Нова тема... В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Pito4ka,твоїй машинці треба підняти зад,спробуй картошкою підняти вище оті участки над задніми колесами(крила,чияк вони називаються),і спробуй ззаду кабіну зрівняти з капотом,бо він в тебе коротший як перед.
galalviv, дякую, я чесно кажучи і планувала таку високу, щоб і посмішка була ширша)))) А спойлер - то як підставка під низ, щоб наче як на колесах стоїть? natka04, дякуюспробую. Зрівняти з капотом - тобто обрізати під гострим кутом спереду, щоб кабіна була як трикутником?
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
я думаю,що ти питаєш про кандурін?-так називається перламутровий барвник
Це точно не кандурін. Таке у мене є.
Цитата: Іриска
на Хлібопічці Складик Люлек там є кандурін з блискітками.
Можливо, кандурін з блискітками. А виглядає так, як блиск для очей, колись був такий розсипчастий, у кругленькій прозорій коробочці. Дякую. дівчатка, за відповіді.
Цитата: Яілатан
в одному з інтернет магазинів є точно. Поки не згадала в якому)))
Я дуже вдячна. Напевно, це воно. І ще запитання: а чим відрізняється перламутровий сухий барвник (Украса) і кандурін? Чи, може це те саме, тільки по-різному називається?
idianka, Дякую за "наглядное пособие" ))) Вкотре переконуюся, що скульптор з мене ніякий, бо те,що я ліплю зовсім на оригінал не схоже)))) Піду перебудовувати))) Дякую усім за підказки!!!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)