Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смакує у Славочки-2, заходьте, пригощайтеся!
боженка
10 лютого 2012 20:33
Повідомлення #331


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857

Славочко всі рецепти солодощів суперові,дуже хочу того печенька апельсинового!
Перейти на початок сторінки
Канарейка
10 лютого 2012 21:09
Повідомлення #332


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Славочко, у Вас дуже цікаві рецепти, часто ними користуюсь. Ви просто молодчинка !!!!!!!!!! :a0a:
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
10 лютого 2012 23:19
Повідомлення #333


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Славочка так щедро поділилась цікавими рецептами .І на цих вихідних багато наших родин, думаю,побачить на своєму столі саме ці чудові страви.Своє спасибі додаю і я. Гарних усім вихідних,нехай радісно буде на душі та тепло у серці незважаючи на морозець,що не поспішає від нас утікати. :b5a:
Перейти на початок сторінки
Славочка
11 лютого 2012 19:09
Повідомлення #334


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
боженка,
Канарейка,
Ксенічка,

Дякую за теплі слова! :1f7:
Майєчко, скучила за тобою.
Іванка, вітаю, давно не чулись))
Так , назва і походження з Карлових Варів у Чехії. (Рецепт знайшла на своєму старому диску"Кухні народів світу"). Підозрюю, що вафлі тамтешні інші, ніж наші, їх там називають оплатки, дуже смачні.
Наші вафлі дуже змокають і торт краще різати охолодженим. Треба ще поекспериментувати з цим рецептом.

Повідомлення відредагував Славочка - 11 лютого 2012 19:14
Перейти на початок сторінки
Славочка
15 лютого 2012 22:58
Повідомлення #335


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Привіт всім, я, здається, багато пропустила новин з Дрімфуду))
Ось такий популярний в неті рецепт певно в нас вже є.
Я готувала вперше.

М'ясні троянди


Готуємо пельменне тісто, тонко розкачуємо, розприділяємо м'ясний фарш і скручуємо рулетом. Нарізаємо кусочками впоперек.
У широкій каструлі притушити на маслі цибульку і терту моркву, викласти рулетики і залити небагато підсоленої води. варити 20 хвилин. Можна додати томату чи сметани до соусу.
Рецепт з сайту кулінар.ру
Смачного!

Повідомлення відредагував Славочка - 15 лютого 2012 23:01
Перейти на початок сторінки
Славочка
15 лютого 2012 23:21
Повідомлення #336


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Про начинку я вже писала, що суперова для пиріжків ( дякую Натоньці начинка з щавлю), цього року спеціально закручувала щавель без солі, щоб пекти булочки.

Булочки з щавлевою начинкою
і завиванець із гарбузовим джемом






Опара:
неповна склянка теплого молока
45г дріжджів
1 ст.л. цукру

Тісто:
2 яйця і 0,5 скл. цукру злегка збити
1/2 скл сметани(не обов'язково, то попало під гарячу руку))))
щіпка солі
Борошна для тіста середньої консистенції
100г маргарини розтопленої додати вкінці замісу.

Тісто має підрости 20-30 хв.
Виробляти булочки. Ще раз підростуть, змастити яйцем і пекти.
Про час і температуру треба домовлятись із своєю духовкою.
А я свою скоро викину, бо без каменю знизу чи силіконового коврика низ виробів підгорає.
В мене вийшла бритванка маленьких булочок і завиванець.
До гарбузового джему додала 1 ч.л.крохмалю, щоб краще трималася начинка.

Повідомлення відредагував Славочка - 15 лютого 2012 23:26
Перейти на початок сторінки
Tatiana
16 лютого 2012 14:22
Повідомлення #337


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
"М"ясн троянди" дуже смачні. В мене їх готує мама, тільки називаються "Пеньочки" :winked:
Перейти на початок сторінки
Славочка
25 лютого 2012 18:28
Повідомлення #338


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Я писала влітку про мед з бузини, запашний та цілющий.
От спробувала спекти медові коржі. Спочатку планувала просто медівник, добрала спеції до нього. Але запах квітів такий насичений, що спеції тут зайві)) здавалось зараз бджоли загудуть))
Тому прості коржі і сметанний крем.

Торт на квітковому меді




Продукти:
4 яйця
100 г цукру
300г меду
2,5 скл борошна
1п.(18г) розрихлювача або 2 ч.л. соди/погасити оцтом

Приготування:
Білки збити з щіпкою солі в піну, додати поступово цукор і збити до стійких піків, додати по-одному жовтки, збити на середній швидкості.
Додати мед і частинами борошно, просіяне з розрихлювачем, вимішати ложкою.
Викласти у форму, змащену і вистелену пергаментом.
Тут може бути 3 коржі на меншу форму або на тортівницю діаметром 26см--4коржі.
В мене не було часу на кілька коржів, спекла одним і розрізала навпіл.
Перейти на початок сторінки
Ярка
25 лютого 2012 19:33
Повідомлення #339


Молода господинька
  • 34

Репутація: 279
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 286
Реєстрація: 15.03.2011

ICQ:--

Бали: 1037
Цитата: Славочка
Торт на квітковому меді

Дуже апетитно виглядає торт.Моя мама часто пекла подібний.Маю штучний мед з квітів(мама літом варила) обов'язково скористаюсь вашим рецептом.Дякую за гарні рецепти.
Перейти на початок сторінки
Solka
25 лютого 2012 22:32
Повідомлення #340


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Славочко, щоб описати моє захоплення Твоїми стравами знадобиться багато-багато часу і слів, але всі вони однаково позитивні-) Тому напишу коротко - все дуже смачно! -)

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 14:05

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 96
Гостей: 89
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100