Вітаю всіх на своїй новій кухоньці!Каталог страв(поступово буде поповнюватися)
закускикартопля під сиромСалат з пекінською капустою"Україночка""Пролісок"Український віночок"Екстра-швидкий" салатСалат"Цезар -2"Літній салатик(з язиком)Грибна шубастрави з м"яса
Завиванці святкові
Сало солене швидким методом
м"ясні кульки з грибною начинкою
рибні страви
солодке печивопечиво через м"ясорубкуРогальки нашвидкоручПиріжки "Чудо"Сметанник шкільнийТортик "Марічка"Сирник під білковою піноюТістечка"Рафаело"Тертий-кучерявий пирігМатусині пиріжечкипахлаванесолодка випічкаМлинчики фірмові від ОльгиМлинчикові "торбинки"ЧебурекиПіца 5 хвилинДівчатка,сьогодні я відкриваю свою темку смачним печивом "Домашній крекер",переписала у знайомої з блокноту.
Можливо у вас є схожий рецепт,але раджу спробувати і мій.
Печиво хрумке,повітряне і з тістом -можна фантазувати:
солодкий крекер або солоний,на Ваш смак.Мені солоний подобається.
Домашній крекер3 склянки борошна
225гр. масла чи маргарину
50 гр.дріжджів
1 склянка молока
1 ч.л.солі
3 ст.л. тертого твердого сиру(можна кмину-1 ст л.,)-солоне печиво
Для солодкого:замість солі і сиру додати 2 ст.л.цукру і ванілін-1 пачечка.
Приготування
Дріжджі розтерти в молоці,додати сіль0,5 ч.л., всипати борошно,натертий твердий сир,масло шматочками.Замісити тісто,воно виходить м"яке і трішки липне до стільниці,тому її треба підпилювачи борошном.
Розкачати пласт товщиною до 1 см. і нарізати тісто у вигляді "олівчиків",тоненьких паличок,довжиною 8-10 см,можна зробити жгутики руками,складати палички на дечко,змащене маслом."Палички"під час випікання підростають і збільшуються у об"ємі.
Одне яйце збити з 0,5 ч.л. солі і змастити печиво.
Випікати крекер до золотистого кольору.
Смачного!!!