Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Прикрашаємо (декоруємо) торти - 3
Натонька
прагну досконалості...
25 жовтня 2010 14:39
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Нова тема...
В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
нінок
8 липня 2012 20:10
Повідомлення #561


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Рецепт желатиновоі мастики , яку я постійно використовую. Вибачаюсь, якщо цей рецепт у нас вже є на форумі, старалась проглядати , але не можу все повністю продивитись уважно.
ЖЕЛАТИНОВА МАСТИКА.
10 гр желатину
50 гр кипяченоі прохолодноі води
500 гр пудри
залити желатин водою, дати постояти 20-30 хв, потім розтопити на газі або на водяній бані(різниці немає). Додавати поступово просіяну пудру , потім гарно замісити. Пудри йде рівно по рецепту , має бути еластична і не липнути до рук. Мастику зберігати в холодильнику добре замотану, зразу можна виткористовувати - що мені дуже подобається.
Примітки. Після холодильника Жм крихка, не переживайте- так має бути. Беру іі напів до ММ , починаю місити - спочатку 2-3 хв. кришиться , потім все стає гарне, еластичне. Якщо немає часу"бавитись" - нагрійте трошки в мікрохвильовці, то при вимішуванні з ММ кришитись не буде.Використовую ЖМ до фігурок 1:1 , до квітів домішую трохи , до виробів різних - то додаю до ММ , щоб сохло швидше.
Рецепт взятий з нету, точно не впевнена- ніби з самовару. :smile:
Перейти на початок сторінки
нінок
8 липня 2012 20:10
Повідомлення #562


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Продублювалось- вибачте , в мене"опять 25"... :feel:
Перейти на початок сторінки
n.uljana
1 серпня 2012 00:49
Повідомлення #563


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 2
Реєстрація: 1.04.2012

ICQ:--

Бали: 72
Цитата: Юлія Л.
Добрий день, дівчата! Поділіться досвідом, як ви збираєте 3х поверхові торти?
Добрий вечір.Я також цікавилась цим питанням і єдине що зннайшла запихати в торт великі зубочистки в середині торта
Перейти на початок сторінки
Lusuchka
10 вересня 2012 13:51
Повідомлення #564


Файна господиня
  • 51

Репутація: 896
Група: Кондитер
Повідомлень: 589
Реєстрація: 8.11.2011

ICQ:--

Бали: 2612
Дівчата, потрібна ваша порада - хочу купити набір гелевих барвників, і вагаюсь між Wilton i Americolor, можливо хтось такі має і може щось розповісти про їх якість? Дуже надіюсь на вашу допомого
Перейти на початок сторінки
Христина)
10 вересня 2012 16:26
Повідомлення #565


Молода господинька
  • 34

Репутація: 925
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 276
Реєстрація: 16.05.2012

ICQ:--

Бали: 1736
Цитата: Lusuchka
хочу купити набір гелевих барвників, і вагаюсь між Wilton i Americolor, можливо хтось такі має і може щось розповісти про їх якість?

Привіт! Якщо чесно, то великої різниці між барвниками нема)
я маю і Wilton i Americolor.
У Wilton більша кольорова гама і їх на довше стане) Americolor, на мій погляд, рідкіші. Але як не крути Wilton - світовий бренд)

Цитата: n.uljana
Добрий день, дівчата! Поділіться досвідом, як ви збираєте 3х поверхові торти? Добрий вечір.Я також цікавилась цим питанням і єдине що зннайшла запихати в торт великі зубочистки в середині торта


Спочатку я обтягую мастикою кожний поверх торта окремо, а потім просто складаю один на другий. Головне коржі мусять добре охолонути... щоб нижні яруси не просіли) За зубочистки щось не чула, але це гарний варіант для тортів більше 4-ох поверхів. Бажаю успіхів у роботі))))
Перейти на початок сторінки
Галиночка
15 вересня 2012 14:26
Повідомлення #566


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Дівчата, хто стикався такою технікою роботи? На вигляд звичайні квіти з мастики зєднані айсингом? чи то мені так здалося?
http://ia115.odnoklassniki.ru/getImage?photoId=343899136127&photoType=0
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
15 вересня 2012 15:43
Повідомлення #567


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Так це айсинг, колись бачила в Ютубі техніку виконання . Якщо знайду силку, скину.

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
нінок
15 вересня 2012 18:25
Повідомлення #568


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: Галиночка
На вигляд звичайні квіти з мастики зєднані айсингом? чи то мені так здалося?

Я теж вже давніше бачила таку техніку- зокрема на тортах пані Галини.Красота ! Не знаю , як роблять - маю 2 варіанти. На самому торті малюють- хоч тут відстає, то навряд. Окремо на фальш ярусі , покритому цупкою плівкою(типа файлу) наносять то все квіти мастичні+ айсигн , а коли висохне- то переносять на ідентичний розмір.Тут певно трошки мм не вгадали, то відстає- хоч може так і задумано.В пані Галини то так щільно по тортику прилягає, бачила на іі весільних в неті.
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
15 вересня 2012 19:18
Повідомлення #569


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
нінок, Це і є торт Галини, він в неї на сторінці.
Не можу знайти те відео (після того як комп полетів, багато чого не можу знайти((() Там принцип такий - на торт, покритий мастикою викладають вірізані мастичні квіти, а потім вже з конд мішка з тонюсенькою насадкою наноситься айсинг. А так як квіти мають певну товщину, то і айсинг не прилягає до самої поверхні торта, тим самим створюється ажурність.

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Яілатан
15 вересня 2012 20:55
Повідомлення #570


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
Pito4ka,
Вікуся, це по-моєму торт, Уляни Коцаби з Франківська. Ось тут
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 13:01

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100