Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смакує у Славочки-2, заходьте, пригощайтеся!
uliana_y
11 січня 2011 18:18
Повідомлення #131


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Цитата: Славочка
розкажи, як закручувати і який сорт, щоб цілими дольками збереглися?

шарами яблука пересипати цукром,коли потахнуть(пустять сік через кілька годин),знову підсипити цукру з яблуками.І стерелізувати.Підходять ідеально ренети.І переважно пізні сорти яблук крім горохівки.

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
11 січня 2011 19:04
Повідомлення #132


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: Славочка
як закручувати і який сорт, щоб цілими дольками збереглися?

А я переважно літні сорти закручую,бо пізні трохи твердуваті!
Роблю так,як і Уляна,засипаю цукром і залишаю на пару годин(хоча б на 5-6),щоб добре пусли сік,тоді ще додаю трошки лимонної к-ти,щоб впевнитись,шо яблука не розваряться,і тоді накладаю в банки і стерилізую 20 хв!Завжди такі яблука заготовляю на зиму,дуууже смачно!Можна навіть взимку з ними періг яблучний робити!
Перейти на початок сторінки
Soni
11 січня 2011 19:10
Повідомлення #133


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
мари4ка
Цього року так обов"язково зроблю, в чоловіка в дома є шикарна яблунька, цього року не знали що з яблуками робити, дякую дівчатка зарецепти
Перейти на початок сторінки
uliana_y
11 січня 2011 19:13
Повідомлення #134


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Цитата: Soni
Цього року так обов"язково зроблю

варто зробити.У випічці вони ніби щойно протушені.І завжди зимою є під руками)Сирник дуже з ними смачний)

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Soni
11 січня 2011 19:19
Повідомлення #135


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
uliana_y
Ну дівчата, Ви мені вже апетиту нагнали!!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
11 січня 2011 22:24
Повідомлення #136


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Улянко, Марічко! Дякую! обов'язково такі закручу. А я все ранети тримала на варення, бо вони гарно розварюються. А літні сорти все сушила. Вік живи, вік учись.
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
12 січня 2011 10:16
Повідомлення #137


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Славочка! 3fb
Зайшла до Тебе на кухоньку і насолоджуюсь розмаїттям випічки!Все надзвичайно смачне,апетитне ,гарно оформлене! winked
Найближчим часом хочу спробувати святковий сирник спекти,у мене дуже таке люблять. tongue
Дякую за чудові переписи! winked

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 12 січня 2011 20:51
Перейти на початок сторінки
Славочка
12 січня 2011 20:35
Повідомлення #138


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дякую, Майєчко. То цього року все моя свекра пекла. А її сирник я вже не раз пекла, завжди смачнющий, особливо, якщо сир хороший.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
12 січня 2011 23:01
Повідомлення #139


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: uliana_y
І я ще жодного разу доброго маку не купила!!!(( То гірчить,то промивала і весь сплив))),то запах таких тухший має!!!))Тепер не купляю!!!А колись домашній такий добрий був!!!)


Не знаю, як хто, а мак я завжди пробую - та й на вигляд він має бути світло-сірим (голубуватим) - це вже ознака добре висушеного маку. Сорт також має значення - перепилений з диким також дає гірчинку і темно-коричневий колір. А на смак мак повинен бути однозначно солодким - такі солодкі сухі зернятка! Моя покійна бабуся завжди вирощувала багато маку - ми його помагали збирати, а, найголовніше, чекали, коли макові коробочки висохнуть на сонці щоб прямо на грядці відламати хвостик і висипати прямо до рота теплі зернятка - така смакота була!
Одним словом, бажаю всім знайти хорошу господиню з гарним маком (як каже народна приказка "Їж, дурню, бо то з маком"!


P.S. Маку це не стосується, але я дуже втішена, що нарешті знайшла какао, яке мені підходить - виробництва шоколадної фабрики "Україна" - прототип старого радянського "Срібного ярлику".

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 12 січня 2011 23:13
Перейти на початок сторінки
Славочка
14 січня 2011 11:15
Повідомлення #140


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: Ірка-Шкірка
виробництва шоколадної фабрики "Україна"

а де його купуєш, Іруся? не бачила такого.
Про мак спасибі, теж буду пробувати no
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 16 травня 2024 22:29

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100