Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Прикрашаємо (декоруємо) торти - 3
Натонька
прагну досконалості...
25 жовтня 2010 14:39
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Нова тема...
В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Яна
24 липня 2013 22:11
Повідомлення #601


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 22.09.2014

ICQ:--

Бали: 70
доброго вечора. в мене виникло питання. в деяких рецептах мастики з маршмелоу можна додавати пополам пудру та крохмаль, так от чи не буде від крохмалю мастика кришитися. і ще питання, яка мастика краща для покриття торта молочна чи з мармишок.дякую наперед
Перейти на початок сторінки
крук.о.
26 листопада 2013 22:49
Повідомлення #602


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 3
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 8
Реєстрація: 27.09.2012

ICQ:--

Бали: 84
Дівчатка,хочу торт прикрасити вперше мастикою торт.Чи правильно я роблю :коржі перемащую кремом/масло+згущонка/,потім весь пляцок з усіх боків і зверху також кремом/масло+згущонка/ все гарно вирівнюю,і обвертаю мастикою.Підкажіть чи правильно я зрозуміла?
Перейти на початок сторінки
Roksolana
27 листопада 2013 04:57
Повідомлення #603


Файна господиня
  • 51

Репутація: 569
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 586
Реєстрація: 27.12.2011

ICQ:--

Бали: 1354
Цитата: крук.о.
Підкажіть чи правильно я зрозуміла?


Так, правильно. Бажано дати постояти в холодильнику кілька год. перед покриванням мастикою щоб крем загус.

--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Перейти на початок сторінки
smiluk
20 грудня 2013 17:59
Повідомлення #604


Молода господинька
  • 34

Репутація: 30
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 132
Реєстрація: 18.10.2013

ICQ:--

Бали: 313
Роблю квіти із шоколадної мастики (брала шоколад Міленіум) і щось не дуже сохнуть. Ех... :sad:
Перейти на початок сторінки
Галинка
люблю творити
3 серпня 2015 11:15
Повідомлення #605


Молода господинька
  • 34

Репутація: 1
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 3
Реєстрація: 2.08.2015

ICQ:--

Бали: 65
Перейти на початок сторінки
Галинка
люблю творити
3 серпня 2015 11:23
Повідомлення #606


Молода господинька
  • 34

Репутація: 1
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 3
Реєстрація: 2.08.2015

ICQ:--

Бали: 65
це мій перший тортик робила зовсім без інструменту і досвіду :smile:
Перейти на початок сторінки
Galuska
22 січня 2016 16:27
Повідомлення #607


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 2
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 13
Реєстрація: 1.06.2012

ICQ:--

Бали: 97
Дівчаточка,підкажіть для фігурок(тьопики) підійде проста мармишкова мастика? І якшо для покриття візьму білі мармишки то мастика буде біла,чи потрібен барвник?
Перейти на початок сторінки
kykysja41145
22 січня 2016 23:25
Повідомлення #608


Молода господинька
  • 34

Репутація: 23
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 122
Реєстрація: 28.01.2015

ICQ:--

Бали: 331
Galuska,
для тапіків не підійде мармишкова, вона не сохне,майже, треба підмішати желатинову чи шоколадну(рецепту останньої не маю), або швиденько зліпити з желатинової. А для білої мастики для обтяжки підійде мармишкова з білих мармишок. Вона не білосніжно біла,але біла, мягка при наріаанні торта і смачніша.
Перейти на початок сторінки
Nataly Cake
23 січня 2016 09:04
Повідомлення #609


Молода господинька
  • 34

Репутація: 37
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 188
Реєстрація: 13.07.2014

ICQ:--

Бали: 445
Galuska,
Я кілька разів робила топики з мастики з маршмелоу. Але в мастику давала суто мармишки і багато пудри(без масла), і місила щоб мастика була туга. Так засихало, правда трішки довше, це вже залежить як замісите мастику
Перейти на початок сторінки
Наталюня
23 січня 2016 20:16
Повідомлення #610


Молода господинька
  • 34

Репутація: 38
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 125
Реєстрація: 24.01.2015

ICQ:--

Бали: 662
Я теж робила тьопики з мармишкової мастики. ось фото
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




4 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 4)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 23:31

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 126
Гостей: 109
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100