Любі дівчатонька!! !Дякую усім за вітання,я Вас всіх дуже -дуже люблю і запрошую заходити до мене на кухоньку ,рада буду пригостити Вас смачненьким!!! Цитата: Канарейка
Маюся, щиро дякую за рецепт чебуреків. Спробувала ось, дуже смачно !
Мар"яночко!Мені дуже приємно,що чебуреки сподобалися,смакуйте на здоров"я!!!Дякую за сонячний відгук!
Цитата: Ірця
Майя,ваш рецепт оселедця зі скумбрії просто супер!Дуже нам сподобався оселедчик,смачнющий.Робила вже 2 рази.Дякую!!!
Ірця!Дякую щиро за коментар!!!Заходьте на мою сторіночку,чекаю на горнятко кавусі!
Ці оселедці дійсно дуже смачні,мій найулюбленіший перепис.
Рецептик ось тут,спробуйте,дорогі господиньки!!! Не лишається ,а ні шматочка
Файна закусочка!
оселедець домашній -із скумбріїа ще у нас сьогодні смачні вареники з картоплею,тісто заварне,дуже м"яке,ніжне.Слухняне і податливе,діти із задоволенням допоможуть Вам ліпити варенички,їм буде цікаво
Можна розкачати -якнайтонше,не розривається у ки"пятку.Молоді господиньки,це тісто завжди виходить хорошим,швидко готується
рецепт заварного тіста для варениківтертий пиріжок з персиково-апельсиновим конфітюром
У кожної господині є свій рецепт тертого пирога,готувати його не складно і він вдається завжди.Хочу поділитися з Вами своїм рецептиком,може знадобиться
"Тертий пиріг" або кучерявий-із мого записника,старий перепис
1 жовток домашнього яйця
1 повна склянка цукру
200 гр. маргарину чи масла
3/4 склянки сметани
0,5 ч.л. соди погасити оцтом
1 ванільний цукор-упаковка
2,5 склянки борошна-на м"яке тісто
1 білок
0,5 склянки цукру
Приготуванняжовток яйця розтерти з цукром,додати сметану,розм"якшений маргарин,погашену соду ,ванільний цукор і досипаючи борошно,замісити тісто.Воно виходить
дуже м"яке,Відділити від нього третю частину тіста і замісити його більш
крутішим,можна покласти в холод,,Більшу частину тіста викладаємо на застелене промащеним папером дечко ,руками розкладуємо тісто ,формуючи нижню частину.Змащуємо корж повидлом чи варенням ,покриваємо збитим білком,а зверху тремо на терку меншу частинку тіста,яку ми замісили крутіше.
Ставимо випікатися на 20 хвилин
Пиріг виходить м"який з верхньою хрусткою скоринкою.Смачний!
**************************************************************
А ще сьогодні готувала надзвичайно смачні
"М"ясні тіфтельки" від
Натоньки з Головної сторінки.
Котлетний фарш:я зробила курятину з свининою,додала спеції і 1 ст.л.манки.Обсмажила і протушкувала в томаті.Дуже смачно з тертими свіжими помідорами.Готувала багато разів,рецепт став улюбленим!
Ці тіфтельки надзвичайно смачні,спробуйте!