
помідори-5 штук
цибуля-3 шт
часник-1 головка
кетчуп чи томатна паста-5 ст.л.
кінза
петрушка
сіль,цукор,спеції-за смаком
можна додатикабачки
баклажани
гриби
0,5 кг м"якоті яловичини чи свинини нарізати маленькими шматочками і поставити смажитися на маленький вогонь в 0,5 склянки олії у глибокій сковорідці чи казанку.
Через 5-6 хвилин додаємо потерту моркву,розтерті в пюре помідори, порізану ріпчату цибулю і тушкуємо на повільному вогні 15 хвилин,додавши сіль,цукор і перець.Слідкувати ,щоб не пригоріло,постійно помішуючи.
Додати сюди подрібнений солодкий перець і томатну пасту чи кетчуп.Долити 0,5 склянки води і тушкувати до 30 хвилин на маленькому вогні.
Коли м"ясо стане м"яким і соковитим-додаємо посічений часник і зелень,доводимо до кипіння і забираємо з вогню.
Накрити кришкою і дати настоятися 15 хвилин
Подавати,як підливу до спагетті,можна і з картоплею.Мій чоловік любить з гречаною кашею
Посипати зеленню
Дуже смачно.Моя співробітниця приїхала нещодавно з Італії і таку страву готує дуже часто,додаючи різні овочі.З грибами-супер)))