Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 В гостях у Майї-2
Ірця
22 липня 2012 14:11
Повідомлення #331


Молода господинька
  • 34

Репутація: 180
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 151
Реєстрація: 12.12.2009

ICQ:--

Бали: 963
Майя,дуже апетитних пиріжечків напекла :smile: Спечу і собі. А який це крем?
Перейти на початок сторінки
oksana d
22 липня 2012 14:13
Повідомлення #332


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Цитата: Майя Шутенко
Матусині пиріжечки




Це для Тебе за неймовірно смачні рецепти

Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
22 липня 2012 14:19
Повідомлення #333


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Цитата: лесик-лисик
шкода , що в мене з дріждьовою випічкою щось не так в кінці получається. Я з нею поки, що на Ви.!

Олесічка :a0a: ,дякую щиро за теплі і гарні слова!!!!
Все у Вас буде як найкраще і випічка смачною!!!
Якщо є питання стосовно тіста,-можу дати поради,пишіть мені у ПП або сюди в мою темку,з радістю відповім)))
Для того,щоб тісто вдалося,обов"язково треба дати йому підійти три рази,це вже я знаю на власному досвіді.Тоді за будь-яким переписом тісто вийде супер)))

Цитата: Ірця
А який це крем?

Ірця, :a0a:
Начинка-
Це персики)))

Цитата: oksana d
Це для Тебе за неймовірно смачні рецепти


Оксаночко,дякую від щирого серця :a0a:

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 22 липня 2012 14:35
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
22 липня 2012 17:38
Повідомлення #334


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Дорогі мої дівчатка :a0a: ,відвідувачі і гості!!!
Дякую всім Вам за увагу до моєї кухоньки ,такі щирі коментарі і оцінки в репутації!!!


Сьогодні пригощаю Вас ще смачненькою рибкою
Запечена скумбрія
Свіжоморожену скумбрію помити,почистити від кишок і плавників,посолити,поперчити всередині і зверху,дати полежати 10-15 хвилин,потім щедро змастити майонезом всередині і спинку.
Приготувати начинку
на 3 скумбрії-5морквин середнього розміру і 3 цибулини.Дрібно нашаткувати і обсмажити у олії,додати улюблені спеції.Дати вистигнути і начинити рибку.Ще раз змастити зверху майонезом,загорнути у фольгу і скласти на дечко.Запікати на повільному вогні близько-30 хвилин,потім розгорнути -частково від фольги і дати ще пропектися і зарум"янитися хвилин 20.
Дуже смачна виходить,соковита.
Рецептом поділилася дружина одного з наших лікарів,на його ДН приготувала і всім сподобалось.
Я зазвичай скумбрію мариную ,як оселедець в гірчиці.Але й ця страва цікава))))

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 22 липня 2012 21:15
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
22 липня 2012 17:41
Повідомлення #335


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Цитата: Майя Шутенко
Олесічка ,дякую щиро за теплі і гарні слова!!!!Все у Вас буде як найкраще і випічка смачною!!!Якщо є питання стосовно тіста,-можу дати поради,пишіть мені у ПП або сюди в мою темку,з радістю відповім)))Для того,щоб тісто вдалося,обов"язково треба дати йому підійти три рази,це вже я знаю на власному досвіді.Тоді за будь-яким переписом тісто вийде супер)))

Маєчко! велике- превелике дякую на перед, якщо надумаю, то буду писати в ПП, щоб не засмічувати темку. :3fb:
Перейти на початок сторінки
Yatsan
22 липня 2012 20:05
Повідомлення #336


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Цитата: Майя Шутенко
дівчата,пахне ,як у кондитерській

Так дійсно від вашої темки і пахне ,а розрізаний пиріг з абрикосом це щось неймовірне!!!!!!!!!!!!!!!

Повідомлення відредагував Yatsan - 22 липня 2012 20:06
Перейти на початок сторінки
боженка
22 липня 2012 21:25
Повідомлення #337


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
Величезне дякую за привітання і за плюсики!

Повідомлення відредагував боженка - 22 липня 2012 21:26
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
23 липня 2012 21:31
Повідомлення #338


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Дівчатка!!!
Щиро дякую за коментарі,оцінки і Ваше душевне тепло))

Заходьте до мене,сідайте за стіл і скуштуйте спагетті з м"ясною підливою
Варіацій на цю темку може бутти безліч,але головні складники
м"ясо-0,5 кг
морква-6 штук
солодкий червоний перець
помідори-5 штук
цибуля-3 шт
часник-1 головка
кетчуп чи томатна паста-5 ст.л.
кінза
петрушка
сіль,цукор,спеції-за смаком
можна додати
кабачки
баклажани
гриби

0,5 кг м"якоті яловичини чи свинини нарізати маленькими шматочками і поставити смажитися на маленький вогонь в 0,5 склянки олії у глибокій сковорідці чи казанку.
Через 5-6 хвилин додаємо потерту моркву,розтерті в пюре помідори, порізану ріпчату цибулю і тушкуємо на повільному вогні 15 хвилин,додавши сіль,цукор і перець.Слідкувати ,щоб не пригоріло,постійно помішуючи.
Додати сюди подрібнений солодкий перець і томатну пасту чи кетчуп.Долити 0,5 склянки води і тушкувати до 30 хвилин на маленькому вогні.
Коли м"ясо стане м"яким і соковитим-додаємо посічений часник і зелень,доводимо до кипіння і забираємо з вогню.
Накрити кришкою і дати настоятися 15 хвилин
Подавати,як підливу до спагетті,можна і з картоплею.Мій чоловік любить з гречаною кашею :belay:
Посипати зеленню
Дуже смачно.Моя співробітниця приїхала нещодавно з Італії і таку страву готує дуже часто,додаючи різні овочі.З грибами-супер)))

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 2 жовтня 2012 09:16
Перейти на початок сторінки
svet
26 липня 2012 10:01
Повідомлення #339


Молода господинька
  • 34

Репутація: 194
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 183
Реєстрація: 1.06.2012

ICQ:--

Бали: 899
Цитата: Майя Шутенко
Запечена скумбрія

Дуже смачно!! :smile:
Я також так готую, тільки у фарш з моркви і цибулі додаю ще ложку манки.
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
26 липня 2012 14:35
Повідомлення #340


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
Маєчко! Я знов любуюся вашими кулiнарними шедеврами, якi просто грiх не попробувати - настiльки ВСЕ апетине !!! Щиро дякую за те, що дiлитеся такими прекрасними стравами !!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 20:08

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 146
Гостей: 138
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100