Цитата: oksana_k
Дівчатка, ви покриваєте ганашем під мастику. Це що: варена згущонка і молоко? А під білою мастикою не буде виднітися темніший крем?
Ганаш- це суміш шоколаду, вершків, масла. Залежно від виду ганаша- покриття під мастику чи легкий вершковий крем , то інгрідієнти даються в різних пропорціях. Можна взяти по пошуку в неті- покаже купу варіантів. Є темний , молочний , білий ганаш- так само по черзі написання вони вважаються стійкішими до температури( темний "найкрепший" і так далі. Я спробую написати в"кремах "свій варіант, бо вибачаюсь, досі не вмію ставити посилання. Остатньо користуюсь тільки ганашем , особливо білим- остатньо витримав добре жару , хоч вважаеться найделікатнішим.Темні ганаші я вже виставляла, покажу тут білий під мастику
Трошки верх ще не дотянутий, але під ножом вже рівно було, така трохи фотка дивна . Потім покривала білою мастикою(тортик на причастя Марти був).