Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смакує у Славочки-2, заходьте, пригощайтеся!
Славочка
21 січня 2011 22:32
Повідомлення #171


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дякую, та я в цій справі вирощування закваски новичок. От ставлю експерименти наразі...

П.С. у вас всіх такі оновлені аватарки!

Повідомлення відредагував Славочка - 21 січня 2011 22:34
Перейти на початок сторінки
Славочка
24 січня 2011 11:37
Повідомлення #172


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Миттєві багети від Михайла (crucidе)



Рецепт:
500 г. пшеничного борошна в.с.
1 ч.л. (4 г.) сухих дріжджів
10 г. солі
340 г. води

1. Змішати всі компоненти до зволоження борошна і залишити на 20 хв.

2. Вимісити руками 10-12 хв, щоб тісто стало однорідним, гладким, з добре розвиненою клейковиною. Покласти у миску, змащену олією, накрити плівкою.

3. Залигити тісто бродити при кімн. темп. 45хв( тісто збільшиться на чверть об'єму), скласти тісто і ще на 45 хв. залишити, щоб збільшилося ще на чверть об'єму.

4. Розділити на 3 частини(в мене на 4), покласти на розстоювання на 30-40хв.

5. Надрізати багети, розігіріти духовку до 230 °C (450F) пекти 22-25хв.

Перейти на початок сторінки
uliana_y
24 січня 2011 15:14
Повідомлення #173


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Славочка,
Ви майстер!!Такий пухкенький багет супер!!

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
vika
24 січня 2011 17:28
Повідомлення #174


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Славочка, багет дуже апетитний. А в мене чомусь не получається із сухими дріжджами.
Перейти на початок сторінки
Soni
24 січня 2011 17:35
Повідомлення #175


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Який гарнюній і пухкий багетик
Перейти на початок сторінки
Свєтік
24 січня 2011 18:00
Повідомлення #176


Молода господинька
  • 34

Репутація: 331
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 213
Реєстрація: 30.09.2010

ICQ:--

Бали: 896
Славочка, багет просто суперський!!!
Перейти на початок сторінки
Natalyi
24 січня 2011 18:24
Повідомлення #177


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: Славочка
житній хліб на заквасці.

Давно на нього приглядаюсь... А тепер бачу, що варто спробувати . Гарний вийшов ! :winked:

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
уляночка
24 січня 2011 18:43
Повідомлення #178


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Славочка,
такі багети як в німецькій хлібопекарні!!! :winked:

p.s Я не про нашого німця ))))
Перейти на початок сторінки
нетік
24 січня 2011 19:18
Повідомлення #179


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Славочка, дуже гарні багети... а маю питання:яке тісто має бути за консистенцією???

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
25 січня 2011 09:52
Повідомлення #180


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: vika
чомусь не получається із сухими дріжджами.

дріжджі нездалі значить. треба спробувати змішати з цукром і ложкою борошна, якщо не піднімається--викинути!
Цитата: нетік
яке тісто має бути за консистенцією???

дуже ніжне, зате добре вимісити треба і довше розстоюється. Попередні мої багети не такі смачні були.
Я розстоювала їх готових на пергаменті і разом з ним поклала на камінь. Єдиний мінус--пергамент дуже прилип, теж неякісний якийсь.

Повідомлення відредагував Славочка - 25 січня 2011 09:53
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 11:25

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 11
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100