Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Прикрашаємо (декоруємо) торти - 3
Натонька
прагну досконалості...
25 жовтня 2010 14:39
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Нова тема...
В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
oksana_k
13 травня 2012 11:48
Повідомлення #521


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Цитата: нінок
Витягнула з холодильника- за 10 хв він весь спотів, не то слово, просто мокрющий

Оце й мені стало страшно. А мені замовили першого автомобіля. Я думала, віддам ввечері, нехай на ніч ставлять у холодильник, але бачу, що цього не можна робити. Краще вже хай вранці забирають!
Перейти на початок сторінки
нінок
13 травня 2012 13:30
Повідомлення #522


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: oksana_k
. Я думала, віддам ввечері, нехай на ніч ставлять у холодильник, але бачу, що цього не можна робити. Краще вже хай вранці забирають!

Ні, ні , то не в тому річ, що стоіть ніч в холодильнику ,- я написала, бо не можу зрозуміти , чого в мене так стається . Я писала, що 2 тижні тому була жара пару день - і я робила торт, і цілу ніч в холодильнику стояв , і все було О.К. То моя подружка , я де неі звонила , як там тортик , чи сподобався іідочці- а вона каже, сидимо на дворі коло хати , то стоіть години зо 3години, ще не пробувала(а жара 28-30 гр).Кажу , постав в холодильник , а вона - то нічого , він в тіньочку... Отак, а тут все то саме, а щось робиться.... :recourse:А цей торт шахтар я покривала об 11 ранку , все о.к було, стояв в холодильнику 3 год , і мала віддавати - а і за 10 хв почалось. Так що в мене кількість годин в холодильнику нічого не змінило. Я шахтаря спеціально на ніч не накривала- старалась виключити всі ризики : не протирала , не покривала , кондит.картошку повністью(бо там марскапоне було) , зверху ганаш , холодильник на малий холод , щоб перепада з кімнатною температурою не було... ПОМОЖІТЬ , дівчатка , порадами - бо не знаю , що робити...
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
13 травня 2012 14:20
Повідомлення #523


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
нінок, і в мене така проблема з "мокрими тортами" . Зимою такого не було. А зараз останні торти, то всі мокрі. Я думаю, що то причина в вологості. Зимою ми опалюємо і повітря сухіше, то й добре все було. Я так само вже і холодильник перед кожним тортом витирала. В мене після ночі торти сухі, а як беру фоткати, то починає мокріти. І ще напевно причина, що забагато барвника, бо мастика тоді крихка, не еластична, рветься.
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
13 травня 2012 14:23
Повідомлення #524


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Я десь читала, що добрі холодильники, на яких є напис No frost. Він як холодить, то ніби витягує вологу з продуктів і мастичні торти не потіють.
Перейти на початок сторінки
KotMarta
13 травня 2012 14:28
Повідомлення #525


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1203
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 680
Реєстрація: 25.11.2010

ICQ:--

Бали: 3008
Цитата: нінок
. ПОМОЖІТЬ , дівчатка , порадами - бо не знаю , що робити...

для мастичних тортів потрібен холодильник з сухою заморозкою, в інших холодильниках торти завжди мокріють.
Перейти на початок сторінки
нінок
13 травня 2012 14:41
Повідомлення #526


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: KotMarta
Я десь читала, що добрі холодильники, на яких є напис No frost. Він як холодить, то ніби витягує вологу з продуктів і мастичні торти не потіють

Та , сьогодні,читала, сиджу на сайтах півдня- все читаю про те "потіння". Писали дівчата , що холодильник No frost хороший для мастичних тортів. В мене б.у німецький , так хороший , сухий був завжди, остатньо місяць задня стінка почала потіти і намерзати , на тортах не відражалось. Аот тепер почалась... Я тільки з мастики "з пухирцями " вилізла , (дякуючи Нетіку) , а тут знову проблема, ще й не маленька...
Перейти на початок сторінки
нінок
13 травня 2012 14:44
Повідомлення #527


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
quote=Natalyadiva]В мене після ночі торти сухі, а як беру фоткати, то починає мокріти[/quote]
Все так само точно, просто в мене мокріє , а потім за хв10 не висихає, а ще більш мокрий робиться і починає його дути , а там де капельки- то розлазиться потихеньку.Якби не фен- тоя би не мала , що клієнтам віддати.
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
16 травня 2012 02:20
Повідомлення #528


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Цитата: нінок
, а потім за хв10 не висихає, а ще більш мокрий робиться і починає його дути

Оце маю запитання - в тебе звичайний холодильник?, бо була в мене така ситуація минулого року. Був в мене Донбасс - морозилка у "загальному відділі"))) Намерзало на неї - страшне. Поки чоловік не вирізав піддон з пластика під морозилку - і намерзати стало меньше і вологість понизилася. І з тортиками стало більш-менш.

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
нінок
16 травня 2012 10:02
Повідомлення #529


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: Pito4ka
в тебе звичайний холодильник

В мене хороший холодильник б.у великий , німецький , камера окремо півхолодильника і холодильник окремо пів, нічого не намерзає, тільки задня стінка трошки волога .Але він старий і не No Frost , так мені добре, а от з тортами тепер не виходить. Правда , дівчатка якраз хотіла писати- вчора робила пробний торт "Домашній" - то поставила в картонну коробку + запакувала в мішки целофановані, щоб вакуумно ніби зробити. Ніч простояв , сьогодні витягнула- ВСЕ О.К , він зовсім не пітніє, охолоджений добре. На другий раз трохи сильніше холод дам, мені подобаються добре охолоджені торти , навіть якось вони краще ріжуться. Вичитала на сайтах, що треба торт мастичний ізолювати від конденсата картонкою(папір добре вологу вбирає), вакуумною упаковкою , тощо.Правда , сьогодні і не жарко, особого перепада температур немаю, але надіюсь що і в спеку такий спосіб "спрацює". :smile:
Перейти на початок сторінки
utya
16 травня 2012 11:29
Повідомлення #530


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
Я взагаді минуло року в жару в холодильнику сушила свої квіти :smile: . У нас в квартирі вологість від жари була велика... От тоді і рятував мене холодильник (у нас Bosh певно суха заморозка... я толком і не знаю :lol: )
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 01:53

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100