Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Прикрашаємо (декоруємо) торти - 3
Натонька
прагну досконалості...
25 жовтня 2010 14:39
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Нова тема...
В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
galalviv
5 травня 2012 23:59
Повідомлення #501


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Цитата: idianka
це, взагалі то заднє крило, а підставка під низ то просто підставка, а не спойлер )))

Цитата: galalviv
Але та підставка тоже якусь назву має,як знайду,то напишу

О!!!!! Я згадала як вона називається- КЛІРЕНС,от!!!
Тре потроху грамоти набиратися в тому ділі. Як забуду,то сюди заглядати буду.
Перейти на початок сторінки
idianka
6 травня 2012 06:49
Повідомлення #502


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: galalviv
Я згадала як вона називається- КЛІРЕНС,от!!!

Галя, ти такі мудрі слова знаєш :winked: Але це слово зовсім не має відношення до назви ПІДСТАВКИ під машину-торт,

Кліренс (авто) — віддаль від найнижчих точок конструкції автомобіля (за винятком коліс) до рівня землі.

з Вікіпедії

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
galalviv
6 травня 2012 08:42
Повідомлення #503


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
idianka,ну правильно,бач,ти навіть в вікіпедії знайшла підтвердження цього,а все одно заперечуєш !!!!!!!!!
Ми тою "ПІДСТАВКОЮ" її і робимо ,ту ВІДСТАНЬ,яка називається КЛІРЕНС,хіба не так?
А підставка-це те на чому ми віддаємо торт,любий-чи машина,чи лялька-все одно.
Я не сама це придумала і вас тут вчу,на кулінарних сайтах так воно і називається.
Перейти на початок сторінки
Яілатан
6 травня 2012 12:28
Повідомлення #504


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
Дівчата, я щось не зовсім розумію про що ви тут спорите.
galalviv,
Ти маєш на увазі, що КЛІРЕНС, тобто така собі підставка , яку ми робимо для того щоб машина стояла ніби на колесах? Мені здається, що ви про одне говорите))) мій сказав, що в даному випадку "кліренс" - це і є висота нашої підставки. А в реалі, це не матеріальна річ, а відстань від машини до землі. Вот вас почитала і мудре слово знаю)))
Перейти на початок сторінки
idianka
6 травня 2012 17:19
Повідомлення #505


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: Яілатан
А в реалі, це не матеріальна річ

оце і є правильно, хоч підставка в даному випадку виступає в ролі кліренса, вона так не називається, от і все ))

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
galalviv
7 травня 2012 09:22
Повідомлення #506


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Цитата: idianka
хоч підставка в даному випадку виступає в ролі кліренса, вона так не називається, от і все ))

Вона не тільки виступає в ролі кліренса,а так і називається.Не забувайте,що тут іде мова про торти.
Не хочу тут давати посилання на інші кулінарні форуми,де випічкою і прикрашанням тортів люди займаються професійно,це їх основна робота,і саме так ця підставка в кондитерській справі називається.
А в реалі,то звичайно,що це відстань і підставки під машину ніхто не ставить.
Перейти на початок сторінки
Яілатан
7 травня 2012 09:40
Повідомлення #507


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
galalviv,
Галя, дай мені посилання. може я ще щось мудре собі вичитаю))) А то ще вчитись і вчитись, цікаво стало, я серйозно.
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
7 травня 2012 10:39
Повідомлення #508


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Дівчата, хтось питався за іскри-блискітки на торт. Я брала тут фірма ТортДеко
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
11 травня 2012 18:44
Повідомлення #509


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
ось тут я розповідала про свою проблему з тортиком. Дуже дякую усім, хто відгукнувся. :m05004:

Мені прислали фото розрізу, на якому зразу ж стало видно причину моєї помилки Я надто просочила сиропом світлий бісквіт, і він просто не витримав ваги і зігнувся. Більш того - в замовниці торт стояв в холодильнику добу (вже не знаю які там умови в тому холодильнику були - температура, волога), але сироп просочився і тортик по її словам "плавав" у сиропі. мастика теж змокла і навіть трохи порвалася збоку. Мій висновок - нижні коржі взагалі не буду просочувати, а лише верхні

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
11 травня 2012 22:41
Повідомлення #510


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Дівчата, в мене така проблема. Вже останні 4 торти, що я робила, мокріють в холодильнику, стають липкі. Зимою в мене такого не було. Я думаю , може в хол-ку холодно, а зараз жарко і якось температура повітря на це впливає, але взимі в хаті палиться, теж тепло, але не мокріли ніколи. Може це в іншому причина.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 07:28

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 5
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100