Про начинку я вже писала, що суперова для пиріжків ( дякую
Натоньці начинка з щавлю), цього року спеціально закручувала щавель без солі, щоб пекти булочки.
Булочки з щавлевою начинкою
і завиванець із гарбузовим джемомОпара:
неповна склянка теплого молока
45г дріжджів
1 ст.л. цукру
Тісто:
2 яйця і 0,5 скл. цукру злегка збити
1/2 скл сметани(не обов'язково, то попало під гарячу руку))))
щіпка солі
Борошна для тіста середньої консистенції
100г маргарини розтопленої додати вкінці замісу.
Тісто має підрости 20-30 хв.
Виробляти булочки. Ще раз підростуть, змастити яйцем і пекти.
Про час і температуру треба домовлятись із своєю духовкою.
А я свою скоро викину, бо без каменю знизу чи силіконового коврика низ виробів підгорає.
В мене вийшла бритванка маленьких булочок і завиванець.
До гарбузового джему додала 1 ч.л.крохмалю, щоб краще трималася начинка.