Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Прикрашаємо (декоруємо) торти - 3
Натонька
прагну досконалості...
25 жовтня 2010 14:39
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Нова тема...
В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
oksana_k
19 травня 2012 18:42
Повідомлення #531


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Дівчатка, ви покриваєте ганашем під мастику. Це що: варена згущонка і молоко? А під білою мастикою не буде виднітися темніший крем?
До речі, я купила СМС і додала до мастики. Відчула різницю: на коровай розкачувала діаметром більше 60 см і з першого разу ложила. А раніше було так, що з третього разу вдавалося положити. А на шторку пошкодувала і не давала. І вона рвалася у руках.
Перейти на початок сторінки
нінок
22 травня 2012 15:17
Повідомлення #532


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: oksana_k
Дівчатка, ви покриваєте ганашем під мастику. Це що: варена згущонка і молоко? А під білою мастикою не буде виднітися темніший крем?

Ганаш- це суміш шоколаду, вершків, масла. Залежно від виду ганаша- покриття під мастику чи легкий вершковий крем , то інгрідієнти даються в різних пропорціях. Можна взяти по пошуку в неті- покаже купу варіантів. Є темний , молочний , білий ганаш- так само по черзі написання вони вважаються стійкішими до температури( темний "найкрепший" і так далі. Я спробую написати в"кремах "свій варіант, бо вибачаюсь, досі не вмію ставити посилання. Остатньо користуюсь тільки ганашем , особливо білим- остатньо витримав добре жару , хоч вважаеться найделікатнішим.Темні ганаші я вже виставляла, покажу тут білий під мастикуТрошки верх ще не дотянутий, але під ножом вже рівно було, така трохи фотка дивна . Потім покривала білою мастикою(тортик на причастя Марти був).
Перейти на початок сторінки
нінок
22 травня 2012 15:18
Повідомлення #533


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Вибачаюсь, чого знову я продублювала...Не розумію... :feel:
Перейти на початок сторінки
Галиночка
30 травня 2012 11:00
Повідомлення #534


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Цитата: oksana_k
я купила СМС
а де ти купувала?
Перейти на початок сторінки
Галиночка
30 травня 2012 11:02
Повідомлення #535


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Хотіла запитати в тих, хто працює з молочною мастикою, а таке згущене молоко пробували додавати? Цікаво чи коричневий колір зберігає.
Перейти на початок сторінки
Галиночка
30 травня 2012 11:21
Повідомлення #536


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Цитата: oksana_k
додала до мастики
смс а скільки його треба додавати?

це ж така маленька баночка?
Перейти на початок сторінки
tay
30 травня 2012 16:53
Повідомлення #537


Файна господиня
  • 51

Репутація: 515
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 658
Реєстрація: 27.10.2011

ICQ:--

Бали: 1927
Господиньки, доброго дня! Підкажіть будь-ласка, хто робив тортик у вигляді футбольного м'ячика: як саме ви його формували. Може у глибоких посудинах чи зрізали коржі?

--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
30 травня 2012 17:10
Повідомлення #538


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
tay,
я роблю мяч в натуральну величину, у мене є глибока салатниця. Обгортаю її харчовою плівкою та виложую коржі з кремом, потім в холодильник, коли схватився, виймаю та роблю іншу половинку. Складаю обидві половинки, верх виложую картошкою та вирівнюю картошкою та кремом. Потім викладаю пятикутники та шестикутники. Вже не памятаю як я їх вирізала (точніше чоловік зробив мені з картону). Допомагала в розрахунках мені Оля (kosacjka).
Перейти на початок сторінки
Галиночка
1 червня 2012 10:03
Повідомлення #539


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Цитата: tay
як саме ви його формували

- теж хочу робити. Купила звичайні металеві мисочки. І знайшла таке
Перейти на початок сторінки
tay
1 червня 2012 10:31
Повідомлення #540


Файна господиня
  • 51

Репутація: 515
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 658
Реєстрація: 27.10.2011

ICQ:--

Бали: 1927
Іриска,
Галиночка,

дівчатка дякую за поради :love:

Цитата: Галиночка
Купила звичайні металеві мисочки
,

для того, щоб формувати чи випікати у них?

--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 23:25

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 11
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100