Нова тема... В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Певно класна штука, я на сайтах англійських бачила в продажу, мав би мати нормальний термін придатності, не сильно короткий - професійне то добре, хоч недешеве.
yaarysya, Іринко, дякую. В мене інший, і в іншій тарі, то він зовсім ріденький, розтікається і на смак жахливий, фу-фу Добре, що хоч не велика пляшечка, бо навіть не знаю куди приткнути))) Я теж там купувала. Маю і не величку пачечку мастики для квітів, але ще не наловчилась з нею працювати, швидко сохне, як ЖМ, а потім кришиться. але буду пробувати ще, я її так взяла на пробу)))
Дівчатка, а може би ми створили тему- " Товари, яких не слід купляти " включно з адресами, де ми іх купляли. Я вже пару раз хотіла написати про речі, які я купила (не є погані) , але можна би було іх не купляти , чи задорого, чи дійсно щось погане. В мене пару раз були нюанси і з інтернет магазинами... Може придумаємо, як то правильно зробити , щоб обмінюватись інфо про те , чого можна і не купляти , що неякісне, непорядні інтернет магазини і т.д.
Добрий день, дівчата! Поділіться досвідом, як ви збираєте 3х поверхові торти? Або підскажіть де можна почитати. Замовили такий торт з мастикою, а я не знаю, як його укріплювати, чим.
Мені подарували гелеві карандаші (російські). Чи то я не вмію ними користуватися, чи то якась фабула. Вони у мене течуть і не сохнуть. Як правильно ними користуватися?