Нова тема... В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Там принцип такий - на торт, покритий мастикою викладають вірізані мастичні квіти, а потім вже з конд мішка з тонюсенькою насадкою наноситься айсинг.
Дякую - дякую, на однокласники зараз не зайду,бо то чоловікова сторінка( я ще досі своєі не зробила, лінтяйка)- а цікаво капєць.Та пані Галина теж з Івано- Франківська( якщо я не помиляюсь) , в них що в місті самі таланти народні...
Мереживо виготовлене з молочної мастики і королівського айсингу. В двох словах важко розповісти, як я його роблю, але якщо ви також займаєтеся декоруванням тортів, я можу вам дати посилання на мій майстер-клас з виготовлення такого мережива
МК по цьому торту був зроблений спеціально для сайту «У самовара». Там він є в розділі «Школа середнього рівня складності». Його можуть бачити лише користувачі, зареєстровані на форумі, які набрали певну кількість повідомлень. Окремо МК нікому не висилаю.
Пояснення від Уляни Коцаби з коментів під фото.
Наскільки я знаю свої МК вона виставляє на Самоварі, а також є багато її відео на YouTube
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Дівчата, хто робить квіти на дротиках, підкажіть будь-ласка, які номери дротиків потрібно для маленьких квіточок, розочок і на листочки, хочу попробувати зроьити якийсь букет, а по цих номерах нічого не розумію
Всім привіт! Дівчата, ви просто супер! Я в захваті від ваших витворів та порад!!! Для мене це не просто сайт-а знахідка!!!! Аж виникло бажання щось творити!!! ВИ мене надихнули! ДЯКУЮ!
Дівчата, хто робить квіти на дротиках, підкажіть будь-ласка, які номери дротиків потрібно для маленьких квіточок, розочок і на листочки, хочу попробувати зроьити якийсь букет, а по цих номерах нічого не розумію
Вибачаюсь , не особо спєц, але напишу, що знаю.Для квітів і листочків використовують №26 і №28-це тоненькі дротики, на гілку трохи товщі. Чим менший номер, тим грубша.А на укр сайтах деколи пишуть в мм, то там я щось не особо в тих мм розбираюсь.